Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דברים לעשות ב: לאס ווגאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

בעוד כחודשיים אני טס לווגאס ל-8 ימים.

הייתי בעבר בווגאס אבל השנה אני יכול להמר סוףסוף ככה שבאמת הכל פתוח בפני.

הייתי שמח עם חלק ממכם שהיו בווגאס יחלקו אטרקציות שניתן לעשות שם, אשמח להיות בתערוכות למיניהם אם יהיו.

אגב כל מי שעונה לת'רד הזה נסו להמנע מתשובות כמו זונות והימורים, אני כבר יודע שיש את זה שם :)

תודה,

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אולי תנסה זונות והימורים?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

סבבה עברתי על כל הזונות והקזינו שיש בסטריפ, נשארו עוד שבעה וחצי ימים.

מה הלאה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה לא משנה מה תעשה כי מה שקורה בווגאס נשאר בווגאס 8)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש כסף?

הרבה?

תסתכל לכל אורך הסטריפ, יש שם וייפרים/פרארי/פורשה וכו'.

כמה מאות דולרים, ויש לך את הרכבים האלה ליום-יומיים.

הרבה יותר כייף מאשר מכונות הימורים.

מה תעשה בשאר 6 הימים?

תשב בחדר ותפנים את החוויה של נסיעה ברכב על אמיתי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

נתחיל מלמעלה - בסטרטוספיר טאוור יש על המגדל 3 מתקנים, שלושתם מגניבים ומפחידים בטירוף, במיוחד ה-Big Shot, אם אתה עולה על זה ואח"כ אתה לא מקלל אותי על הרגע שסיפרתי לך על זה, משהו אצלך לא בסדר.

טיפה דרומה (500 מטר?) יש את הסהרה הוטל, מקום חמוד לגמרי, גם שם יש אחלה רכבת הרים שנוסעת בכל המלון. יש גם את ה-NASCAR Caffe שנחמד להסתכל שם על המוצרים, אולי לקנות משהו אפילו. בחצר האחורית של המלון הזה יש את GM - The Drive. תמורת 10$, כמה חתימות על טפסי שחרור תביעות, בדיקת שיכרות קלה ויש לך אפשרות לנהוג על קורבט או שאר מכוניות GM חמודות, 2 סיבובים סביב מסלול אספלט נחמד ביותר, ולאחר מכן יש לך אפשרות לעשות סיבוב עם האמר H2/3 (לבחירתך) על מסלול שטח נחמד ביותר, וכבונוס יש סיכוי שתקבל מדריכה אסייתית איכותית במיוחד שקצת תקשה עליך להתרכז.

אח"כ יש לך את הסירקוס סירקוס (קרקס קרקס, כן), שנחמד להסתובב שם גם, בתוך המקום עצמו יש גם כן פארק שעשועים נחמד שלא שווה את עצמו. כנס לשם ליותר משעה רק אם אתה עם ילדים (כן שעה, זה המינימום שיקח לך בשביל לקלוט על מה מדובר בתוך המלון הזה ולמצוא את היציאה).

אח"כ יש ריווריה, ניו פרונטיר, ווין, שעליהם אני לא יכול להגיב מכיוון שלא ביקרתי בהם.

הגענו ל-TI (Tresure Island), גם מלון חמוד, כנס לשם בסביבות הצהרים לברר מתי יש את המופע פיראטים ("פיראטים" אעלק... מופע של בחורות בבגדים מינימלים שרוקדות, ועוד כמה טמבלים מסביב שרוקדים איתן), מומלץ להגיע בסביבות ה-40 דקות-שעה בשביל למצוא מקום טוב לצפות במופע, כמעט תמיד יש שם התאגדות ענקית וקשה לראות משהו אם מגיעים מאוחר).

מולו יש את ונציה - מדהים מדהים מדהים. כל מה שאני אגיד לא יתחיל להסביר לך כמה מדהים המקום, כנס, תטייל, תהנה ותודה לי אח"כ.

מיראג' - לא יודע מה יש בפנים, אבל כמעט כל שעה החל מ-8 בערב יש מולו מופע "הר געש", חובה לראות.

אימפריאל פאלאס - לא הייתי בפנים, אבל תחפש באינטרנט קופונים כניסה חינם למוזיאון הרכבים שלהם, שמעתי שיש שם דברים נחמדים לראות.

בפלמינגו לא הייתי.

סיזארס פאלאס - אותו דבר כמו ונציה, לא היית בפנים יצאת פארש.

