Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להשאיר את הרכב אתה תשאיר. והרבה זמן. ולגוסט, אני חושב שלרכיבים כאלה ולהשקעה כזאת איכות סבירה לא תספיק. צריך פה השקעה ברמה גבוהה על מנת שייצא התוצר המבוקש. לכן אני אישית אם היה לי הכסף לכך הייתי הולך על ה-THE BEST. מי זה? אין לי מושג :-D אבל הייתי מסתובב פה ושם מרחרח ורק אז בוחר.

מידן, ראית את הבקשות שלו?

גיא.

אין לי בעיה לרחרח, רק אני לא יודע את מי :D

אני פשוט לא מכיר מתקינים שמבצעים עבודות כאלה חוץ משמעון.

בשביל זה אני צריך אתכם..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שעופר רוטמן באמת עושה כאלו דברים. אישית, אין לי מושג. תשאל, לא יקרה כלום אם תשאל. בקשר לסלבה, הוא רחוק מאוד (איזור חיפה),ואין טעם לכך. מי עוד? אולי אחרים יידעו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש לך פירוט ?

כי יש בעלי מקצוע שמחדשים פיבר לאופנועים ובונים פרינגים (מסיכות-חזית , הכיסוי הפלסטי של האופנוע)

בסכומים שפויים.

אותי מעניין איך מגיעים ל-13K ש"ח.

נראה לי מופרך.

אני לא רוצה לעשות פה השמצות, ולא באתי חס וחלילה ללכלך על שמעון או משהו בסגנון.

רק על התיבה! (35 ליטר לסאב JL 12W3 על הצד של תא המטען בגולף) הוא רצה 5K. פודים 1400.. ונשארה עוד בנייה למגברים, למידים (שלא נלקחו עדיין בחשבון), הרצת חוטים, כבלים.. והרשימה ארוכה כפי שאתם יודעים.

כנראה שמשלמים שם גם הרבה על "מותג" כמו בכל דבר בחיים..

אני מעדיף לחפש פחות את המותגים ויותר את הדברים האמיתיים..

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

שלחתי ה"פ לעופר לפני מס' ימים.. אך עדיין לא ענה.

פורסם
אני לא רוצה לעשות פה השמצות, ולא באתי חס וחלילה ללכלך על שמעון או משהו בסגנון.

רק על התיבה! (35 ליטר לסאב JL 12W3 על הצד של תא המטען בגולף) הוא רצה 5K. פודים 1400.. ונשארה עוד בנייה למגברים, למידים (שלא נלקחו עדיין בחשבון), הרצת חוטים, כבלים.. והרשימה ארוכה כפי שאתם יודעים.

כנראה שמשלמים שם גם הרבה על "מותג" כמו בכל דבר בחיים..

אני מעדיף לחפש פחות את המותגים ויותר את הדברים האמיתיים..

5k רק על תיבה :shock: ?

כנראה שאני חי בעולם אחר...

פורסם
5k רק על תיבה :shock: ?

כנראה שאני חי בעולם אחר...

Welcome to Shimon's world... :twisted: :twisted:

פורסם
יש לך פירוט ?

כי יש בעלי מקצוע שמחדשים פיבר לאופנועים ובונים פרינגים (מסיכות-חזית , הכיסוי הפלסטי של האופנוע)

בסכומים שפויים.

נראה לי מופרך.

שימעון מגיע בבניות כאלו גם ל- 15K בלי בעיות רק תן לו יד [=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
יש לך פירוט ?

בסכומים שפויים.

נראה לי מופרך.

בניית פיירינג היא דבר פשוט יותר מאשר בניה של קורות לרכב פודים ותיבות "אינטגרליות" לרכב.

בכל מקרה לגבי שמעון - אכן המחירים שלו לטעמי יקרים מידי , אבל מצד שני מדובר בעבודה איכותית ומקצועית ואין לזלזל בכך. עבודות פיבר הם עסק לא פשוט וברוב המקרים מדובר ביותר עבודה ממה שאנשים שלא ממוקצעים בסוג עבודות כזה מעריכים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לחלוטין לא זלזלתי לרגע, ברמת העבודה או איכותה.. פשוט יקרה לי מדי ולכן אני מחפש אלטרנטיבות..

פורסם

אני בדיוק עובד על בניה של סאב בסיאט איביזה מאוד דומה לגולף עלות כל החומרים 500 שקלים אבל נכון זה הרבה עבודה אם יש לך זמן תבנה לבד (אתה מוזמן לפנות לעזרה) אם לא אני מאמין שלא תמצא משהו איכותי בפחות מ4000 שקל מכיוון שזה הרבה עבודה

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

סתם נקודה למחשבה!

שמעון אכן עושה עבודות מעולות אבל הקטע שלו הוא שהוא רק עושה את הפיניש בתור אחד שנכווה מימנו אז אני יכול להגיד שכל מיני "חברים" שעובדים אצלו הם אלו שעושים את רוב הדברים אומנם בפיקוח של שמעון אבל עדיין בשביל הסכומים שהוא דורש מצפים שהוא יעשה את העבודה!

דבר שני תישאלו כמה זמן לוקח לשמעון לעשות משהוא?

חצי יום הוא יושן ובחצי השני המקום שלו נהפך למפגש חברים ואז כמובן צריך קצת לדבר ומי פה לשם זוג קומפננטים(בהתקנה רגילה )נהפך ליומיים:?

יש עוד הרבה אבל אין צורך להמשיך אני חושב שהמסר הובן.

:fadein:
פורסם

אני לא יודע איזה עבודה נעשתה אצלך ברכב אבל בניות פיבר רציניות דורשות זמן , בטח שלא חצי יום. לגבי מה שאתה אומר בהקשר לכך ששמעון לא עושה את רוב העבודה ובעיקר את הפיניש --> בתעכלס לי אין עם זה בעיה , מה שמשנה לי בסופו של דבר זה איכות התוצר הסופי , וכל עוד התוצר הסופי איכותי לא חשוב לי מי עשה אותו. דרך אגב , בחלק גדול מאוד מהמקרים , הפיניש הוא השלב שמצריך "ידי זהב" לכן לא צריך לזלזל בכך.

עופר אולי תעזור כאן לבחור? לך יש ידע פה ושם על פיבר לא? :lol::wink:

אני אומנם מכיר את התחום , אבל אני לא יותר מידי מתמצא במתקינים שעושים עבודות כאלו , אבל יש פה בפורום אנשים שעשו יופי של עבודות ואולי דרכם זו יכולה להיות אופציה טובה וזולה . אני לא עוסק בהתקנות לרכב לכן אין לי יותר מידי מה לעזור (לאייל עשיתי את העבודה בתור חבר).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אז תעשה סבבה מתקינים בנתיים..

הייתי ממליץ לך לנסוע עד לצפון ולנסות לקבוע תור אצל סלבה או יאריק ככה לפחות תדע ששילמת כסף על בנייה מקצועית ולא על בנייה שיצאה מ"סאונדסטורם"! אפשר לדעת מה באמת יש לך ולאחרים על שמעון ? יש משהו קונקרטי או שזה קנאה או פשוט חוסר סימפתיה לאיש ?

בתור אחד שלא מכיר אבל מחזיק ממנו ,הייתי רוצה לדעת באמת מה הבעיה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...