Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי היה בארצות הברית וקנה לי סאב של lightning audio p4.12.4

ואני צריך לו מגבר

ואפשר לחבר את זה במערכת מקורית של טיוטה קורולה נכון?

פורסם

לא רצוי לחבר למערכת מקורית.

כאילו, ההספק שלו לא גבוה אולי גג 50W

ואתה לא תהנה מהסאב מספיק.

תקנה מגבר בשבילו, ככה המגבר יוציא ממנו את המקסימום.

אתה צריך מגבר של לפחות 800W ולכל ערוץ 150RMS

הסאב שלך 750W 150RMS

http://www.lightningaudio.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=4&family_id=8&item_id=106725&locale=en_US

המגבר הנ"ל יהיה טוב, 750W ובגישור נותן 250RMS ב-4 הואם.

תבדוק עוד הצעות, ואז תבחר (תשמע הצעות אחרות כי אני לא ממש חזק בתחום אלא רק מתחיל).

יום טוב ושבת שלום, אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

150WRMS לכל ערוץ בשביל סאב 150WRMS זה overkill רציני. Cadence Q4000 שנותן 60WRMS לערוץ (4 בסה"כ), מוציא 200WRMS בגישור, ומחזיק לי P2 ופולס בלי כל מאמץ, מספיק בהחלט. ניתן למצוא משומש ב600 שקל. אין מצב שהוא צריך יותר מזה.

http://ampguts.realmofexcursion.com/Cadence_Q4000/

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

תודה על מה שהמצלתם לי אבל עם אפשר תביאו לי הצעות מארץ

ואתם יכולים להסביר לי כמה ערוצים אני צריך וואט וכל השטיות האלה?

פורסם

קח מגבר 4 ערוצים שיתן בגישור 200-220 RMS ותחבר אותם לסאב ואת שני ערוצים תוכל לנצל בעתיד על ידי חיבורם לקומפוננט. יש לך הרבה אפשרויות ביד שניה בכל מיני תווכים של מחירים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

גלעד שלום.

האם יש לך מפרט של ה- HU בקורולה?

אם כן, האם תוכל לפרט?

כשמדובר על מערכת שמע מקורית ברכב, בד"כ אין מפרט אלא רק תאור כללי: רדיו דיסק + ששה רמקולים (למשל).

כך גם בטויוטה פריוס שאני קונה.

אז אם אתה יודע פרטים על המערכת המקורית במכוניות טויוטה, אשמח אם תעביר את האינפורמציה אלי (כאן).

תודה.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

• תוכן חדש...