Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

רציתי לברר משהו לגבי בעיה שאני די מפחד ממנה.

מכרתי את הרכב לסוחר רכבים שאין לו מגרש אלא מוכר את הרכבים דרך האינטרנט וכו.

קיבלתי ממנו את הכסף עבור הרכב, לחתמנו על חוזה מכר, הבעיה היא שהוא אמר כדי לחסוך יד הוא מעביר את הבעלות ישירות לקונה הבא, והוא אומר כי הרכב נשאר בחניון.

השאלה שלי היא מה יקרה אם יעבור זמן והסוחר לא יעביר בעלות???.

אין לו שום צילום של ת.ז חוץ מקשקוש על דף נייר ואת האוטו.

האם אני יכול להכריח את הסוחר להעביר בעלות או פשוט להגיד לו שאם הרכב לא עובר בעלות תוך זמן X אני מפקיד את הרשיונות במשרד הרישוי והוא לא יוכ למכור את הרכב בכלל.

אשמח לקבל תשובה.

פורסם

מבחינה חוקית הוא חייב למכור להעביר בעלות אחרי כמות מסוימת של זמן אחרי שאתה נותן לו את האוטו. לפי מה שאני טועה זה בערך שבועיים. אם יש לך חוזה איתו שיש עליו תאריך, אתה יכול ללכת למשרד התחבורה ולבדוק את זה. אני הופתעתי כשהסוחר שלו מכרתי את האוטו הקודם שלי (ימח שמו וזכרו) העביר את הרכב מהשם של אמא שלי (שלא גרה אפילו בארץ) לשם של מישהו אחר, ואת הרכב שיש לי עכשיו לשם של אמא שלי, ואפילו בלי תעודת זהות או ייפוי כוח.

תברר את זה, כי אם לא מעבירים בעלות, אולי תתקל במצב שבו יש לך 20 דוחות על עבירה באור אדום, אפילו שהאוטו לא אצלך.

פורסם

סוחר מורשה יכול להעביר את הרכב על שמו ללא הוספת יד. כלומר הרכב עובר על שמו אבל מספר היידים לא עולה. זאת כמובן רק אם הוא מחזיק רישיון של משרד התחבורה.

כל העסק הזה מאד מסריח.

כ"כ הנראה הסוחר שלך הוא חאפר. :-(

פורסם
מבחינה חוקית הוא חייב למכור להעביר בעלות אחרי כמות מסוימת של זמן אחרי שאתה נותן לו את האוטו. לפי מה שאני טועה זה בערך שבועיים. .

וואלה? איזה חוק בדיוק?

מכרת רכב ולא עשית העברת בעלות, לא טוב!

מכרת לסוחר מורשה, מעבירים בעלות בלי העברת ידים וא אין בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לי היתה הצעה מסוחר כזה וסירבתי כיוון שגם אם הרכב שוכב במגרש שלו, חוקית הוא עדיין שלך והוא יכול לצבור דוחות חנייה וכו'.

הסוחר הציע שבחוזה הוא מתחייב להעביר בעלות תוך שבועיים.

זה יכול לכסות את המקרה אבל כאמור סירבתי.

לבסוף הרכב נמכר לסוחר מורשה (ימח שמו וזכרו) והוא העביר בעלות ללא הוספת יד.

• תוכן חדש...