Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מבקש את עזרת המיקצוענים שבפורום לבחור לי מערכת .

אז כך הרכב שלי mitsubisi colt שנת 1999 זה רכב די חדש אצלי חודשיים בערך

colt99.JPG

מערכת ש יש לי זה JVC KD-G820 + IPOD-30gb

HPIM0221.JPG

אז כך אני רוצה להוסיף:

קומפוננטו3.5ואינטשו5.25ואינטשוInfinityוKAPPA 1.7CSו

מגבר לרכבוMXA422וLanzar

סאב וופרו12ואינטשוKickerוS12L5ו

שאלה שלי הקומפוננט הזה מתאים לרכב שלי? ו אולי אין לי צורך ב 3WAY ואם זה2WAY אז תמליצו אופציה אחרת...

HPIM0222.JPG

HPIM0225.JPG

איזה תיבה לסאב אני צריך כמה ליטר כי ממש אין הרבה מקום...

HPIM0224.JPG

בקשר למגבר מישהו מכיר תמוצר הזה? החברה די מוכרת בעולם או שאולי יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

אני אוהב צליל חזק אבל חשוב מאוד גם צליל נקי ו מקצועי תקציב שלי בערך 4-4.5K

תודה מראש!

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

פורסם

תתחדש על האוטו.

דבר ראשון: קומפוננט צריך לשמוע לפני שקונים, אני לא יודע את המידה מקדימה אבל תבדוק.

דבר שני: לא ממליץ על המגבר הזה, הנתונים מנופחים מאודדד, אני הייתי מחפש מגבר 4 ערוצים טוב ביד שניה במחיר כזה אפשר לקות מגבר ממש טוב יד שניה רק צריך לחפש.

דבר שלישי: בשביל סאב כמו l5 אתה צריך מונו די חזק. הייתי יורד מהקטע של ה-l5 והולך על סאבים של פיניקס גולד כמו ה-zr סאב מצויין וחזק לאוטו כמו שלך תאמין לי שהוא מספיק, אם אתה אוהב קיקר אז אתה יכול לחשוב על ה-cvr אך גם תלוי בהגברה שלך.

כמו קומפוננט, צריך לשמוע גם סאבים לפני שקונים.

בהצלחה.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

נכון שצריך לשמוע לפני שקונים אבל מה ש תישמע בחנות זה לא מה ש תישמע בתוך הרכב ו גם אתה יכול לשמוע רק חלקים בניפרד השאלה איך להתאים את כול הרמקולים ביחד לתוך איך להגיד הורמוניה מוזיקלית בגלל זה גם שאלה לחברה עם ניסיון איך ו מה להרכיב ביחד כדי לייצר סט טוב!

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

פורסם

זה נכון שלשמוע בחנות זה לא ההדגמה המושלמת - אבל זה נותן כיוון. חוץ מזה כשממליצים לך לשמוע - הכוונה היא בדרך כלל לשמוע מערכות של אנשים ברכב (המ המ - מפגשי הפורום).

דעתי האישית, אני לא חושב שתקציב של 4.5K הוא תקציב למערכת שלושה חלקים - זה דורש הגברה טובה, בניות מגוונות, כיוונים דקדקניים ועוד כל מיני דברים שאני לא ממש מבין אותם. תחשוב טוב טוב האם זה מה שאתה צריך. אני חושב שקומפוננט טוב, מגבר 4 ערוצים איכותי וסאב מדויק יכולים לספק אותך. הHU עושה רושם טוב.

לא ציינת אגב מה ואיך אתה אוהב לשמוע.

הרכיבים שבנית, איך בדיוק הגעת אליהם? מישהו המליץ לך עליהם?

האם התקציב כולל גם התקנה? קח בחשבון ההתקנה צריכה להחשב "כעוד רכיב במערכת" מבחינת חלוקת התקציב, אין לזלזל בהתקנה.

הראת תמונה של מה שיש לך מעל המושב האחורי - אתה מתכוון לשים שם משהו? האם יש לך גם חורים במגש האחורי?

יואב

יואב :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...