Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה:

להן הציוד שאני אשמתמש בו:

1) HU- PIONEER 8650MP

2) AMP - PG XENON 100X4

3) SUB - PG OCTAN 12ZR

4) COMP - MORAL DOTECH 6.5

5) REAR - PIONEER 300W(אין לי מושג איזה רמקולים אלה לא מצאתי מידע ככה זה בא עם האוטו)

בנוסף אני רוצה לבצע חיבור שיגרום לשמע להחלש כאשר יש לי שיחה נכנסת

עכשיו השאלה היא כזאת:

איך שווה לחבר אותם (ברור שאני אלך למתקין שיעשה לי את העבודה אני פשוט רוצה קצת לדעת פרטים לפני שאני הולך אליו שאני קצת יבין מה הוא עושה שם)

קיבלתי בינתיים הצעה אחת שאומרת ככה:

חיבור הHU למגבר ואת המגבר 2 יציאות לקומפוננט ו 2 לסאב ועוד חיבור של האחוריים לHU ישירות

האם זה הכי נכון לביצוע?

אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע

תודה מראש

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

לגבי מיוט כאשר ישנה שיחה נכנסת- יש את האפשרות הזו ברוב מכשירי הפיוניר. לי ברכב יש כזה דבר.

וההצעה שהציעו לך איך לחבר את המגבר רמקולים וכו', לדעתי זה החיבור הכי נכון.

אגב, רכיבים מעולים, תתחדש.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

טוב לאחר בירורים רבים והתייעצות הנה עוד אפשרות לחיבור

השאלה אם היא שווה את ההשקעה

ההשקעה היא עוד מגבר מונובלוק לטובת הסאב

וחיבור של הקומפוננט + אחוריים ל4 ערוצים של המגבר הראשון

האם החיבור הראשון הוא מספק או שאולי עדיף באמת לקנות מונובלוק

ועוד תהייה ... האם האיכות משתפרת לאחר השמת מגברים או אולי בגלל שזה מגבר הוא מגביר הכל כולל את הרעשים

להתקנה שלי:

פורסם

כאשר מגברים רמקולים עם מגבר טוב ואמין . אז כן יש שיפור משמעותי שמיע לאוזן לעומת אי שימוש במגבר .

תמיד זה יעשה יותר טוב לסאב כאשר הוא מקבל הגברה בריאה ממונובלוק . ולא ממגבר סטריאו (למרות שיש לך אחלה מגבר)

לדעתי קסנון 400.1 תפור עלייך !

תתחדש ואתה באמת נזק ! תבין לבד אם לא תשאל בפרטי .

יום טוב .

פורסם

טוב נראה לי שאני אלך על מונובלוק

עכשיו השאלות הם כאלה:

1) אם אני כבר משתמש במגבר מונו +מגבר 4 ערוצים האם יותר כדאי לשים ערוץ נפרד לכל רמקול (קרי 2 עוצים לקומפוננט ושני ערוצים לאחוריים) או שאולי שווה לי לחבר שני ערוצים בלבד לקומפוננט ולקבל עוצמה כפולה והאחוריים רק ישלימו לי את הבמה?

2) אם אני מחבר ערוץ אחד לכל רמקול האם הם יחזיקו לי או שיש מצב שבגלל שיש לי שני רמקולים יותר טובים הם יחזיקו והשניים ישרפו

אגב אני מדבר על קומפוננט של מורל דוטק מיקי ואחוריים של פיוניר 300 W

תודה

להתקנה שלי:

• תוכן חדש...