Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

הייתי שמח להפגש עם חברי הפורום הזה בנסיבות משמחות יותר.

הגולף GTI שקיבלתי ביום שישי הספיקה כבר להתחמם. זה קרה לאחר משהו של חצי שעה של המתנה בחום של 35 מעלות (אתמול) עם מנוע דולק. מחוג החום עלה לאיזור ה100-110 מעלות (מ90 בד"כ) והיא אף סגרה את המזגן (כמפורט בספר רכב במקרים של התחממות).

במקום אחר (העליות לדרום רמת הגולן מחמת גדר) גם ראיתי 110 מעלות בסוף הטיפוס, אם כי שם אני לא בטוח שיש באמת בעיה באוטו - העליה הזו עם גז ברצפה זו משימה לא קלה.

מפלס נוזל הקירור תקין לחלוטין (באמצע הדרך בין הMIN לMAX). לא נתקלתי בבעיה מעבר לשני המקרים האלו, ובשני המקרים, מחוג החום חזר לתחום הנורמלי שלו אחרי דקה או שתיים של נסיעה נורמלית.

האם גולף זה חרא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היות והרכב חדש, אמליץ להיכנס למוסך לפחות כדי להיות שקט.

אם זה כמו ב-VW היותר ישנות, אז המחוג לא אמור לזוז מה-90 מעלות ואין זה משנה התנאים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

האם גולף זה חרא?

כן

היא מתחממת גם מעל 110 מעלות:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום שלום,

הייתי שמח להפגש עם חברי הפורום הזה בנסיבות משמחות יותר.

הגולף GTI שקיבלתי ביום שישי הספיקה כבר להתחמם. זה קרה לאחר משהו של חצי שעה של המתנה בחום של 35 מעלות (אתמול) עם מנוע דולק. מחוג החום עלה לאיזור ה100-110 מעלות (מ90 בד"כ) והיא אף סגרה את המזגן (כמפורט בספר רכב במקרים של התחממות).

במקום אחר (העליות לדרום רמת הגולן מחמת גדר) גם ראיתי 110 מעלות בסוף הטיפוס, אם כי שם אני לא בטוח שיש באמת בעיה באוטו - העליה הזו עם גז ברצפה זו משימה לא קלה.

מפלס נוזל הקירור תקין לחלוטין (באמצע הדרך בין הMIN לMAX). לא נתקלתי בבעיה מעבר לשני המקרים האלו, ובשני המקרים, מחוג החום חזר לתחום הנורמלי שלו אחרי דקה או שתיים של נסיעה נורמלית.

האם גולף זה חרא?

לא תקין בכלל.

אל תעשה לרכב הנחות, עשיתי את העליות האלה עם האימפרזה בפול גז (כמה כבר אפשר?), וגם דברים קשים יותר, רכב לא אמר להתחמם.

מהר למוסך המרכזי.

נ.ב - הרכב לא בהרצה?

STI 2004

פורסם

כנראה שהגיע הזמן לעשות ראש מנוע.

אם כבר אתה מוריד ראש, כדאי אולי לשנות יחס דחיסה - חפש במנוע החיפוש של הפורום.

וקצת ברצינות -

מנסיון עם נסיעות מאומצות בגולף (V6, דור קודם), גם במאמץ מד נוזל הקרור תמיד היה יציב על 90 מעלות).

ייתכן שבדגם החדש מד החום קורא את הטמפ' האמיתית, ולא "בקפיצות". שווה לבדוק עם המחלקה הטכנית שלהם, וגם לגשת לבדיקה במוסך - ולוודא שמופיע רישום במחשב על התקלה. (למקרה שתצוץ בעיה בעתיד, לטובת אחריות כלפיך).

בכל מקרה, אם ב-2 המקרים הטמפ' ירדה והתייצבה על 90 מעלות לאחר זמן קצר, ולא חסר נוזל קרור, כנראה שלא נגרם נזק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אצלי במונית בטמפ' הרבה יותר גבוהות בקיץ, על מצערת מלאה בעליה של רמת הגולן מחמת גדר ובנוסף (יום מאוחר יותר), ב-40 מעלות פלוס בבקעת הירדן (בין צומת צמח לבית שאן בלי רחמים) במצערת מלאה עד הסוף לא הייתה לי התחממות כזו (לא זז מה-90 מעלות).

