Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע הבא איאלץ להוציא את הסאב ולפנות את תא המטען למס' ימים.

מה עושים עם המגבר שלו במקרה כזה?

האם ניתן להשאירו מחובר כרגיל גם אם הסאב אינו מחובר אליו למס' ימים ללא חשש או שמא מומלץ לנקוט צעדים נוספים כלשהם?

אני לא יודע אם זה משנה אך במהלך אותם ימים הרכב יושאל להוריי וסביר שהמערכת תעבוד +- 6 שעות על רדיו בווליום נמוך מאוד.

תודה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

כדאי שתעטוף את הכבלים באיזולירבנד היטב, יותר מזה איני חושב שצריך לעשות.

גם לי היה מקרה, שהייתי צריך לפנות את הבגאז' למשך זמן מה, הוצאתי את הסאב, עטפתי את הכבלים באיזולירבנד ולאחר מכן חיברתי ולא היו שום בעיות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

+1. לעטוף את הכבלים של המגבר באיזולירבנד שהכבל + לא ייגע בכבל - (רק זה יכול לגרום לצרות) וזהו. אין שום בעיה אחרת בכלל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה, הרגעתם אותי.

במקרה שלי אין צורך בבידוד הכבלים משום שיש מחבר שקע-תקע על הכבל ואני פשוט מנתק אותו. הכבלים בתוך המחבר מופרדים זה מזה באופן הרמטי.

שוב תודה,

רפי.

פורסם

הייתי מציע לך להוציא את הפיוז הראשי של כבל המגבר רק לצורך הגנה.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

או לנתק בכלל את הכבל של הסאב אשר יוצא מהמגבר .

ככה לא יטייל לו כבל בבגאז'

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מיותר לדעתי לנתק. עם זה עובד- אל תתקנו את זה , להוציא את הכבל מהמגבר זה מיותר, פשוט לבודד אותו וזהו זה.

אפשר למצוא סידור שהכבל לא "יטייל" בבגאז' גם בלי ניתוקו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

גם לטעמי מיותר לשחק עם כל הניתוקים\הוצאת פיוזים למיניהם. סתם מיותר. חבל לגעת בזה עכשיו ולך תדע אולי תשכח מה איפה לחבר וכו'. הבנת את הרעיון. רק לבודד וזהו. נגמר הסיפור.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תנתק את הרימוט מהמגבר ותעטוף אותו ,ככה שהמגבר לא יידלק וזהו.

Joecamel,

חובה!!! לנתק ולבודד את כבל הרימוט של המגבר על מנת שהמגבר לא יידלק. אם המגבר ישאר דולק ללא חיבור של רמקול במוצא (והוא יקבל אות אודיו בכניסה כאשר המערכת פועלת) לא יהיה למגבר לאן להוציא את ההספק שהוא מייצר וזה עלול ליגרום לנזק למגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר אם לדוגמא יש למישהו מגבר 4 יציאות והוא משתמש רק עם זוג רמקולים יהיה נזק למגבר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
Joecamel,

חובה!!! לנתק ולבודד את כבל הרימוט של המגבר על מנת שהמגבר לא יידלק. אם המגבר ישאר דולק ללא חיבור של רמקול במוצא (והוא יקבל אות אודיו בכניסה כאשר המערכת פועלת) לא יהיה למגבר לאן להוציא את ההספק שהוא מייצר וזה עלול ליגרום לנזק למגבר.

שלו.

אעשה זאת למען השקט הנפשי, תודה.

תענה לי בבקשה בפרטי.

עניתי.

תודה,

רפי.

פורסם
אז לפי מה שאתה אומר אם לדוגמא יש למישהו מגבר 4 יציאות והוא משתמש רק עם זוג רמקולים יהיה נזק למגבר ?

במידה וכל ה - 4 ערוצים של המגבר מקבלים סיגנל בכניסה, ו2 ערוצים של המגבר אינם מחוברים לרמקולים, ייגרם נזק למגבר!!!

במקרה שרק 2 ערוצים של המגבר מחוברים לרמקולים, צריך לנתק את הכניסות (2 חיבורי ה - RCA) מהערוצים שלא מחוברים לרמקולים, ולכוון את ה - GAIN שלהם למינימום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה פשוט נשמע לי מוזר. במשך שנים היו לי מגברים שכן קיבלו סיגנל בכל הכניסות ומידי פעם לתקופות ארוכות של גם יותר משנה היו לי יציאות ללא שימוש ולא ניראה שהיה נזק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...