Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרועי

אי פעולת המאוורר גרמה להתחממות המעבה לעליית הלחץ בצנרת המיזוג ,ישנו חיישן היושב על הצנרת והוא זה שניתק את מערכת המיזוג

היה סמוך ובטוח שאתה בידיים טובות

יגאל

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא הייתי מרשה להם לפרק שום דבר ברכב חדש לפני שבוצע איבחון ממוחשב והסקת מסקנות ברורות על סמך מידע של יצרן הרכב.

ייתכן שעדיין לא הספקת ללמוד להפעיל בצורה נכונה את מערכת בקרת האקלים שיש לה רצונות משלה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

רועי,

לא התכונתי חלילה להעליב.

בכול מקרה במידה והיתה תקלה באחד החיישנים או המאווררים התקלה נשמרת בזיכרון המחשב וזו התחלה טובה.

שים לב בקובץ שצירפתי רשום שבמהירות מעל 100 קמ"ש המאווררים לא נכנסים לפעולה מכיוון שהם לא מוסיפים ליכולת הקירור של נוזל הקירור.

אולי עשן המנגלים גרם לסתימה של מעברי האוויר בגריל :|

פורסם

דורקי יקירי. הסיבה שהאודי שלך והפולו של אשתך, לא עברו את חיווי 90 מעלות, אינה נובעת מיכולת מופלאה של היצרן לשלוט בחוקי הפיזיקה, כך שלעולם הטמפ. תהיה אחידה ( ללא קשר לתנאי הדרך ולטמפ. האויר ), אלא מהסיבה האוילית ששעון החום

ב VAG, כמו גם אצל לא מעט יצרנים יפניים, אינו לינארי.

מד החום מראה לא יותר מטמפ. עבודה תקינה ומבחינה זו אין בו יותר תועלת מאשר נורת אזהרה לחום מנוע. מאידך ב PSA מד החום הינו לינארי ולפיכך מצביע על הטמפ. האמיתית בזמן נתון.

מכאן שכל סטייה מקו ה 90 מעלות ובמיוחד כלפי מעלה במכוניתו של פותח השרשור, כמו גם אצלך מרק, מחייבת ברור מיידי של הסיבה.

פורסם
רועי,

לא התכונתי חלילה להעליב.

בכול מקרה במידה והיתה תקלה באחד החיישנים או המאווררים התקלה נשמרת בזיכרון המחשב וזו התחלה טובה.

שים לב בקובץ שצירפתי רשום שבמהירות מעל 100 קמ"ש המאווררים לא נכנסים לפעולה מכיוון שהם לא מוסיפים ליכולת הקירור של נוזל הקירור.

אולי עשן המנגלים גרם לסתימה של מעברי האוויר בגריל :|

זה בסדר, צחקתי ;) שוב תודה על המידע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי 5 - אתה צודק.

אם תבדוק היטב את השירשור לא תמצא מקום שטענתי אחרת.

אם כי זה עניין של מיפוי. לי באודי היה טרמוסטט תקול שאיפשר לרכב להתקרר יתר על המידה בירידות.

גם אז הטמפ' הרשומה לא ירדה מאיזור ה- 85 מעלות.

נ.ב. האודי נמכרה באוגוסט 2006 והפולו נמכרה בדיוק לפני ארבע שנים במאי 2003. כיום אני לא מחזיק יותר את התוצרת ה'מהוללת' של הקונצרן.

אותי כבר לא צריך לשכנע שלא כל הנוצץ - זהב.

פורסם

רועי,

קראתי להנאתי קצת בפורום של VWVORTEX וניתקלתי בבעיה בדיוק כמו שלך, כנראה שברכבים מסויימים יש 'פאק קטן' קרא את המידע בקישור (חלק זה סתם שטויות).

מישהו גם צירף דוח תקלות של הבעיה.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2753715&page=1

פורסם

אצלי המזגן חזר לעבוד, אצל החבר'ה האלו נשמע שלא.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

• ספונסר פורום
פורסם

מרק הרכב התחמם ואני בטוח גם שתימצא תקלה ,מאוורר מנוע זה נשמע סביר,

ברכבי פולקסווגן וגם באחרים מחשב המנוע מנתק את המזגן כאשר הרכב מתחמם

כדי להוריד קצת עומס מהמנוע ,ואם המדחס התנתק למספיק זמן שהנהג מרגיש שעוצמת

הקירור ירדה אז זה ממש יותר מידיי ובטוח שהרכב התחמם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

חברים יקרים,

גם אני יודע לשלוף ולנחש...מאוורר,יוניט,שעון חום לא תקין,מחשב יחידת הקירור,חיישן G28 או אולי חיישן G70 או G42.

רון, בלי קשר למזגן עבד לא עבד האם טמפ' נוזל קירור של 110 מעלות צלזיוס בנסיעה מאומצת וטמפ' חיצונית גבוהה זה תקין/לא תקין.

פורסם

אני הייתי הולך למוסך המרכזי. אני אישית מכיר שני GTI כאלה שמטופלים שם,

זה אומר שיש להם נסיון עם הרכב הנ"ל.

לעומת זאת, במוסך כמו תושיה, שלהערכתי קטן משמעותית , קשה להאמין שהיו מספיק GTI חדשות שנצבר עליהן נסיון.

בנוסף, בכל מה שקשור לחשמל ולמוסך פליקס - אני ממליץ לא להתקרב... אכלתי מהם לא מעט חצץ עם הפולו. הם יצרו לי שם תקלה יש מאין.

המחלה המכאנית שם טובה ומקצועית, מכל מה שקשור לחשמל רכב, התאכזבתי ובגדול.

לשמחתי עם הגולף לא נאלצתי לבקר שם.

לבחור שמלכלך על VW , תן טיעונים יותר מוצקים...

בתור "קצין הרכב" של המשפחה, שלקח כבר רכבים למוסכי טויוטה , סובארו , פיג'ו , פולקסווגן ועוד ,

אני חייב לציין שעלויות אחזקת הVW לא שונה מהאחרים ולעתים אף יותר זולה, אז חלאס עם הסטיגמות.

מי שעושה קיצורי דרך במטרה לחסוך כמה שקלים (אני בטוח שאתה עשית עם הפולו של אישתך והרכב השני) , יאכל גם יאכל חצץ.

roee , אני רק יכול לדמיין את התסכול של תקלה ברכב חדש ומאוד יקר ששאפת אליו זמן רב.

אני מאוד מקווה שזאת התקלה האחרונה. עדכן איך נסגרו הדברים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, דיברתי עם חיים מתושיה עכשיו. הוא אומר שזה בוודאות המאוורר, מגיע אליו זרם והוא לא מסתובב. מאוורר חדש מגיע ב11. האם זו ההגדרה של שמחה?

לקח לו בדיוק 10 שניות לעלות על הסיפור הזה, כך שאם הוא אכן צדק, כל הכבוד להם - יש להם לקוח מרוצה.

עוד נראה ;)

פורסם

תתחיל לשמוח רק כשהרכב יהיה בוודאות 100% תקין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• ספונסר פורום
פורסם
חברים יקרים,

גם אני יודע לשלוף ולנחש...מאוורר,יוניט,שעון חום לא תקין,מחשב יחידת הקירור,חיישן G28 או אולי חיישן G70 או G42.

רון, בלי קשר למזגן עבד לא עבד האם טמפ' נוזל קירור של 110 מעלות צלזיוס בנסיעה מאומצת וטמפ' חיצונית גבוהה זה תקין/לא תקין.

110 זה לא תקין מקסימום 107 מעלות ב-110 המחוג מתחיל להגיב וזה לא תקין.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...