Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דברים לעשות ב: לאס ווגאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, אני גם מתכנן להגיע לווגאס בתקופה הקרובה. לכמה ימים כדאי להגיע לשם בשביל כיסוי טוב של מה שיש למקום להציע ?

תודה,

ניר

בספטמבר-אוקטובר האחרון כשהייתי עם המשפחה בארה"ב, עצרנו בלאס ווגס, התכנון היה ליומיים ושלוש לילות. הספקנו לעשות די הרבה בזמן הזה, אבל הלחצנו הכול ולא ביקרנו בכל המלונות כמובן. אח"כ נכנס לנו בתכנון עוד לילה (לאחר מספר ימים כמובן שטיילנו בכל הפארקים המרכזיים שיש באיזור אריזונה-יוטה), שבו הספקנו יותר. ככה שאני מאמין 3 ימים ו4 לילות יספיקו לראות את רוב מה שיש לעיר הזו להציע.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ניר - תלוי כמה אתה מתכוון לטייל, עם מי ובעיקר כמה כסף אתה מתכנן להוציא... אשכרה כמו שאלות על שיפורים, תן תקציב קודם כל :lol:.

אין בעיה למלא את הזמן בווגאס.

עם זאת אם אתה מתכנן באמת לקבל טעימה מהמקום בלי להשקיע יותר מדי 3-4 ימים ייספקו את הסחורה, פשוט תדלג על כל מה שצויין בפירוש כמשהו שאסור לפספס.

הייתי מתכנן על ביקור ב-5-4 מלונות מהשורה הראשונה, מופע אחד או שניים, לילה אחד נחמד בקזינו וכמה מסעדות טובות.

הנאה מובטחת.

קאררה, אין לי מושג בקשר להשכרה של רכב ספורט (מצטער, קשה לי לקרוא לבוקסטר או Z4 אקזוטי) למה שלא תתקשר ותשאל מה הם דורשים?

לא כזה סיפור.

קח בחשבון שלאס ווגאס נמצאת 10 שעות אחורה ממך, יעני עם אצלך 20:00 בווגאס 10:00 בבוקר.

מוטי

• תוכן חדש...