Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מודד את הנפח של התיבה לפי מידות חיצוניות? לא. לפי פנימיות נכון?

אז אמרת שהנפח שלה הוא 40 ליטר חיצוני?

מה זה אומר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אם אני רוצה תיבה 50 ליטר אם איזה מידות אני הולך לנגר?

מה עובי העץ? מה הסוג עץ?

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

עובי העץ - 19 מ"מ

סוג העץ - MDF

מידות , יהייה עליך לחשב זה תלוי בכמה מקום יש לך לכל פאה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה משנה כמה גובה או רוחב או עומק או שהעיקר שיהיה 50 ליטר?

כי לפי החישוב של התיבה שגל תכנן זה יוצא 60 ליטר ולא 50

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

אין בעייה לחשב , פשוט רשמת שברכב יש איזה עניין עם תא המטען ..:roll:

אם אין לך בעיית מקום אז יהייה קל יותר לתכנן לך תיבה .

אני לא ממש מבין מה הבעייה עם תיבת ה60 ליטר של גל ?

תומר

פורסם

לא אין בעיה כי פשוט רציתי לבנות תיבה כמו שגל תכנן למישהו והוא רשם שזה 50 ליטר אבל לפי החישוב שעשיתי זה יצא 60 ליטר.

אז אתה אומר שאני בונה אך שבא לי את התיבה, זאת אומרת עומק רוחב גובה אני בוחר אבל בסוף הנפח צריך להיות לפי הנדרש נכון?

פורסם
לא אין בעיה כי פשוט רציתי לבנות תיבה כמו שגל תכנן למישהו והוא רשם שזה 50 ליטר אבל לפי החישוב שעשיתי זה יצא 60 ליטר.

אז אתה אומר שאני בונה אך שבא לי את התיבה, זאת אומרת עומק רוחב גובה אני בוחר אבל בסוף הנפח צריך להיות לפי הנדרש נכון?

בגדול כן ,

לך על מה שגל תכנן - האיש מלך (מנסיון) , לא מאמין שהתיבה תאכזב אותך .

תומר

• תוכן חדש...