Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה שלי היא שבערך כל חודש אני נעלץ לפרק כפתור של חלונות חשמל כי הוא מפסיק לעבוד.

הסיבה היא קורוזיה, לאחר שפשוף עם סכין הכל מסתדר אבל לאחר כחודש הקורוזיה חוזרת ואני מוצא את עצמי מפרק את הכפתור שוב. (מדובר רק על כפתור אחד, בשאר זה לא קורה)

האם ישנו איזה שהוא פתרון לתווך יותר ערוך?

תודה.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

הסיבה שזה קורה היא שאתה פשוט גירדת את ציפוי המגן.

האם נכנס לך מים דרך האטמים של החלון ?

נסה לרסס על המגעים ספריי לניקוי מגעי חשמל של חברת SERVISOL או שווה ערך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא, מים לא נכנסים.

הספריי הזה הוא לניקוי? או יש גם ספריי שיוצר שכבת מגן?

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

אפשר לימצוא בחנויות אלקטרוניקה או בהום סנטר פעם אני קניתי ספרי לניקוי מגעים והוא היה עוזר טוב..

ניראה לי שאם תרסס מעט זז קל זה יעזור..

פורסם
מנסיוני, כדאי להשתמש בתרסיס WD40 שהוא גם מנקה וגם יוצר שכבת שמון דקה לאורך זמן.

בברכה - רפי לין :-)

P3030141.jpg

אכן חומר משובח, עזר לי גם בכל החריקות של הדלתות באוטו

מצ"ב גם תמונה של אמריקן איגל, שני החומרים נראים בצורת שימון שיש על כלי עבודה (קטרים, פליירים וכו').

אמריקן איגל: 25 ש"ח

WD40: כ-15 ש"ח

פורסם

זה קורה כוון בפעם הראשונה שגרדת את החלודה הורדת גם את הציפוי מגן שקיים על המגעים של המתג.

נקה בפעם האחרונה, ומרח גריז דיאלקטרי על המגעים כדי למנוע חלודה ולכלוך להווצר בשנית.

עם היית מבצע חיפוש היית מוצא שרשור דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134042

• תוכן חדש...