Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו19, כנראה רצועות, כאשר המנוע לא מחומם טוב יש רעש של שריקה שאני מחליף הילוכים..מה ניתן לעשות?

פורסם

תלוי איזו שריקה. אם זה "שווויאואיאואיאו" זה יכול להיות רצועה אבל אם זה "ואאאואאואא" זה יכול להיות מיסב לחץ בקלאץ'.

פורסם

תן טיפה יותר פרטים, מתי אתה שומע את השריקה? האם כשאתה עומד במקום והמנוע בטורים של סרק או אם אתה נותן טיפה גז אז שומעים את השריקה? האם בנסיעה? האם בטורים מסויימים, האם רק שהמנוע קר?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בדיקה פשוטה,

נניח שכאשר אתה נותן גז בניוטרל יש את השריקה, קח WD40 והתז על הגלגל של הרצועה המדוברת, נסה שוב לתת גז, אם זה עזר החלף רצועה או מתח אותה, הWD40 עוזר רק לכמה שעות ולא גורם להחלקה משמעותית ברצועה.

עשיתי את זה ב306 שהיתה לי, הלכתי למוסך ושם קישקשו לי שצריך להחליף מותחנים וכו' (800 ש"ח בסה"כ), החלפתי רצועה לבד (80ש"ח) ומאז כבר שנה לא נשמע ציפצוף מכיוון המנוע.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

סליחה שאני נדחף ככה, אבל לי יש מקרה דומה.

בזמן נסיעה בעיקר באילוכים נמוכים יש לי שריקות (כשאני לוחץ על ה גז)

השריקות מהאיזור של גלגל ימיני קידמי (שם כל החגורות )

אשמח לעזרה ממה נוצרת השריקה.

פורסם

כנראה שהוא שורק משיעמום.

הסיכוי שזו רצועה קלוש כי ב 19 מדובר ברצועה שטוחה ולא רצועת V.

אני הייתי חושד במיסב המותחן של הטיימינג או מיסב המותחן של רצועת האבזרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב, השריקה היא כאשר אני מחליף הילוכים, חגורת קלאץ' אולי?

והיא נשמעת בעיקר כאשר המנוע לא מחומם היטב (כ 2 דק').

הספריי המדובר זהו ספרי לשיחרור חלקים תפוסים?

תודה לכולם.

פורסם

גש למוסך לבדיקה אם זו הרצועה של האלטרנטור זה גורם להתאמצות מצד האלטרנטור וזה ממש לא בריא,

נסה לבדוק אם זה קורא כאשר אתה מניע את הרכב בבוקר כאשר האותו קר לחלוטין.

בדוק מצב מתיחות החגורה (כמובן כאשר המנוע כבוי) ובנוסף ראה אם היא לא יבשה ואין עליה סדקים מיובש.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם
טוב, השריקה היא כאשר אני מחליף הילוכים, חגורת קלאץ' אולי?

והיא נשמעת בעיקר כאשר המנוע לא מחומם היטב (כ 2 דק').

הספריי המדובר זהו ספרי לשיחרור חלקים תפוסים?

תודה לכולם.

לא ספריי ולא נעליים, לא מתיזים ספריי WD40 על רצועות...

תעמוד עם הרכב במקום, תן גז, בערך 3-4 סל"ד. האם אתה שומע את השריקה?

תמשיך לתת גז, תילחץ על המצמד, האם אתה שומע את השריקה?

שלב להילוך, ושחרר את המצמד, האם אתה שומע את השריקה? אם כן באיזה שלב של ההצמדה?

אם לא שמעת עד עכשיו תמשיך את הבדיקה, נסה להעביר הילוך, תילחץ על המצמד ותיראה האם יש שריקה, ואם כן, תעביר לניוטראל, ושחרר את המצמד ותן לאוטו להיתגלגל, האם אתה שומע את השריקה, אם לא, נסה להעלות את הטורים. נסה לשלב מחדש את ההילוך ולינסוע.

דווח על תוצאות הבדיקה, אבל ממה שנישמע לי, זה מיסב לחץ.

אין לי מושג מה זה חגורת קלאץ', אבל אני יודע מה זה שלייקס :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תוצאות הבדיקה:

לאחר התנעה (ללא חימום): נשמעת השריקה בכל נגיעה בגז, במיוחד בשילוב הילוכים נשמעת למס' שניות ונפסקת.

לאחר חימום (2-1דק'): לא נשמעת השריקה כלל.

פורסם

את המיסב ניתן לשמן בעזרת הWD40 תזהר לא לפגוע ברצוע כי זה יכול לגרום לה לרדת מהמותחן.

גם תנסה לבדוק אם הרצועה מתוחה מספיק, אם לא מותחים אותה בעזרת העלאת האלטרנטור (יש בורג ארוך בצג האלטרנטור).

תבדוק גם בזמן שהמנוע עובד, אולי אחד המותחנים רועד וזה כבר אומר שכדאי להחליף אותו.

בברכה,

יגאל.

פורסם

מצד שמאל למנוע, בחלק הקדמי של הרכב (הקרוב יותר אליך). אתה תראה חגורה שמתוחה על לא מאת גלגלות. חלק מהם פשוט למתיחה וחלק מחוברים לדברים שונים כמו אלטרנאטור, משאבת מים, מדחס מזגן ואם יש לך אז נראה לי גם הגה כוח. החלק הפנימי של גלגלות אלו זה המיסב שלהם. אתה צריך בעיקר לבדוק את המותחנים. המותחנים הם הגלגלות שהחגורה יושבת עליהם אם הגב (הצד החלק). תבדוק רעידות ותשמן.

בברכה,

יגאל.

• תוכן חדש...