בלג'יו - כל רבע שעה בבריכה הענקית מול המלון יש מופעי מיזרקות, חובה לראות.

פאריס - ע"ע ונציה/סיזארס פאלאס.

מונטה קרלו לא הייתי.

ניו יורק ניו יורק - ע"ע פאריס/סיזארס פאלאס/ונציה + רכבת ההרים שלהם, ה-Manhattan Express, חובה! אומנם יקר, אם אני לא טועה 12 דולר, אבל כל כך שווה את זה!

MGM - אחד המלונות הכי מוכרים נראה לי, כנס, תראה מה קורה, לך לכלוב של האריות, תמיד נחמד שם.

אקסקליבר - אפשר לוותר.

לוקסור - להכנס ללובי, להסתכל, לצאת.

מנדליי ביי - לא יצא לי.

אם עוד לא הבנת, לאס ווגס זאת עיר רק של מלונות. כל מלון זה עיר בפני עצמה, אפשר ללכת לאיבוד בפנים (ואתה תלך שם לאיבוד, מבטיח לך), אפשר להסתובב שעות על גבי שעות בכל מלון. אני הייתי בלאס ווגס בערך ארבע ימים והספקנו יחסית המון כי קמנו מוקדם בבוקר והלכנו לישון מאוחר בערב, אבל היה שווה את זה. זאת עיר מדהימה (והאטרקציות הטובות בה יקרות, אבל שוות את זה) שלא תרצה לעזוב אותה. סתם ככה להסתובב על הסטריפ זה כיף לא נורמאלי. לשמוע את ה"טיקים" שכל החבר'ה עם הכרטיסים של הזונות עושים גם כן מעלה חיוך, להכנס לסתם מכולת שכונתית כזאת ליד ה-Harly Davidson Cafe ולשמוע את המוכר מדבר איתך עברית זה גם אחלה :)

אם אתה רואה שהספקת כמעט את כל המלונות בלאס ווגס, תשכיר אוטו סע להובר דאם, 40 דקות מלאס ווגס, נחמד להסתובב שם.

אם יש לך פתאום יומיים פנויים, דפוק גם נסיעה לגראנד קניון. 7 שעות נסיעה מייאשת ומעייפת, אבל המראה בסופה.... :shock:

אגב, גם החנות של M&M זאת אטרקציה לא רעה, נמצאת ממש ליד MGM, יקר, אבל בשביל אפשרות לקנות איזה M&M's שאתה רוצה, שווה את זה.

לגבי קניות ביגוד - לא לקנות שום דבר במלונות!!!! בלאס ווגס יש 2 מרכזי Outlet (חנויות עודפים) מצויינים, האחד בצפון הסטריפ והשני בדרומו.

ה-Las Vegas Premium Outlets הוא נמצא בצפון הסטריפ והוא לדעתי טוב יותר מזה שנמצא בדרומו.

קח לעצמך יום שלם להסתובב שם, בוא נגיד שב-300 דולר אני והמשפחה קנינו שם כל כך הרבה דברים, שאין לי פה אפילו מקום לכתוב :) מחירים ברצפה, אם נפלת על יום עם סייל בחנות כל שהיא, אתה יכול לקנות שם מדף שלם בלא יותר מ-100 דולר.

לגבי תנועה בלאס ווגאס - נכון, כולם יגידו לך שלא צריך שם מכונית, נכון יש את ה-Strip Trolly, את ה-Monorail, אוטובוסים ומוניות. אבל קיבינימאט, באמת בא לך לבזבז ת'זמן על נסיעה באוטובוסים ודברים הזויים כאלה?

המרחקים, למרות איך שזה נראה, ענקיים. מסהרה עד בלג'יו זה בערך 3 קילומטר. ולא לשכוח שלאס ווגס ממוקמת באמצע מדבר - חם. מאוד.

אנחנו שכרנו שם רכב, והסתדרנו מעולה. לכל מלון יש חניה חינם, ולרובם יש אפילו Valle פארקינג חינם (רק תן טיפ כמה דולרים לבחור המסכן שהביא לך את הרכב, הוא חי מזה בעיקר).

כמו כן, יש גם את ה-Downtown של לאס ווגס (שלשם אסור ללכת ברגל, צריך לעבור באיזור שלא הכי מסביר פנים לתייר), ששם יש את ה-Fermount Street Experience, כל שעה החל מ-10 בערב יש מופע ענקי על התקרה שהיא בעצם מסך ענק. לא כדאי לפספס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
סבבה עברתי על כל הזונות והקזינו שיש בסטריפ, נשארו עוד שבעה וחצי ימים.

