Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדון שראגמן הנכבד,

לא ארד לרמת הפירוט המרשימה שרשמת לעיל.

רק אומר, שכשלך יהיה מועדון משלך, שבו אתה תשקיע מכספך הפרטי (מן הסתם, כחלק מעבודה ורצון להרוויח כסף) ואתה תאלץ להתמודד מול משטרת ישראל, בכל ההיבטים הקיימים (כמות מותרת, סגירת המקום במקרה דקירה או סמים ועוד..)

תעשה ככל העולה על רוחך.

כל עוד זהו מקום פרטי, זכותו של בעל המקום להכניס פנימה את מי שבא לו ולא להכניס את מי שלא בא לו.

ככה גם אני וגם אתה היינו מתנהגים אם היינו עושים מסיבה לחבר'ה בבית, לא? תקן אותי אם אני טועה..

קיימת סיבה מוצדקת למה לא מכניסים שרשרות.

קיימת סיבה מוצדקת למה בליין שמגיע עם חולצה פתוחה שכל שיערות החזה שלו בחוץ לא נכנס (אנחנו לא מועדון חשפנות, שילך ללידו).

ועל כל שאר הטענות שלך אני יכול לענות לפי סדר אבל לא אכנס לזה.

אה, אגב, אני לא מייחצן, לא מפרסם, לא ממליץ או מדרבן להגיע לשם, ואני לא יחצן-אני גם לא מקבל על זה כסף.

תעשו כראות נפשכם. מי שלא מקבל את נהלי המועדון הזה יכול ללכת ל-1001 מקומות אחרים.

נ.ב- מזמין אותך להסתכל בתמונות באתר ולראות את הפרצופים שבפנים.

גם מרוקאים, גם פרסים, גם טריפוליטיים, גם לבנוניים, גם צ'רקסים וגם אתיופים- כולם גם חברים קרובים.

פורסם

כל עוד זהו מקום פרטי, זכותו של בעל המקום להכניס פנימה את מי שבא לו ולא להכניס את מי שלא בא לו.עבור נא על חוק איסור אפלייה במקומות ציבוריים שהוגש על ידי ח"כ אופיר פינס בשנת 2000

ככה גם אני וגם אתה היינו מתנהגים אם היינו עושים מסיבה לחבר'ה בבית, לא? תקן אותי אם אני טועה..בית זה לא מקום ציבורי, מועדון לילה הוא כן, כאשר אתה ברכושך הפרטי המצב שונה

קיימת סיבה מוצדקת למה לא מכניסים שרשרות.למה כי מקגיוור בפנים והוא יכול להכין עם זה מכונת ירייה?

קיימת סיבה מוצדקת למה בליין שמגיע עם חולצה פתוחה שכל שיערות החזה שלו בחוץ לא נכנס (אנחנו לא מועדון חשפנות, שילך ללידו).באמת נימוק גרוע, למה בחורה שתבוא עם חולצה פתוחה יגידו לה לסגור? :-D

ועל כל שאר הטענות שלך אני יכול לענות לפי סדר אבל לא אכנס לזה.ברור לי למה

אה, אגב, אני לא מייחצן, לא מפרסם, לא ממליץ או מדרבן להגיע לשם, ואני לא יחצן-אני גם לא מקבל על זה כסף.

תעשו כראות נפשכם. מי שלא מקבל את נהלי המועדון הזה יכול ללכת ל-1001 מקומות אחרים.שעדיפים על הדבר הזה

נ.ב- מזמין אותך להסתכל בתמונות באתר ולראות את הפרצופים שבפנים.מזמין אותך לראות את הפרצופים של האנשים שעומדים בחוץ מתוסכלים ושואלים את עצמם מה עשיתי לא בסדר

גם מרוקאים, גם פרסים, גם טריפוליטיים, גם לבנוניים, גם צ'רקסים וגם אתיופים- כולם גם חברים קרובים.חברי הטובים ביותר הם... הצתדקות קלאסית

רק מי שעומד בדרישות שאתם מכתיבים (לבוש, דיבור,מראה) נכנס וזה דבר פסול, עוד יבוא היום שאתם תבינו שאתם עושים עוול לאנשים

שאני קורא את הדברים שלך אני רואה הרבה מהחרא שקיים בבועה שנקראת סצנת הלילה-תודה על התזכורת

אבנר.

נ.ב

אנא קרא את השורה השניה בחתימה שלי

פורסם

למה להתווכח חברה, בואו נתגבר על הפערים החברתיים ועל הסלקציה המכוערת וכולנו נלך, שחורים כלבנים ולבנים כשחורים אל ה NUDY BAR

WHERE THE BOOBIES ARE FAKE

BUT BOY DO THEY SHAKE !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כל עוד זהו מקום פרטי, זכותו של בעל המקום להכניס פנימה את מי שבא לו ולא להכניס את מי שלא בא לו.עבור נא על חוק איסור אפלייה במקומות ציבוריים שהוגש על ידי ח"כ אופיר פינס בשנת 2000

ככה גם אני וגם אתה היינו מתנהגים אם היינו עושים מסיבה לחבר'ה בבית, לא? תקן אותי אם אני טועה..בית זה לא מקום ציבורי, מועדון לילה הוא כן, כאשר אתה ברכושך הפרטי המצב שונה

קיימת סיבה מוצדקת למה לא מכניסים שרשרות.למה כי מקגיוור בפנים והוא יכול להכין עם זה מכונת ירייה?

