Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף קיבלתי את הגולף שלי ! :-P עכשיו הגיע זמן הרכבת המערכת.

ברשותי כמה סטים :

1. קומפוננט הרץ ESK165

2. סאב הרץ ES250

3. 6X9 של הרץ

4. 5.25 קואקס של הרץ

1 ו 2 יחוברו למגבר 4 ערוצים ישירות. ההתלבטות היא האם לחבר את 3 ו 4 להד יוניט (פיוניר 7750) או רק אחד מהם ?

יש מקום בדלתות האחוריות וכבר יש חורים במדף האחורי ל 6X9

תודה

פורסם

לפי דעתי יש קומבינציה אחרת:

תחבר את הקומפוננט וקואקסיאלים למגבר 4 ערוצים ותוסיף מונובלוק לסאב כשאר ה6*9 אין צורך בהם אך אם יש כבר הכנה תחבר אותם לHU וזה הכל.

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם
סופסוף קיבלתי את הגולף שלי ! :-P עכשיו הגיע זמן הרכבת המערכת.

ברשותי כמה סטים :

1. קומפוננט הרץ ESK165

2. סאב הרץ ES250

3. 6X9 של הרץ

4. 5.25 קואקס של הרץ

1 ו 2 יחוברו למגבר 4 ערוצים ישירות. ההתלבטות היא האם לחבר את 3 ו 4 להד יוניט (פיוניר 7750) או רק אחד מהם ?

יש מקום בדלתות האחוריות וכבר יש חורים במדף האחורי ל 6X9

תודה

למה את צריך קומפוננט+ 5.25+ 6X9 ?

הרסת הכל עכשיו! במקום לקבל במה מהסט הקידמי אתה תקבל צלילים מקום הכיוונים ממש כמו במועדון..

עדיף כבר הייתה משקיעה בסט טיפה יותר רציני כגון ה- HSK ומוותר על כל הרמקולים האחוריים!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הרסת הכל עכשיו! במקום לקבל במה מהסט הקידמי אתה תקבל צלילים מקום הכיוונים ממש כמו במועדון..

עדיף כבר הייתה משקיעה בסט טיפה יותר רציני כגון ה- HSK ומוותר על כל הרמקולים האחוריים!

ה6X9 וה 5.25 כבר היו ברכב הקודם. ולכן אם לא יותקנו, ימכרו.

בנוגע להוספת מונו לסאב אין כרגע תקציב :cry:

אז חזרנו לשאלה המקורית

פורסם

אני לא מסכים איתך.

כמו במסיבה ? מעולה. הכי כיף ונעים לשמוע את המוסיקה ב"אוויר" ולא באה מאחורה או קדימה.

אצלי יש רמקולים בכל הדלתות וסאב. הרמקולים בדלתות האחוריות מכוונים כך שלא ישלטו ולא יתנו יותר מדיי באס כדי שהבמה לא תימשך אחורה. הסאב נותן את עיקר הסאב והמוסיקה נשמעת כאילו יש סראונד ולא רק במה קדמית או אחורית.

אם משחקים קלות עם הFADER שמים לב להבדל.

Borka, ההיי אנרג'י הוא 125RMS לערוץ, איך הוא ינצל אותו יותר מאת האנרג'י (100RMS) ??!

פורסם

Borka, ההיי אנרג'י הוא 125RMS לערוץ, איך הוא ינצל אותו יותר מאת האנרג'י (100RMS) ??!

מושיק, גם עם הגברה של 90WRMS נניח שהמגבר מוציא (אני סתם אומר) ישמעו הרבה יותר טוב את ההיי אנרג'י מאשר את האנרג'י, ו-BORKA לא דיבר בכלל על נצילות הוא המליץ על סט שיותר איכותי ונשמע הרבה יותר טוב ממה שהבחור רוצה לקנות.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואו, אפשר להשתגע,

מוסיקה שבאה " מהאויר" לא יוצרת במה, היא יוצרת משהו לא מוגדר.