מה הלאה ?

את בטוח שהייתה בווגאס ?!

להסתובב במלון אחד לוקח בערך חצי יום.

יש שם מלונות, בתי קזינו, זונות והרבה אור.

תעשה חיים.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הצייד נתן סקירה לא רעה, אני אוסיף כמה חידודים והמלצות למקומות לאכול -

בלאג'יו -

מופע המזרקות אכן יפה, אבל מה שקורה באולם שאחרי דלפק הקבלה לא פחות ממדהים!

האולם מארח תצוגה מתחלפת ששמה את הדגש בכל פעם על נושא אחר ותמיד משאירה אותך פעור פה לנוכח העיצובים המדהימים.

זה יכול להיות אפילו "סתם" בכיוון של גן פורח ועדיין המראה מדהים (והריח של הפרחים גם כן!).

אגב, את התקרה של הקבלה עיצב נפח זכוכית מפורסם שאת שמו שכחתי כרגע אבל הוא עשה שם עבודה מדהימה ביצירת פרחים ענקיים מזכוכית צבעונית.

עוד בבלאג'יו - לא לפספס ארוחת ערב בבופה, הכל טעים, בעיקר אם אתה חובב מאכלי ים ו/או בשרים.

המחיר גבוה והתור ארוך מאוד למרות שהוא הרבה יותר קצר אם אתה מגיע באיזור של 16:00 (במדוייק, כל דקה אח"כ הופכת לעוד 5 דקות בתור), האוכל שווה את זה. לטעום קצת מהכל ולא לפספס אפילו את הקינוחים.

סיזר'ס פאלאס -

בעמקי הקניון שנמצא במלון ישנו אקווריום עגול ענק שבכל שעה עגולה יש מופע נחמד מעליו.

ממש מאחרי האקווריום יש מסעדה שנקראת The Cheesecake Factory.

אל תתן לשם להטעות אותך, למרות שהרשת מפורסמת בזכות מבחר עוגות גבינה מצויינות לקינוח, שאר האוכל נהדר.

אם אתה חובב בשר מושבע כמוני, הסטייק הנכון הוא הפילה מיניון או האנטריקוט בנוסח קייג'וני אם אתה רוצה משהו בטיבול מעניין לאללה.

מלון ריו לא נמצא על הסטריפ אלא בצד השני של ה-I-15, יש מוניות בשפע ובזול בווגאס ושווה לבקר שם.

בערבים יש מופע מצויין שמדמה את הקרנבל בריו דה-ז'נירו, רק שהוא מתרחש על התקרה בקזינו עם גונדולות תלויות וים של רקדניות כוסיות.

במלון יש גם שתי מסעדות נוסח בופה, האחת מוקדשת למאכלי ים (ולא מבריקה במיוחד) השניה נותנת מגוון נאה של מאכלים ולא רעה בכלל.

מיראז' -

ארוחת Brunch בבופה היא הזמן הטוב לאכול.

המלצה נוספת לענייני אוכל אם אתה חובב סושי איכותי ביותר.

יש מסעדת סושי מתחת ל"צלחת המעופפת" של דונלד טראמפ (בלתי אפשרי לפספס את הצורה) והיא פשוט מצויינת!

מקום שמומלץ להמנע ממנו בחום הוא הבופה במלון אקסקליבר.

באופן כללי המלון לא שווה את זמן הביקור בו.

המלון החדש Wynn הוא היקר ביותר כרגע בווגאס ולכן נוהרים אליו המוני מבקרים, אבל האמת היא שהוא די משעמם אחרי שרואים את היופי של מלונות כמו הבלאג'יו, סיזרס פאלאס ובעיקר באמת ה-Venetian (ונציה).

מאחרי הסהרה באמת יש את Drive שהוא אטרקציה נחמדה וזולה למדי.

מה שמצחיק לאללה זה לקחת לסיבוב לא רק איזו קורבט אלא גם קאדילאק CTS-V עם מנוע הקורבט וגיר רגיל, וזאת בעיקר כי יש מושב אחורי ומותר להושיב בו עוד 3 אנשים ככה שזו יכולה להיות אחלה חוויה מצחיקה עם החבר'ה או המשפחה.

אני ואשתי לקחנו את ההורים שלי ואחותי במושב האחורי ולכמה הקפות וכולם צחקו עד השמיים.

