Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש לוכד שמן למיצבושיי לנסר 89' מנוע 1.5L ?

הייתי חייב לפרק את הצינור שמתחבר לפילטר אוויר מכיוון שהמנוע זורק שמן לכיוון הפילטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמו שאני מכיר את מרק, הוא שונא אילתורים, שואף לשלמות, והוא לא מסתפק, בבקבוק של נוזל בלמים, או צינצנת

פלסטיק ישנה.

דרך אגב מדובר בלנסר , בעל מנוע מנפח, צינור נשם הפולט עשן לבן , סמיך וחזק, שממלא את בית המסנן האוויר בכמות שמן ניכרת ומשמעותית, וכמובן מלכלך עקב כך את קרב מסנן האוויר, ולכן לא יכול להיות מורכב, בשום פנים ואופן, בצורה מקורית, לבית מסנן האוויר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, מה ההבדל בין לנתק את הצינור ולתת לאדים לצאת לאוויר החופשי, לבין להשאיר אותו מחובר לנשם כפי שהוא, אני שואל זאת רק מבחינת זיהום האוויר.

האם כאשר הכל מחובר בצורה המקורית והמנוע מנפח אז השמן לא נשרף ויוצא דרך האגזוז ומזהם בדיוק כמו שהצינור משחרר אדים לאוויר?

תודה.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם
צביקה, מה ההבדל בין לנתק את הצינור ולתת לאדים לצאת לאוויר החופשי, לבין להשאיר אותו מחובר לנשם כפי שהוא, אני שואל זאת רק מבחינת זיהום האוויר.

האם כאשר הכל מחובר בצורה המקורית והמנוע מנפח אז השמן לא נשרף ויוצא דרך האגזוז ומזהם בדיוק כמו שהצינור משחרר אדים לאוויר?

תודה.

שאלה מצויינת, ולכן אפרט בהתאם:

מבחינת זיהום האוויר בחיבור ממכסה השסתומים למסנן האוויר במקור, הוא עובר שריפה נוספת, במנוע, ואכן פולט

את הגזים, לאחר מחזור נוסף בתהליך השריפה במנוע, דרך צינור הפליטה, וגם מזהם את הסביבה ואת האטמוספירה,

אך הסיבה העיקרית בניתוק הצינור , ופליטת הגזים המסריחים, לאטמוספירה, היא בגלל השמן שהוא פולט לבית מסנן האוויר,

ובחנק שהוא גורם למנוע, ולכלוך הקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה, ז"א שמבחינת זיהום האוויר אין הבדל בין לנתק את צינור הנשם , לבין לנסוע איתו מחובר , במידה והמנוע מנפח.

רציתי לדעת כיצד המיכל של נוזל הבלמים או מיכל יעודי מתאים,יכול לפלוט רק אוויר נקי, ולהשאיר בתוכו את אדי השמן?

זה נראה לי בלתי אפשרי.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

קרא גם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148773

עיקרון הפעולה הוא עיקרון הפעולה של סיפון.

פורסם

לא יצא לי לרכוש עדיין אבל קיבלתי המלצה על..

"יש לנו גם לוכד שמן

במחיר מיוחד לחברי הפורום

כמו כן מגוון ענק של שיפורים לרכב

ראה באתרינו

WWW.EXTREME-TUNING.NET

לפרטים 0528222686"

בכול מקרה קניתי צינור דלק והעברתי את פליטת הגזים הרעילים מתחת למרכב הרכב (קומבינה זמנית בכדי שחבר שלי ישאר בריא).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...