Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי משטרה צבאית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי בזמן שעשיתי פינוי בפורדאמבולנס רכב בצבע זית עם ארגז ענק כזה

בשעה 10 בערב בערך אני נוסע לי רגוע כמו שצריך פתאום מצד שמאל שלי עוקפת אותי מאזדה 3

והיה בה חייל שהוא ככל הנראה משרת במשטרה צבאית הראה לי תעודה וסימן לי לעצור בצד

עצרתי בצד הוא ניגש אלי והתחיל לישאול אותי אם ראיתי באיזו צורה נסעתי

אמרתי לו שכן והכל לפי דעתי היה תקין לחלוטין

הוא החליט לירשום לי דוח על זה שהוא טען שחתחתי מישהו דבר זה לא היה ולא נברא

עכשיו הבעיה היא שהוא היה על מאזדה 3 שזה ממש לא רכב צבאי

דבר שני יצאה אלי בלי כובע שוטר

דבר שלישי חברו הנהג היה על בגדים אזרכיים

בצבא אמרו לי שעם כל הנתונים האלו אני יכול לבטל את הדוח יש אמת בדבר?

או שזה חסר סיכוי?

הדבר הכי מצחיק הוא שלח אותי להשפט בבית דין

על דוח שכתוב בו שחתחתי מישהו נראה לכם הגיוני?

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה תמיד עוצר שמישהו אומר לך לעצור בצד?

היה לו אור כחול על הגג?

באיזה תעודה הוא הזדהה?

היה לו סימני זיהוי של מ.צ. לפחות?

אני לא הייתי עוצר.

חייל ברכב אזרחי עם נהג אזרחי מראה לי תעודה שאני לא יודע מה היא שווה (מצטער אבל אני בזמן נסיעה לא יכול לבדוק איכות של תעודה).

ואם היו חוטפים אותך?

פורסם

לא היה לו אורות ולא סימנים של משטרה צבאית ממש כלום והוא הראה לי בחלון בזמן נהיגה את התעודה

לא יודע השיקול דעת שלי אמר לי לעצור בצד

חברה באמת שאין לי שום בעיה לקבל דוח על עברות תנוע שאני עושה ואני לא אחרטט ויגיד שאני לעולם לא עושה הרי ברור שמדי פעם קורה

אבל ברגע שעל שום כלום מקבלים דוח זה מרגיז מאוד

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

אם הבחור הראה לך תעודה ועצר אותך סימן שהוא בתפקיד. הדבר היחיד שהיית יכול לעשות זה לקחת את הפרטים שלו ולברר

את העניין בבסיס שאליו הוא שייך.

יש למ"צ מאזדה 3 ועוד הרבה רכבים שנראים לך אזרחיים לגמרי (רובם מושכרים), וגם מי שנוסע עליהם לבוש על אזרחי.. קוראים להם מ"צ בילוש.

ד"א תפסו אותך באיזור הצפון איפשהו? שנדע להיזהר :-)

פורסם

שאני אבין, אתה מחפש לבטל את הדוח בטענות דפוקות של "הוא לא חבש כובע" או "חבר שלו נהג על אזרחי" ולא בטענה של "לא היה ולא נברא" או צורת התבטאות הבחור?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני הייתי עושה לו זין וממשיך לנסוע, מעניין מה הייתה התגובה שלו אז...

אני רציני לגמרי, ואני מדבר בתור חייל.

ממתי לשוטר צבאי ברכב אזרחי מותר לרדוף אחרי רכב צבאי (ועוד אמבולנס) ולסמן לו לעצור בצד ללא כל סימני זיהוי שזה באמת משטרה צבאית חוץ מכומתא כחולה על הכותפת (שאפשר לקנות בריקושט בכמה שקלים) וארנק שמתנופף. אני באמת מצטער שאני לא יכול לנהוג בדרך (עירונית או בינעירונית לא כ"כ משנה) וגם לנסות לקרוא מה שכתוב באיזה כרטיס של איזה חייל שמתנופף בתוך איזה ארנק וכל זה מאיזשהו רכב אזרחי. אם הייתי עוצר לכל אחד שהיה מבקש ממני לעצור בטוח שהיו חוטפים אותי \ גונבים לי את הרכב ממזמן.

בקיצור הוא לא בילוש ולא נעליים. נשמע כמו איזה מ"צ צעיר ומתלהב שהשתן עלה לו לראש. תערער ואל תשכח להוסיף לדו"ח את כל הפרטים שרשמת כאן לנו. אם זה כמו שאני מבין אז הוא עוד יחטוף בראש טוב טוב בגלל זה והוא זה שישפט לבסוף.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טוב בתור מ"צ (לא שוטר, עושה מחסום בשטחים)

הוא חיב להציג בפניך תעודת שוטר ולהזדהות להסביר לך את העבירה ושאתה מקבל דוח.. אם הוא מניאק והוא עצר ברכב בפרטי שלו כדי לתת לך דוח אז הוא מורעל אחושרמוטה (ולמי שרשם לצהל אין רכבי בילוש ,מה הם יחפשו בדיוק?? יש את הבלשים שמסתובבים על אזרחי ואוספים מידע על עריקים) בכל אופן, הוא נתן לך דוח אמיתי או סתם נייר? כי לי זה נראה כמו איזה אחד שקיבל ת'תעודת שוטר והסתלבט עלייך..(אני אופתע אם לא..) אני לא מכיר שוטרים שאוהבים לתת דוחו"ת..

