Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לשאול אם אני ממלא ביו דיזל בצורה של 100% ביו דיזל אם אני כשאני יגיע לטסט אם יכולות להיות בעיות בבדיקת זיהום אוויר?

תודה מראש

אופיר

פורסם

בצע חיפוש ותמצא את סיפורו של, חבר הפורום, זאהר על תהליך הפקת הביו דיזל וכמדומני ששם הוא גם כותב על נתוני זהום במכוניות שהוא משתמש בהן בביו דיזל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה רפי

מצאתי את ההודעה בעניין אבל אני לא מצליח לראות את התמונות

אולי תוכל לומר לי אם זו בעיה טכנית אצלי במחשב או בעיה בהודעה

תודה רבה

אופיר

פורסם

זאהר במאמר שלו כתב שהבערה של הביודיזל טובה יותר ונקייה יותר. לכן אני לא חושב שיהיה לך בעיה בטסט.

נ.ב

אתה מכין לבד את הביודיזל?

פורסם

אני לא מכין את הביו דיזל לבג עדיין אבל זו הציפיה יש לי חבר עם מסעדה כך שיש לי מספיק שמן ליצור

אבל עדין אין לי את התמונות כדי שאוכל לראות את המתקן

שבת שלום

אופיר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם רציתי לשאול אם אני ממלא ביו דיזל בצורה של 100% ביו דיזל אם אני כשאני יגיע לטסט אם יכולות להיות בעיות בבדיקת זיהום אוויר?

תודה מראש

אופיר

היי אופיר התשובה היא שלא הביודיזל פולט 50 אחוז פחות עשן (הרטינג)

אבל יש לציין שכאשר עוברים לשימוש בביודיזל בתדלוק הראשון והשני סביר מאוד שלא תעבור את בדיקת הזיהום

מכיוון שהביודיזל ממיס את כל הג'יפה של הסולר ומה של נשער בפילטר סולר נפלט מהאגזוז

פורסם
תודה רבה רפי

מצאתי את ההודעה בעניין אבל אני לא מצליח לראות את התמונות

אולי תוכל לומר לי אם זו בעיה טכנית אצלי במחשב או בעיה בהודעה

תודה רבה

אופיר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137123 זה הקישור

בכל מצב אפשר לבקר באתר הבית שלנו גרין בי http://greenbe.co.il/ ומשם ללמוד משהוא

פורסם

לא נורא, הביו דיזל הוא נושא מאוד אקטואלי היום, ולמען מאגר הידע הגדול של הפורום - ראוי שיהיו תשובות גם לשאלות שנשאלו לפני שנה וחצי.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה מראש

אופיר

עשיתי חיפוש בגוגל - זה בדיקת עשן ממכון אלן חולון על ביודיזל ירידה של 80% :shock:

http://b100.co.il/test_result.html

פורסם

זכית בתואר היומי של מקפיץ השרשור העתיק ביותר! P:

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

בקרוב אעלה תמונות מבדיקת הזיהום העדכנית מהטסט שלי.

שאלה למומחים - אני שם לב שדרך מדידת כהות העשן השתנתה לחלוטין - כיצד ממירים את היחידות הישנות ליחידות החדשות?

פורסם

זה עובד ככה:

בעבר יחידות המדידה היו בHartridge

היום המדידה היא לפי ערך K

יחס השינוי לפי המדידה החדשה הוא כזה

K -----------Hartridge

0 --------------------0

10------------------ 0.2

20------------------ 0.5

30------------------ 0.8

40------------------ 1.1

50 ------------------1.5

60 ------------------2

70 ------------------2.6

80 ------------------3.5

90 ------------------5

100----------------- 8

העליה של שני המדדים אינה מגבילה באופן יחסי, כיוון שיחידות המדידה שונות לגמרי (אחד מדידת כמות חלקיקים בעשן והשניה כהות עשן)

נתונים אלו נלקחו ממסמך שחולק במכון הרישוי בחולון בדיוק שהחוק החדש נכנס לתוקף.

• תוכן חדש...