Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנקרעה לי הרצועה הישנה החלפתי בחדשה , עכשיו צריך למתוך אותה ואין לי מושג כיצד לעשות את זה , עזרה תתקבל בברכה

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אתה לא מקבל תשובה כי כנראה אף אחד לא מכיר את הרכב שברשותך.

מומלץ לגשת למוסך או לקנות ספרות של היצרן כמו היינס.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוף בינתיים היא שורקת לי ......

אולי להוריד בינתיים שלא תעשה בעיות ?

פורסם

מהתמונות בשרשור הקודם שפתחת, רואים גלגלת מתיחה שנמצאת במסלול של הרצועה.

תפתח את הבורג\אום שמחזיק את ה"ידית" המתכתית שעליה יושבת הגלגלת, תיצור מתיחה, ותסגור את הבורג בחזרה.

אם אתה לא יודע על מה אני מדבר, או שזה לא מספיק מדוייק - תקפוץ למוסך הקרוב, אני מאמין שיעשו לך את זה ללא תשלום או תמורת סכום סמלי...

פורסם

הבנתי את זה עוד מהדיון הקודם שהסביר לי כיצד למתוח , השאלה היא האם המותחן הוא גם של הטיימינג או לא , שלא יקרה מצב שאני אמתח את הרצועה של המזגן ואז אני אדפוק את הטיימינג על הדרך

פורסם

אין קשר לטיימינג ולרצועת המזגן או האלטרנטור.

השריקה יכולה לנבוע גם מרצועת אלטרנטור, השריקה אופינית בכל הלנסרים, אצלי החלפתי פעמיים רצועות, הם מתוחות ושורקות רק בדקות הראשונות לאחר ההתנעה, עד שאני מגיע לרמזור הראשון הם מפסיקות, ואני חי עם זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אין קשר לטיימינג ולרצועת המזגן או האלטרנטור.

השריקה יכולה לנבוע גם מרצועת אלטרנטור, השריקה אופינית בכל הלנסרים, אצלי החלפתי פעמיים רצועות, הם מתוחות ושורקות רק בדקות הראשונות לאחר ההתנעה, עד שאני מגיע לרמזור הראשון הם מפסיקות, ואני חי עם זה.

בברכה

צביקה

צביקה שלום,

מוזר מה שאתה כותב מכיוון שלחברי תומר (הבחור שהיה אצלך) החלפתי אלטרנטור ומתחתי את הרצועה כמו שכתוב בכתובים ולא היתה שום שריקה.

הרכב לאנסר 89' נפח 1.5L בעל 8 שסתומים שפולטים עשן מיסוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

האלטרנטור שברשותי דורש השקעה, בהחלפת בוקסות שבהם יושבים שני הברגים המחוברים לתושבת האלטרנטור, משום שהם נהפכן לאובלים, פיתרון הבעייה מחייב פרור האלטרנטור, עם מספר הקילומטרים הצנוע שבו אני נוסע עם הרכב, העיניין של השריקה לא מפריע לי.

הרצועה מתוחה ההיטב.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלא תבין לא נכון , הרצועה כשהייתה מתוחה לא שרקה כלל והייתה נסיעה שקטה , רק עכשיו ששמתי את הרצועה החדש ושהיא לא מתוחה כראויי היא שורקת .

פורסם

אם כך מתח אותה, על ידי הזזת המוט שעליו יושב, הפולי המותח הנייד הקטן שבו קיים מיסב.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה תודה בידיוק באתי לרשום שהסתדרתי

שחררתי את הבורג של הפולי ואת הבורג העליו שמכון את המתיחה של הרצועה סגרתי את שניהם והרצועה יושבת פיקס.

• תוכן חדש...