כשיש לך באוטו קומפוננט קידמי, גם 6X9 וגם קואקסיאלי מאחורה! אתה תאבד את כל הבמה מקדימה וכל הצלילים ימשכו לכיוון אמצע הרכב עם נטייה אחורה, אם תנמיך אותם, מה עשית בזה? מה הטעם ברמקולים האלה? תעיף אותם וזהו!

דבר שני!

מזה איך הוא ינצל אותם יותר מאת האנרג'י?!

סט זה רק עוצמה!? סט שיש לו 500RMS ( בהגזמה) ישמע יותר טוב מסט של 60RMS?! מזה קשור!?

הרץ הי אנרג'י נשמע יותר טוב מהאנרג'י הרגיל! היי אנרג'י זה אחד הסטים הכי טובים שיצא לי לשמוע, אז בטח שהיה כדאי לו למכור את האחוריים ואת הקואקסיאלים ובהפרש לקנות הי אנרג'י.

בתור אחד שפתח אצלו באוטו סוכנות של הרץ, הייתי מצפה שתדע את זה.

אמיר

**הודעתך נערכה, נא הימנע משימוש מיותר בנקודות(....) והקפד להשתמש בסימני פיסוק.**

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הרץ הי אנרג'י נשמע יותר טוב מהאנרג'י הרגיל! היי אנרג'י זה אחד הסטים הכי טובים שיצא לי לשמוע, אז בטח שהיה כדאי לו למכור את האחוריים ואת הקואקסיאלים ובהפרש לקנות הי אנרג'י.

אמיר

תומך תומך ושוב תומך! סופסוף מישהו בדעה שלי בקשר להיי אנרג'י. לטעמי אחד הסטים היותר טובים בארץ (יחסי, לא להרוג אותי!!!), יותר טוב בהרבה סטים שיותר יקרים ממנו וגם יותר מפורסמים ו"נקראים" ממנו (הבנתם את הכוונה). לא רואה את ההייבריד, לא K2P, ואת כל הסטים שביניהם, וגם לא רואה אותם במחיר (מביט עליהם הרחק מלמטה :-) ).

בקרוב אצלי? מה? מה זה? 3 חלקים? אצלי?! אולי :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההנחה הסבירה שאני לא מוכר את כל הרמקולים וקונה היי אנרג'י

כבר קיבלתי כמה הצעות להשאר רק עם ה 6X9 על היוניט ולמכור את ה 5.25

מבין 3 החלופות בלבד מי עדיפה ? (אני לא אוהב שהסאונד מגיע רק מקדימה או רק מאחורה)

פורסם
ההנחה הסבירה שאני לא מוכר את כל הרמקולים וקונה היי אנרג'י

כבר קיבלתי כמה הצעות להשאר רק עם ה 6X9 על היוניט ולמכור את ה 5.25

מבין 3 החלופות בלבד מי עדיפה ? (אני לא אוהב שהסאונד מגיע רק מקדימה או רק מאחורה)

אם כבר אז תשאיר רק את ה- 5.25" ותמכור את ה- 6X9!

פורסם

אני בעד רמקולים בכל הדלתות וסאב. מגברים באיזה תצורה שאתם רוצים, 6 ערוצים להכל,5 להכל, 4 לרמקולים ומונו לסאב, 4 לרמקולים ו2 לסאב, לא קריטי. אבל ההמלצה בעינה עומדת, 4 רמקולים.

חבר, אצלי הבמה לא "נמשכת" בכלל אחורה, בשביל זה מכוונים את המערכת, את זה אתה אמור לדעת :p

פורסם
אני בעד רמקולים בכל הדלתות וסאב. מגברים באיזה תצורה שאתם רוצים, 6 ערוצים להכל,5 להכל, 4 לרמקולים ומונו לסאב, 4 לרמקולים ו2 לסאב, לא קריטי. אבל ההמלצה בעינה עומדת, 4 רמקולים.

חבר, אצלי הבמה לא "נמשכת" בכלל אחורה, בשביל זה מכוונים את המערכת, את זה אתה אמור לדעת :p

חבר את זה אתה לא אמור ללמד אותי.

• תוכן חדש...