Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך אוטו טוב שיחזיק לי לשנה הזו ולשנה הבאה (אחרי זה אני ימכור בגלל הצבא).

אני מחפש אוטו שיהיה טוב גם לנסיעות קצת יותר ארוכות מהרגיל (בית - בצפר - עבודה - חברים) כמו למשל נסיעה מירושלים לתל אביב (וחזרה D= ), או אפילו קצת יותר. העיקר שיהיה אוטו טוב שלא יראה הרבה מוסך...

כן כן אני יודע שאלו בקשות גדולות מאוד לתקציב שלי אבל זה מה שיש..

תודה לעונים.

פורסם

מונית. חבל להשקיע בגרוטאה 5000 ש"ח ואז להתקע בקסטל עם רדיאטור מפוצץ/קלאץ' גמור/בלי ברקסים (בירידה...) או סתם לגלות בוקר אחד שהלך חלק קטן אבל ממזר שעולה רק 6000 ש"ח במבצע. מי שאין לו כסף שלא יתפתה בגלל מחירי מכוניות זולות - יש להם סיבה, למוכרים... חוץ מזה, לנסיעה בינעירונית הייתי ממליץ רק על אגד - גם נהג חדש, גם גרוטאה עם 0.3 כוכבי ENCAP וגם 120 קמ"ש זה מתכון בטוח לאמא עם שערות לבנות ובלי ציפורניים...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש לי מכונית על שלט, משהו פצצה, לא נוגע בדלק והחלקים הכי זולים שיש. לא צריך גם תוי חניה ואין בעיה של ביטוח.

ברצינות - בסכום זהז רק אם אתה לא מתכוון לנסוע רחוק עם הרכב ולא הרבה ק"מ, אחרת חבל על הכיס שלך.

אני הייתי משקיע עוד כמה אלפים בודדים וקונה 205 או שרייד ישנות במצב טוב.

בריאות לכולם!

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות.

עכשיו אני רואה שיש פה אנשים שהמליצו לא לקנות מכונית כי בנסיעה ארוכה היא תמות.

האם זה נכון לגבי כל המכוניות שהוצגו פה?

ואם לרגע נשכול מכונית רק לנסיעה בתוך העיר, יש על מה לדבר או עדין חבל להשקיע?

שוב תודה.

פורסם

סובארו 1600 DL אולי אם תמצא פיאט טונו במצב טוב 1100 93 לך על זה לא כ"כ מרוחח אבל חסכוני וחלקים לא יקרים

ואגב לא משנה איזה רכב אתה קונה טסט וביטוח יעלה לך בערך 4K

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

פורסם

הכל תלוי במצב הרכב.

רכב אשר תוחזק נכון, יחזיק מעמד גם בנסיעות ארוכות.

ברשותי פיאסטה 87 ( אחרי יישור קו מקצועי) והאוטו נוסע ונוסע ללא תקלות .

רק לפני שבוע נסעתי , ת"א-ב"ש-מיתר-ירושלים-ת"א . סה"כ קצת מעל 400 ק"מ של נסיעה ביום אחד וללא תקלות כלשהן וללא סימנים למאמץ עם צריכת דלק של 1/16.3.

הכל תלוי במצב הרכב ותחזוקתו.

בהצלחה

**עריכה**

כמעט ושכחתי , פיאסטה ,205,AX,רנו5 , כולן יכולות להכנס לתקציב הרכישה שלך. קח בחשבון כי תיאלץ לבצע יישור קו מכאני לרכב בעלות של כמה אלפים נוספים.

אין לי ספק שרכב תקין מכאנית יספק את כל הצרכים שלך לשנה+ הקרובות ( אולי אפילו עד לשחרור מהצבא)

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אהבתי את השטויות שכתבו פה.

אבל תתפלאו יש חיות כאלה והם לא רעות ביכלל !

במיוחד לא לסטודנטים תפרנים תלימידים וכו'.

בתור אחד שיש לו פיאט אונו S60 מנוע 1250 FIRE.

אני יכול להעיד שנהגתי על הרכב המון המון שזה כולל חיפה ת"א על בסיס של 3 פעמים בשבוע בעלות של 60 שקל לשני הכיוונים!

האונו שלי מודל 93 ונסעה את זה נהדר הכל שם זול מאוד!!

שאני אומר זול שזה מתבטא בראש מנוע למשל ב 770 שקל.

בברקסים שעולים גרושים.

בחלקי חילוף שעולים כמו קניות שבועית בסופר.

ד"א היא למכירה .

אומנם היא קצת חבוטה כמו כל פיאט אונו שיש על כבישנו וזה לא מתאונות הרכב פשוט עם פח "מתקפל" וחוץ מזה הוא אמין נהדר קטן חסכוני ומאוד מתאים לצעירים\תלמידים\סטודנטים\כאלה שלא צריכים לדאוג שהם מחנים\כאלה שלא אוהבים לצחצח את הצבע המיטלי כל יום\כאלה שקנו אוטו בישביל נסיעה זולה.

פורסם

סוויפט 92 ב6K סביר להניח שתהיה עם מנוע 1000 סמ"ק הפחות מומלץ.אולי גם עם 3 דלתות

AX זו הסיטרואן הקטנה.בשנים האלו היא די נדירה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

4-6 אלף

בין 4 ל-6 - יש את הספרה 5.

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146003&highlight=%D7%93%D7%9C+%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה מבין כל מה שהמלצתם פה הכי עדיפה(תיחסו בנפרד ל -רק נסיעות בעיר, ולנסיעות גם בעיר וגם בין עירוני, בבקשה..)?

תודה.

• תוכן חדש...