גש למוסך שיבררו מה הבעיה. כמובן - עדכן אותנו מה נסגר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה. לאן לקחת את האוטו? האופציות שלי כרגע הן פליקס או המרכזי ברמת גן.

(עריכה: הרכב כבר לא בהרצה - בצ'מפיון אמרו 1000 ק"מ, וכך עשיתי).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
היות והרכב חדש, אמליץ להיכנס למוסך לפחות כדי להיות שקט.

אם זה כמו ב-VW היותר ישנות, אז המחוג לא אמור לזוז מה-90 מעלות ואין זה משנה התנאים.

ליאור

חברים יקרים,

כאחד שמכיר את התחת של הגולפים (ובעלים של גולף דור 5 ולשעבר גולף דור 4) ומריח גולף ממרחק רב הוסיף כמה מילים.

כול עוד שהטמפ' האמיתית של נוזל הקירור נעה בין 75-107 מעלות צלזיוס המחוג ישאר ב-90 מעלות (מידע שצרוב במעבד של המחשב), במידה והטמפ' היא בסביבות 115-110 מעלות צלזיוס ונורת אזהרה לא מהבהבת אזי המצב תקין.

טמפ' חיצונית גבוהה+נסיעה בהילוך נמוך בהחלט יכולים לגרום לטמפ' נוזל קירור גבוהה וזה תקין.

בכול מקרה הרכב חדש ומומלץ לבדוק במוסך (עדיף פליקס ובקש חוות דעת של אלכס).

איזה כייף לי :)

פורסם

לרועי

המלצתי היא ,גש למוסך תושייה מורשה הקונצרן ברח אחים מסלויטה בתל אביב לא רחוק מפליקס

פנה ליניב אשר ניהל את המרכזי בבני ברק ,המוסך מורכב מאנשי צוות מבוגרים וצעירים אכותיים כאחד

אין פועלי משכורת מינימום וההרגשה היא של בית חם פתרון תקלות הוא אחת ההתמחויות שלהם ,מניסיון

ויניב ילחם עבורך מול היבואן לקבלת שירות מלא

אכן במכוניות חדישות גם במנועים עתירי כוחות המחוג אינו אמור לזוז מה90 מעלות ויהי מה

יגאל

פורסם

אני מתפלא על התשובה הלא מדוייקת שלך.

נניח והטמפ' החיצונית 60 מעלות צלזיוס המחוג ישאר עדין ב-90 מעלות ? מערכת הקירור ברכב מודרני מתוכננת מסיבות שונות לעבוד בטמפ' עבודה גבוהה וגם נוזל הקירור עומד בפני רתיחה עד 130 מעלות צלזיוס.

המידע שמסרתי בהודעה הקודמת שלי זהו מידע המופיע בספרות מקורית של היצרן !!

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה על התגובות (מרק, קיוויתי שיהיה לך מה להגיד בנושא). אני אדבר עם מוסך תושיה היום ואני אעדכן אתכם.

תודה!

פורסם

למרק

תשובתי מתחלקת לשני אופנים ,מידע לנהג ,ומידע לאיבחון ותיקון עצמי

אכן הצדק עמך שעון החום יעלה מעט כאשר טווח פעולת מערכת הקירור מצטמצמת ,בשעון המחובר ישירות למנוע הרכב ללא תלות במחשב הרכב (טמפ חיצונית גבוהה מלווה בעומס חום)

ברכבים של היום תזוזת המחוג היא עניין לא שיגרתי כבעבר גם בעליות של הרמה ביום חם

אך לנגד עיניי מונחת ההשערה כי הדגם אשר יובא לארץ אינו עומד במפרט האקלימי ,נושא כואב אשר עלה לא מעט לבעלי רכבים ששילמו ממיטב כספם עבור דגמים שלא הותאמו לאקלים החם ולא פחות חשוב הלח ,ורק אחרי מספר שנים ראית שינוי במפרטי הקירור ובידוד החום

ולכן עדיף לא לקחת סיכונים מיותרים ולא להסתמך על ספרות היצרן אשר היא מוגבלת לתחזוקה בלבד ולא תיק מוצר בליווי מפרט טכני בנפרד עבור כל יחידה

יגאל

• תוכן חדש...