Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה החלפתי את האונו שהיתה לי ברנו קליאו 93, עד כה יש לי את הרכב שבועיים ואני מאוד מרוצה ממנו!

מכאנית הרכב מצוין, אבל חיצונית חלק נרחב מהצבע שלו (גג ותא מטען) שרוף, בנוסף לזה על המכסה מנוע ישנם נקודות חלודה קטנות ומעצבנות (שלצערי יהפכו לגדולות ומעצבנות אם לא יטופלו כראוי)

האמת היא שהייתי רוצה לקבל המלצה כללית ממי שבערך יודע, מה המחיר לצביעה כללית של רכב כזה?

צבע הרכב לבן ואני מתכוון לצבוע אותו בלבן המקורי שלו.

אין צורך בפחחות בכלל, הפח במצב מעולה! רק הצבע צריך טיפול

האם מישהו מכיר מקום טוב באיזור חיפה? ומה העלות הממוצעת של כזה דבר?

אני שמעתי מחירים כמו 2500-3000 לכל האוטו אם צריך רק צבע, מה ניראה לכם? יקר? זול? סביר?

אשמח לקבל כמה שיותר תגובות / הצעות

בתודה רבה!

שבת שלום וסוף שבוע נעים :)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

anyone?

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

לדעתי זה יקר.

אני ממליץ לך ללכת לכפרים הערבים כמו טירה וקאסם במרכז (אני בטוח שבצפון יש עוד הרבה)

אתה תוכל לקבל שמה מחירים ממש טובים אולי הצביעה היא לא סופר מקצועית אבל הם עושים עבודה טובה

ב2500 חבר שלי הצליח לעות פחחות וצבע לרכב שהצבע היה שונה מהצבע המקורי והיה הרבה עבודה של פחחות.

פורסם

כעקרון אם אתה צריך לצבוע את מכסה המנוע והגג זה לא ממש יקר , אני אישית צבעתי ב 700 ש"ח את הגג ומכסה מנוע עם פחחות וצבע... (יש לי קליאו 95...) :lol: :lol: :lol:

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

האמת היא שהצבע של האוטו במצב די טוב! החלק היחיד שמרגיז אותי אלה הנקודות הקטנות קטנות של חלודה בקדמת מכסה המנוע (חלודות התחלתיות מאוד לא אלה שצריך לרתך וכו'..) ועל הגג יש כתמי צבע שרוף וגם על הבגאז'

חוץ מהדברים האלה שאר חלקי הצבע במצב טוב, ואין דפיקות או עיוותים בפח בכלל. האמת היא שתמיד אפשר לצבוע רק את החלקים הספציפיים כיוון שאני רוצה להשאיר את האוטו בצבעו הטבעי (לבן) אבל לדעתי אם כבר צובעים אז עדיף את הכל.

רפי שאלה- אם צבע ופח הרכב במצב טוב יחסית, האם זה עד כדי כך קריטי לעשות עבודה שכוללת פירוק פגושים וכו' ? כי זה לא שהרכב זקוק לעבודת פחחות, הסרת חלודות וצבע דהוי

יש לרכב חיצונית מספר מוקדים ממוקדים של צבע שרוף, ובקדמת מכסה המנוע בקצה (באיזור הסמל) נקודות קטנות קטנות של התחלת חלודה על הצבע.

אודה לכל תשובה

שבת שלום!

דביר

פורסם

יתכן ובכלל לא צריך לבצע צביעה כללית של הרכב אלא רק צביעה חלקית.

בעל המקצוע שיראה המכונית יגיד לך מה כדאי, אפשרויות ומחירים ולפי זה תחליט.

נא עדכננו בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...