Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רושם מספר רכב , או את שם השוטר (רשום על התג שעל הבגד שלו) , ומתלונן בתחנה.

זה יחסוך לך את העצבים, אמנם יעשה את הוכחת התלונה קשה עד בלתי אפשרית מבחינת התחנה והשוטר תמיד יוכל להגיד שאותו מתקשר דיבר שטויות - ויאמינו לו, הרי אלו חברים לעבודה שלו והוא איתם 24\7, אתה אזרח אלמוני שהתקשר בטלפון.

מצחיק שאתה מציין את זה. לפני שלושה ימים נתקלתי בשתי ניידות שסייעו לנהג להחליף גלגל בשולי נתיבי איילון. אחת הניידות עמדה כמה עשרות מטרים לפני על מנת לוודא שהתנועה תאט ולא תפגע במחליפי הגלגל, והשוטרים של השניה עסקו בהחלפה. גם סיוע לאזרח, וגם מניעת סיכון תעבורתי. זו לא הפעם הראשונה בה אני רואה כזה דבר.

נכון, גם לי יש בטן מלאה כלפי משטרת התנועה, אבל תשתדלו לקחת דברים בפרופורציות.

לגבי השוטרים בארה"ב, דווקא יש לי חוויה פחות חיובית, למרות זאת, אני בטוח שזה לא משליך על כולם. כתבתי שאני נתקלתי באחד כזה, ואשמח לדעת על קיומם של עוד - כמו בכל דבר בחיים, יש יוצאי דופן.

הבעייה היא, שהמצב נהיה שרוב השוטרים הם כאלו מהסוג שציינתי ואילו שוטרים אדיבים והגונים הם המיעוט במקום שזה יהיה ההפך.

לאישפוז - גם אני מתנהג באדיבות כלפי השוטרים שעוצרים אותי, אמנם חוץ מפעמים בודדות היחס מכפיר על אף שאני מנומס, סובלני ומבין את משמעות העיכוב - כנראה בגלל שאתה מבוגר ואני "ילד", משום מה יש לרוב השוטרים שראיתי הרגל לזלזל באנשים צעירים מהם, ואם תרצה אני ירחיב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...