Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לנו מהחברה רכב מנהלים מליסינג. הבעייה שנתנו לי הרבה אופציות:

סובארו B4, מאזדה 6, הונדה אקורד, ניסאן פרימרה, שברולט אפיקה וסטרואין C5 (אפשר לומר כל קבוצת הרישוי 4)

דגם הרכב יהיה 2008 שלמיטב ידיעתי יתחיל בארץ בעוד פחות מחודש. הרכב ישאר ל3 שנים בלבד ואח"כ יועבר לחברת הליסינג.

עד עכשיו הייתה לי מאזדה 6 שנת 2003 מאוד אמינה וחזקה.

המבחר הגדול פה לא עוזר ואני לא יודע מה לפסול מראש ומה להעדיף על פני השנייה. גם אני לא יודע מתי אמורים לצאת דגמי 2008 לכל רכב, ואם זה אמור להתעכב עד חודש יוני-יולי אז זה כבר חסרון.

אין לי הרבה דרישות לגבי המכונית. העיקר שתהיה נוחה לנהיגה ועם ביצועים די טובים.

מה דעתם כדאי להעדיף ומה כדאי לפסול?

פורסם

סובארו B4 היא אופצייה מצוינת.

מאזדה 6 הייתה לך, אז הגיע הזמן לשינוי, לא?

הונדה אקורד - אני חושב שהן עדיין מגיעות בליסינג עם אבזור נמוך, ובכל מקרה אם אני זוכר נכון הן לא מגיעות כמודל 2008 במאי, אלא אחרי.

ניסאן פרימרה - אופצייה ייחודית למדי. יש מעט מאוד ממנה על הכביש. מכונית מעניינת אבל אין לי ניסיון איתה.

שברולט אפיקה - חבילה נוצצת אבל בפנים די בינוני. מלבד המנוע והאבזור לא ממש עדיפה על המתחרות.

סיטרואן C5 - מתיישנת אבל עדיין מעולה. נוחות נסיעה מצוינת, מרווח טוב, איבזור טוב - אבל מוניטין אמינות לא משהו. בליסינג זה אמור פחות להפריע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...