והיית פשוט מדליק צקלקה ואומר שאתה בתפקיד..

שלח לי בפרטי את השם שלו אולי אני מכיר..

ולגבי הופעה, אני לא חושב שאתה יוכל לבטל דוח על הופעה מרושלת אבל אתה יכול לתת לו תלונה על זה..

ומ"צ בתפקיד לבוש כך:

סרט מ"צ על זרוע שמאל וכובע לבן..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

בתור יוצא בילוש במשטרה צבאית, לצהל יש רכבי בילוש, אזרחיים, ולא בצבע לבן אחיד, ובילוש לא אוספים מידע על עריכים, זה תפקידם של לוכדי העריקים, אנא לא לדבר אם לא יודעים.

קודם כל התעודת שוטר הזאת תקפה רק בצמוד לחוגר.

דבר שני, ללא כובע וסרט של מ"צ הוא לא יכול לרשום לך דוחות.

דבר שלישי, תהייה רגוע ותנגב עם הדוח הזה אתה יודע מה.

פורסם

אנשים פה רושמים שטויות ברמות...

דבר ראשון הדו"ח קביל... הוא לא חייב להיות עם כובע או כל דבר אחר, כל עוד הוא מראה לך תעודת שוטר צבאי זה מספיק, והוא יכול לרשום לך את הדו"ח גם אם הוא על אזרחי...

דבר שני, כמו שאמרו יש למשטרה צבאית רכבים שכורים, ככה שכנראה זה היה אחד הרכבים, בנוסף שוטר יכול להיות גם על אזרחי כשהוא בתפקיד, ככה שזה לא עילה לביטול הדו"ח... במקרה ולא היית משתכנע הוא פשוט היה מוציא צ'קלאקה כדי לשכנע אותך...

דבר שלישי, לשוטר צבאי אסור לרדוף אחרי רכב צבאי, אבל זה לא אומר שזה לא קורה... ואם אותו שוטר תופס את הנהג שלא עצר, הוא יקבל גם דו"ח על אי ציות או משהו בכיוון, שזה כבר הרבה יותר חמור...

דבר רביעי, להפעיל צ'קלקה ולהגיד שאתה בתפקיד זה נחמד, אבל לקבל דו"ח על זה שהדלקת אור מהבהב בלי סיבה (כי לא בעיה לגלות שאתה לא בתפקיד) זה בכלל לא נחמד...

ודבר חמישי... לוכדי עריקים הם גם בלשים :idea:

לסיכום, הדו"ח קביל, אתה יכול להתלונן על ההופעה או הדיבור שלו, אבל זה לא יבטל את הדו"ח, וגם לא ממש יעשו לו משהו...

פורסם

מניסיון שופטים צבאיים לא דומים לשופטים באזרחות (לטובתך)

לך למשפט ותגיד שכול הדברים הנ"ל הם פרי דמיונו של המ'צ ונסעת בצורה בטוחה

ואם CHEVY MEN צודק והוא לא אמר לך למה נעצרת ולא נתן לך אפשרות להגיב בדוח - זה בניגוד לחוק

תלך עם כול זה למשפט (הצבאי אגב שרחמן ומתחשב מאוד לעומת האזרחי)

ובהצלחה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אנשים פה רושמים שטויות ברמות...

ודבר חמישי... לוכדי עריקים הם גם בלשים :idea:

לסיכום, הדו"ח קביל, אתה יכול להתלונן על ההופעה או הדיבור שלו, אבל זה לא יבטל את הדו"ח, וגם לא ממש יעשו לו משהו...

ביחידת הבילוש נכללים הלוכדי עריקים, אך(!) לוכדי עריקים אינם עושים אותה עבודה כמו שהבילושניקים הפנימיים והחיצוניים ביחידה עושים.

לגבי המדים, אנשי בילוש שעובדים על אזרחי, כמוני, מחוייבים לשאת אישור, בדומה לאישור נשיאת נשק של מאבטחים, על מנת לנסוע בתחבורה ציבורית רכבות וכדומה.

שוטר צבאי, מיחידת השיטור (היחידה שמתעסקת בדוחות),כאשר בתפקיד צריך להזדהות בצורה נאותה , כלומר תעודת שוטר עם חוגר בלבד וכובע וסרט מ"צ.

"שוטר" צבאי שנוהג על מאזדה 3 (שלא נכללת ברשימת המכוניות שהצבא משכיר ליחידות המוסוות שלו), מבחינת יחידת בילוש בצבא, שיושב עם חבר שלו, ושמסמן לך לעצור ככה, הוא שוטר שקיבל אתמול את התעודה ורוצה להתלהב.

• תוכן חדש...