Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר בגולף משנת 2000 או 2001.

מנוע 1600, גיר רגיל.

הרכב שמור ובעל הרכב מוכר אישית.

הרכב כמובן נקי.

לקראת הלימודים שמתחילים באוקטובר, אני שוקל להחליף את הרכב שלי (306, 1.8 ידני) לרכב מעט מודרני יותר.

אני דיי מרוצה מה-306 והיא מתוחזקת אצלי ברמה הכי גבוהה שיש.

הנושאים שדורשיים התייחסות:

-1600 לגולף, על היותה ידנית..כמה נורא?

-עלויות אחזקה שוטפות מול ה-306?! (מלבד זה שאצטרך כנראה לעשות מקיף, מה שאין לי עכשיו)

-צריכת דלק (הפיז'ו, אחרי 12 שנה ומנוע מעט מיושן, לא חסכונית מי יודע מה)

בכללי, מדובר על תוספת של למעלה מ-20K ש"ח. (מכיר קניה)

לא כולל מחירי ביטוח שיתווספו.

החל מאוקטובר הרכב יעבור כ-250 ק"מ בשבוע.

(אין יומרות ספורטיביות, ואין בקשות מיוחדות מלבד שקט ל-4 שנים הבאות ורכב אולי מעט יותר מודרני ובטיחותי)

תודה.

פורסם

הפתרונות נמצאים אצלך, כל מה שאתה צריך לעשות זה לעשות סיבוב באוטו ולראות האם הוא לטעמך.

אני חושב שהיא לא שווה את התוספת (הגולף פי 2 במחירון מהפיז'ו שלך), כל תקלה ברכב תעלה לך הון (יש לי משפחה גולף 2000 ג'נריישן 2 ליטר אוטומט עם 30K ק"מ וכל תקלה קטנה, למרות שהרכב לא זז הרבה, מסתיימת בכמה אלפים).

התקלות הם בעיקר אלקטרוניקה, מי כמוך יודע שלכל רכיב אלקטרוני יש אורך חיים, אז ההוצאות זו רק שאלה של זמן. אבל מה אני יודע, אני נוסע ברכבים בגיל של אבא שלך (וכפי שאתה רואה אני נגד כל החישמולים ואני לא הייתי משלם 5000 ש"ח של חיישן כשבסכום הזה אני מייבא ומתקין מנוע באוטו שלי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה קורה אלעד :-D

מעבר למחיר הקניה הכפול בסכום יתווספו כאמור גם הוצאות ביטוח חדשות (מקיף)

לגבי ביצועים בגולף-אין כל חשיבות מבחינתי...כל עוד הרכב נוסע. ומנסיעות בגולף (לא נהיגה) היא נוסעת בסדר גמור בגיר הידני.

אם אכן הטיפולים יקרים כמו שאתה מתאר אז הכדאיות הולכת ופוחתת, מה שישאיר אותי עם הפיז'ו כל משך זמן שהיא יכולה להפיק את הסחורה.

תודה,

אמיר.

פורסם
יש לי במשפחה גולף ידנית, 1600 שנת 2001, יד ראשונה.

איך הרכב מבחינת נסיעה? מרגיש כבד? עלויות ביטוח (פלוס מינוס)?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לאבא שלי יש גולף ג'נריישן 1600 יד ראשונה מודל 2001.

דבר ראשון, אוטו חזק, כלומר מרכב חזק. ההורים שלי עברו תאונה בינונית לפני כמה שנים (בלי נפגעים) וזה בעיקר בזכות החוזק של המרכב. גולף ישנה יותר (דור 2 כנראה) נכנסה בהם מהצד במהירות אולי 60 קמ"ש ויותר- והגולף של אבי בקושי נפגעה כלומר רק התנפצה השמשה בדלת צד אחורית והדלת קצת נכנסה פנימה.

דבר שני, באמת כמו שכבר נאמר אוטו זריז אני נוהג לפעמים וגם בסל"ד לא גבוהה עד 4000 האוטו סוחב ממש טוב. על כביש מהיר הרכב ישייט על 110-120 עם מנוע שקט, יותר מזה אתה תשמע את המנוע קצת יותר.

אני מאמין שצריכת הדלק של אוטו כזה היא די טובה, שהרי צריכת דלק של מנוע 1800 סמ"ק היא בערך 11.4 ק"מ לליטר.

קיצר- כדאי.

• תוכן חדש...