Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלת היא:

http://www.planetnana.co.il/katzyaniv/d.JPG

ואני רוצה לקבל יעוץ על בנייה מפיברגלאס בדלת הזאת היא קצת בעייתית מדלתות אחרות שראיתי שבנו עליהם.

הקומפננט במידה של 5.24.

תודה יניב.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

אני רוצה לעשות בנייה גם מפני שאני רוצה שהרמקולים יהיו מכוונים אליי וגם שיהיה יותר יפה כי כמו שאתה רואה זה לא נראה טוב על הדלת זה קצת קטן לחור.

+ מתנה לקונים

פורסם

אין בעיה מיוחדת שאני רואה.

אם זה בסך הכל זווית אז ממש אין שום בעיה זה יהיה הרבה יותר פרקטי ואידאלי מהמצב שהרמקול נמצא בו עכשיו.

גם אם זה ממש בניה שכוללת בתוכה נפח שהרמקול צריך גם אפשרי, תצטרך להפעיל יצירתיות, בעיקרון אין שום בעיה עם הדלת.

אתה הולך לבנות בעצמך ?

פורסם

כן עשיתי בנייה של טוויטר בקורה ויצא ממש יפה, אז החלטתי להמשיך לפרוויקט של פודים בדלתות

אני פשוט לא יודע אייך לעשות את הזווית אין שם הרבה מקום בכלל

+ מתנה לקונים

פורסם

אני עדיין לא מבין את השאלה שלך,מה בעצם רצית לשאול? ואיפה הבעיה כאן בעצם?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הבעיה שלי היא הזווית אני לא יודע איזה זווית לעשות כי אין לי הרבה מקום שם לבנייה

+ מתנה לקונים

פורסם

כנס לפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142786

ותראה את התמונה החמישית בהודעה השניה, ותבין שאין לך שום בעיה ושניתן לפתור הכל, מה גם שיש לך רמקול קטן מאוד (5 ורבע, מניסיון) ויהיה יותר קל לעשות זוית ממש טובה אצלך. דרך אגב, בתמונות הרמקול 6.5 ויש זוית טובה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הבעיה שלי היא הזווית אני לא יודע איזה זווית לעשות כי אין לי הרבה מקום שם לבנייה

יש לך שם מספיק מקום,במיוחד לרמקול 5 ורבע.

עם קצת רצון וקצת יכולת אפשר להכניס שם גם סאב של 8''.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה על העזרה והקומפננט JBL GTO507C דורש ניגון על נפח הדלת או על נפח מסויים?

+ מתנה לקונים

• תוכן חדש...