Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווד דעת על רובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על רובר 216 שנת 97 גיר ידני 1.4

איך היא מבחינת צריכת דלק ואחזקה כאילו החלקים שלה, הביטוח וכל הדברים האלה???

וכל מה שאני רוצה זה רכב טוב שיקח אותי לכל מקום לא חשוב לי מהירות ודברים האלה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

חיפוש קטן יחסוף אותך לכל מה שתרצה לדעת על הרכב, דובר עליו רבות לאחרונה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם מה שחשוב לך זה רכב שייקח אותך ממקום למקום, הרובר היא המכונית האחרונה שמתאימה לך.

הרובר מכונית מאוד זריזה וחזקה למחירה ואפילו מהנה למדי לנהיגה, אבל אמינות ("ממקום למקום") היא לא הנקודה החזקה שלה בלשון המעטה.

אגב אם אתה מדבר על מנוע 1.4 אז זו 214, לא 216.

אם אתה שואל מה כן מתאים לך, תן תקציב ודרישות נוספות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ביטוח יקר מאוד לא שווה לעשות מקיף לרובר שנת 97 (מקיף בלבד בערך 4000 שקל ואפילו יותר)

יש בעית אמינות אבל לדעתי זה תלוי בכל רכב ספציפי

בבדיקה צריך לבדוק את האוטו טוב טוב

אגב בבעלותי רובר 216 אני נהנה מכל רגע איתה

אבל אם אתה לא מתלהב מנהיגה ורק מחפש רכב כמו שאמרת שיקח ויחזיר אותך למקום

אז לדעתי לא כדאי ללכת על הרובר

באותו מחיר אתה יכול לקנות אפלאוז רכב יותר אמין ונראה לי שיותר יתאים לך

בהצלחה

פורסם

4K ש"ח? את הרובר 25 שלי, מנוע 1.8, שנת 2002, ביטחתי ב- 3K למקיף... אני מניח שיש חשיבות לגיל ולהיסטוריית תאונות, כמובן, אבל 4K לרכב בן לפחות 7?

אגב, הרכב אכן יפה וזריז, אבל קנה רק רכב שטופל במוסך מורשה רובר, אחרת באמת האמינות שלו תהיה מפוקפקת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
4K ש"ח? את הרובר 25 שלי, מנוע 1.8, שנת 2002, ביטחתי ב- 3K למקיף... אני מניח שיש חשיבות לגיל ולהיסטוריית תאונות, כמובן, אבל 4K לרכב בן לפחות 7?

.

גם אני הופתעתי כמוך בקשר למחיר של המקיף

מה עוד שחברת ביטוח ישיר לא הסכימה לבטח ביטוח מקיף בכלל

• תוכן חדש...