Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלטרנטור אצלי גוסס.

רציתי לדעת כמה זמן אפשר ליסוע עם אלטרנטור שהטעינה שלו היא 11V ללא צרכנים מיותרים (נסיעה למוסך)

הנסיעה היא 4 קילומטר , סביר להניח שתיקח כ 20 דקות בפקקים או 10 דקות בלי.

אפשרי ?

תודה חברה..

נאור.

שכחתי לציין - הרכב מסוג פז'ו 106 XSI

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

מקרה דומה קרה לי לפני כשנה כאשר יום בהיר אחד האלטרנטור החליט לחזור לעולמו.

הרכב עשה בעיות בהנעה כי המצבר לא ניטען מספיק.

ניגשתי למוסך כי חשבתי שזה המצבר שהלך ,לאחר בדיקת טעינה על ידי המוסך נאמר לי שזה האלטרנטור .

אני הלכתי לעוד מקום על מנת לקבל חוות דעת נוספת ושוב נאמר לי שזה אכן האלטרנטור.

לא נשארה בררה אלה להחליף.

אני שילמתי עבור אלטרנטור (ועל הדרך החלפתי גם מצבר) סה"כ הוצאה אםאני לא טועה 700-800 ש"ח כולל הכל (מע"מ ועבודה).

אני לא זוכר ולא חושב שיש בעיה לנסוע אם אלטרנטור כזה ,לפי דעתי ויתקנו אותי אם אני טועה זה משפיעה רק על ההנעה של הרכב וטעינה של המצבר.

נ.ב

האלטרנטור באחריות לשנה והמצבר באחריות לשלוש שנים.

בהצלחה.

פורסם

אפשרי אם המצבר טעון ותיסע בלי צרכנים מיותרים (מזגן, אורות, רדיו וכו'). תשתדל לנסוע בזמן לא פקוק כדי שמאורר הרדיאטור לא יעבוד שעות נוספות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נסעתי כבר כרבע שעה . האוטו עדין מניע השאלה אם ה 11V שהאלטרנטור מטעין יספיקו למערכות חשמל בשביל להגיע למוסך...

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

מתח של 11 וולט לא מטעין את המצבר בשום מקרה לכן המצבר מתרוקן לך לאט ובטוח.

להגיע למוסך אתה תגיע כי מערכות החשמל ברכב יצרכו זרםע מאלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

נצל"ש

אצלי ברכב, 205 הזרקה, גם יש בעיה דומה עם האלטרנטור, ונאמר לי שהחלפה שלו כולל עבודה תעלה 700 ש"ח. מה דעתכם על המחיר?

פורסם

מחירו של אלטרנטור משופץ נע בין 350-400 שקל כולל מע"מ על זה תוסיף עבודה פירוק/הרכבה 100-150 שקל שזה יוצא בין 550-450 שקל.

המחיר שקיבלת גבוה לטעמי.

איזה כייף לי :)

פורסם

נאמר לי שההחלפה ב205 מסובכת וכ"ו וכי יש אלטרנטור ספציפי שאפשר להרכיב ברכבי (רק של VALEO אם הבנתי נכון) אז לכן המחיר.

לאחר כל זה, לדעתך עדיף לחפש מוסך שיעשה לי את העבודה במחיר שציינת?

פורסם

אכן יש רק סוג אחד שמתאים ל 205 כמו לקליאו 93 וגם בעיית הנגישות ברכבים הללו.

עדיין 700 ש"ח זה יקר מהמומלץ .

כדאי לחפס עוד.

פורסם

אלטרנטור משופץ ל 205 כ 550 שח + עבודה כ 80 שח + מע'מ . צריך להיות המחיר. נאור 11 וולט זה 1.5 וולט מתחת למתח מצבר אתה נוסע כבר על חשבון המצבר, תרכיב את המצבר על רכב של חבר ותמלא כ 20 - 30 דקות. סע בזמן ללא לחץ על הכביש ותגיע למוסך

שבת שלום יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אז המחיר הוא סביר?

ואין דבר כזה שנה אחריות על אלטרנטור משופץ אני מניח?

ואם לדוגמא עוברת האחריות של ה3 חודשים שהבנתי שמעניקים על האלטרנטור והאלטרנטור שוב מתחיל "להשתגע" עלי להוציא עוד פעם את אותו סכום לאחד אחר?

תודה על התגובה!

פורסם
אז המחיר הוא סביר?

ואין דבר כזה שנה אחריות על אלטרנטור משופץ אני מניח?

ואם לדוגמא עוברת האחריות של ה3 חודשים שהבנתי שמעניקים על האלטרנטור והאלטרנטור שוב מתחיל "להשתגע" עלי להוציא עוד פעם את אותו סכום לאחד אחר?

תודה על התגובה!

מוסך שמכבד את עצמו יתן 6 חודשי אחריות.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יש דבר כזה אחריות על אלטרנטור משופץ.

שלי משופץ ואחריות לשנה.

מחיר קצת מוגזם אבל זה לבחירתך.

• תוכן חדש...