Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב 2 סלילים כל אחד 4 אום קראתי פה הודעות והבנתי איך מחברים אותו כדי שהוא יפיק 2 אום

יש לי מגבר מונובלוק של JBL CS300.1 משהו כזה ויש לי 2 יציאות (כאילו לשתי רמקולים)

זה סיבך אותי ולא הבנתי אם לחבר את הסאב מגישור לשתי הערוצים או רק לאחד או שאני מחבר כל סליל לערוץ אחר

מישהו יכול להציל אותי?

פורסם

הוא נראה בדיוק ככה

http://213.8.106.75/pics/3/8/3/7/16647383c.gif

יש לו את החורים של החשמל ואז 2 פיוזים ואז כמו 2 יציאות לרמקולים + - + -

בפרטים באינטרנט שאפשר לעשות גישות לסאב אבל אני לא יודע אם לחבר כל סליל לערוץ או לעשות חיבור מקבילי או טורי ואז לצד אחד או לגשר

פורסם
תחבר ליציאה אחת במגבר, בדר''כ המגבר מזהה את זה ועובד ב2 אוהם.

חברה.

מציע לכם לעשות חיפוש קצת באתר ובגוגל וללמוד קצת על חשמל ומושגים בסיסיים.

1. סאב לא "מפיק" אוהמים.

2. המגבר לא "מזהה" כלום - זה לא תצפית. כל ספק חשמלי - "מרגיש" התנגדות ולפיה ההספק יורד/עולה. אין כאן שום פעולת התאמה אקטיבית של המגבר.

3. רב המגברים לרכב (כמעט כולם) בעלי מס' ערוצים, לא יודעים לקבל התנגדות של 2 אוהם בגישור.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
איך לחבר את הסאב בגישור לשתי הערוצים או רק לאחד או שאני מחבר כל סליל לערוץ אחר

מישהו יכול להציל אותי?

מישהו אולי?

• תוכן חדש...