מבחינת מופעים, כדאי לפחות ללכת לראות מופע אחד של Circue de soleil (קרקס השמש).

המופע Mystere שמתארח ב-TI או המופע O בבלאג'יו הם שניים מומלצים במיוחד.

המחיר גבוה מאוד ולמרות זאת זו חוויה שלא כדאי לפספס.

בתחום הזול יותר יש קוסם שנקרא Mac King והוא עורך מופעים במלון Harrah's.

הבחור מצחיק מאוד וחוויה אמיתית לצפיה, הרבה פעמים ניתן למצוא כרטיסים שלו בחינם מחולקים ע"י פושרים בסטריפ עצמו, תרגיש חופשי לשאול בלי בושה אם יש להם כרטיסים חינם למופע שלו, הם יישמחו לתת לך אם יש להם כי יש את החותמת שלהם על גב הכרטיס והם מקבלים על זה עמלה.

אם מצאת כרטיס בחינם זה בגלל שהם מכריחים אותך לקנות דרינק אחד באיזה 7-8 דולר והוא מדולל לגמרי.. חפיף, קח כוס בירה, זה עדיף על קוקטייל מדולל.

יש עוד הרבה דברים ומקומות, אבל בין ההמלצות שקיבלת תוכל בכיף להעביר את הזמן.

אם אתה הולך להמר, שים לב שהרבה פעמים בקזינואים היותר מפוארים של המלונות הגדולים יותר המינימום להימור גבוה יותר מהמלונות הקטנים יותר וגם תמיד נראה משום מה כאילו סיכויי הזכיה שם נמוכים יותר (לפחות בשולחנות הרולטה שעליהם אני בד"כ יושב).

אם אני מהמר אני בד"כ הולך למלונות הקטנים והמאפנים יותר שבהם, נגיד Imperial palace.

בכל מקרה שווה לזכור שבכל המלונות משקאות חינם (כולל משקאות חריפים) אם אתה יושב על שולחן הימורים או מכונה.

נהוג לזרוק טיפ של דולר או שניים למלצרית בכל סיבוב.

תהנה!

מוטי

פורסם

היי מוטי תודה על הטיפ גם כן.

אני חושב על לשכור רכב אקזוטי ליום אחד (כ-250 דולר) בשביל להנות מחווית הנהיגה.

אבל אני רואה שזרקתם פה כמה פעמים מידע על מסלול מסויים (drive) שאפשר לעשות עם רכבים של המקום. אפשר לקבל קצת יותר מידע בנושא ?

פורסם

משום מה האתר של האטרקציה לא עובד עכשיו, הכתובת היא http://www.thedrivevegas.com . אולי מאוחר יותר זה יעבוד.

בכל מקרה האטרקציה הזאת היא של פחות מ-10 דקות, כיף כיף, אבל לא משתווה להשכרת פרארי או קורבט או פורשה ליום שלם.

עוד טיפ: תעשה את כל ההזמנות של מלונות/רכבים וכו' דרך האינטרנט. יוצא יותר זול + מקום בטוח.

פורסם

בנוגע למלון אין לי בעיה.

בנוגע לרכב אני רואה שיש כל מיני ביטוחים נוספים וניירת נוספת שצריך להביא מהבית.

זה נראה כאילו צריך להביא ביטוח מיוחד מהבית עבור הרכב שאתה לוקח, זה הגיוני ? זה לא שהחברה שאני שוכר דרכה את הרכב משלמת את הביטוח ?

איך זה בידיוק זה עובד ? מה אני צריך להביא לצורך שכירת רכב ?

פורסם
בנוגע למלון אין לי בעיה.

בנוגע לרכב אני רואה שיש כל מיני ביטוחים נוספים וניירת נוספת שצריך להביא מהבית.

זה נראה כאילו צריך להביא ביטוח מיוחד מהבית עבור הרכב שאתה לוקח, זה הגיוני ? זה לא שהחברה שאני שוכר דרכה את הרכב משלמת את הביטוח ?

איך זה בידיוק זה עובד ? מה אני צריך להביא לצורך שכירת רכב ?

אתה מדבר על שכירת רכב אקזוטי או רגיל?

פורסם

אגב, אני גם מתכנן להגיע לווגאס בתקופה הקרובה. לכמה ימים כדאי להגיע לשם בשביל כיסוי טוב של מה שיש למקום להציע ?

תודה,

ניר

• תוכן חדש...