Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את האוטו לפני 9 חודשים וההתרשמות הכי גדולה שלי היתה מהזינוק שלו מהמקום, הייתי מגיע מ 0 ל 100 ב12 שניות אבל בחודש האחרון אני מרגיש שהאוטו פשוט מזנק לאט יותר במהירויות 20 - 60 קמ"ש ואני לא מצליח להבין את הסיבה לזה

יש לי כמה השארות:

1. עשיתי לפני חודש טיימינג חדש לאוטו (כל הרצועות הוחלפו) ונראה לי שאחרי זה הופיעה התופעה

2. עשיתי טיפול לפני 10,000 ק"מ אבל המסכניק שלי אמר שהוא עשה טיפול נרחב לחכות לפחות עוד 3,000 ק"מ

3. יש חלק שאני לא זוכר איך קוראים לו שעוזר לסנן את הגזים הנפלטים מהאוטו והוא נשבר\התפרק מבפנים, המוסכניק אמר שאין לחלק הזה חשיבות מעשית לביצועי האוטו וכדאי לטפל בזה לפני הטסט כדי לעבור את בדיקת זיהום האוויר, מוסכניק אחר אמר לי בערך אותו הדבר אבל שבמקרים קיצוניים זה יכול להשפיע על סחיבה

אם נישהו יכול לשלול או להוסיף אופציות אני אשמח.

תודה.

פורסם

לפי תאורך מדובר על ממיר קטליטי סתום, אשר גורם לירידה בסחיבה,בהחלט הגיוני ואפשרי.

קח בחשבון שממיר כזה לא זול, ונסיעה בלעדיו מזהמת ולא עוברת טסט או בדיקת זיהום.

STI 2004

פורסם
לפי תאורך מדובר על ממיר קטליטי סתום, אשר גורם לירידה בסחיבה,בהחלט הגיוני ואפשרי.

קח בחשבון שממיר כזה לא זול, ונסיעה בלעדיו מזהמת ולא עוברת טסט או בדיקת זיהום.

אמרו לי להחליף אותו לאחד מפירוק 400 - 450 ש"ח

פורסם

למה אתה מחכה? לבזבז את הכסף על דלק ונזק ?

קח בחשבון שממיר מפירוק, לא בטוח פעילותו תהיה תקינה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לי כמה השארות:

1. עשיתי לפני חודש טיימינג חדש לאוטו (כל הרצועות הוחלפו) ונראה לי שאחרי זה הופיעה התופעה

אולי פיספסו שן ברצועת הטיימינג.

האם עשית את העבודה במוסך מורשה יבואן ?

פורסם
אולי פיספסו שן ברצועת הטיימינג.

האם עשית את העבודה במוסך מורשה יבואן ?

לא במוסך מורשה

אם פיספסו זה מסוכן?

פורסם

לפי תיאורך עולה שהדבר הסביר ביותר הוא שהממיר הקטליטי ברכב סתום. פספוס שן בטיימניג פחות נראה לי כי אם היו מפספסים שן הסחיבה הייתה יורדת מאד. כמובן שאני לא שולל שום אפשרות אחרת.

במקרה שלך הייתי מבצע בדיקה פשוטה עם שעון ואוקום מכאני, שהוא כלי פשוט ויעיל לאיתור גורמים לחוסר סחיבה, בתנאי שיועדים לנתח את תוצאות הבדיקה.

פורסם
לפי תיאורך עולה שהדבר הסביר ביותר הוא שהממיר הקטליטי ברכב סתום. פספוס שן בטיימניג פחות נראה לי כי אם היו מפספסים שן הסחיבה הייתה יורדת מאד. כמובן שאני לא שולל שום אפשרות אחרת.

במקרה שלך הייתי מבצע בדיקה פשוטה עם שעון ואוקום מכאני, שהוא כלי פשוט ויעיל לאיתור גורמים לחוסר סחיבה, בתנאי שיועדים לנתח את תוצאות הבדיקה.

מה זו הבדיקה הזו?

אז זה לא יכול להיות בגלל הטיפול?

פורסם
מה זו הבדיקה הזו?

בדיקת וואקום סעפת יניקה היא בדיקה פשוטה שנותנת אינדיקציה טובה מאד לגבי תקלות מגוונות במנוע. הבדיקה מתבצעת ע"י חיבור שעון וואקום ייעודי לאחת מיציאות הווקאום בסעפת היניקה.

משום מה הרבה מוסכים מעדיפים לעבוד בשיטת המצליח במקום לאבחן. מידע נוסף לגבי הבדיקה ואופן ביצועה תוכל למצוא בחיפוש בפורום.

אז זה לא יכול להיות בגלל הטיפול?

הכל יכול להיות, כתבתי שאני לא שולל כלום. מן הסתם בעיה שהחלה מייד לאחר טיפול קשורה באופן כלשהו לטיפול.

התשובות בפנים בכחול.

פורסם

לא סביר שזה הגורם, למרות שלא משנה איזה טיפול גדול הוא עשה או לא עשה. טיפולים צריך לעשות בזמן!

ישנן גישות מחמירות יותר לפינן עושים את הטיפול בפחות מ-10000.

בכל מקרה קח בחשבון שאם זה מה שהמוסך אמר לך הרי שתשובתו לא מקצועית במיוחד.

• תוכן חדש...