קיימת סיבה מוצדקת למה בליין שמגיע עם חולצה פתוחה שכל שיערות החזה שלו בחוץ לא נכנס (אנחנו לא מועדון חשפנות, שילך ללידו).באמת נימוק גרוע, למה בחורה שתבוא עם חולצה פתוחה יגידו לה לסגור? :-D

ועל כל שאר הטענות שלך אני יכול לענות לפי סדר אבל לא אכנס לזה.ברור לי למה

תעשו כראות נפשכם. מי שלא מקבל את נהלי המועדון הזה יכול ללכת ל-1001 מקומות אחרים.שעדיפים על הדבר הזה

נ.ב- מזמין אותך להסתכל בתמונות באתר ולראות את הפרצופים שבפנים.מזמין אותך לראות את הפרצופים של האנשים שעומדים בחוץ מתוסכלים ושואלים את עצמם מה עשיתי לא בסדר

גם מרוקאים, גם פרסים, גם טריפוליטיים, גם לבנוניים, גם צ'רקסים וגם אתיופים- כולם גם חברים קרובים.חברי הטובים ביותר הם... הצתדקות קלאסית

רק מי שעומד בדרישות שאתם מכתיבים (לבוש, דיבור,מראה) נכנס וזה דבר פסול, עוד יבוא היום שאתם תבינו שאתם עושים עוול לאנשים

שאני קורא את הדברים שלך אני רואה הרבה מהחרא שקיים בבועה שנקראת סצנת הלילה-תודה על התזכורת

אבנר.

נ.ב

אנא קרא את השורה השניה בחתימה שלי

אבנר היקר,

אתה צודק בכל מילה!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

רק אומר, שכשלך יהיה מועדון משלך, שבו אתה תשקיע מכספך הפרטי (מן הסתם, כחלק מעבודה ורצון להרוויח כסף) ואתה תאלץ להתמודד מול משטרת ישראל, בכל ההיבטים הקיימים (כמות מותרת, סגירת המקום במקרה דקירה או סמים ועוד..)

תעשה ככל העולה על רוחך.

כל עוד זהו מקום פרטי, זכותו של בעל המקום להכניס פנימה את מי שבא לו ולא להכניס את מי שלא בא לו.

ככה גם אני וגם אתה היינו מתנהגים אם היינו עושים מסיבה לחבר'ה בבית, לא? תקן אותי אם אני טועה..

הקונדס רוצה להזכיר שהייתה תקופה שאסור היה למכור ליהודים דברים בחנויות.

כמו כן הייתה תקופה שבה אנשים שחורים בארה"ב לא הורשו לשבת בקדמת האוטובוס, ואם הם ישבו והגיע אסם לבן - הם נאלצו לקום. עשו גם קצת מהומות בקשר לזה באיזשהו שלב.

לכן בישארל יש חוקים נגד האפלייה הזו ובחוקים כתוב (לא בזו הלשון בדיוק) כי כל אדם המציע למכירה מוצר מחוייב למכור אותו לכל דורש באם אין איסור חוקי נגד המכירה (אלכוהול לקטינים לדוגמה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנה החוק המדוייק:

איסור הפליה

(א) מי שעיסוקו בהספקת מוצר או שירות ציבורי או בהפעלת מקום ציבורי, לא יפלה בהספקת המוצר או השירות הציבורי, במתן הכניסה למקום הציבורי או במתן שירות במקום הציבורי, מחמת גזע, דת או קבוצה דתית, לאום, ארץ מוצא, מין, נטיה מינית, השקפה, השתייכות מפלגתית, מעמד אישי, הורות או מוגבלות.

(ב) לענין חוק זה, אחת היא אם העיסוק נעשה למטרת רווח או שלא למטרת רווח ואם נגבה או לא נגבה תשלום תמורת הספקת המוצר או השירות הציבורי, הפעלת המקום הציבורי, מתן הכניסה למקום הציבורי או מתן השירות במקום הציבורי.

(ג) בחוק זה, "מי שעיסוקו" - לרבות בעלים, מחזיק או מנהל של עסק, וכן האחראי בפועל על הספקת המוצר או השירות הציבורי או על הפעלת המקום הציבורי או הכניסה אליו.

(ד) אין רואים הפליה לפי סעיף זה -

(1) כאשר הדבר מתחייב מאופיו או ממהותו של המוצר, השירות הציבורי או המקום הציבורי;

(2) כאשר הדבר נעשה על ידי ארגון או מועדון, שאינו למטרת רווח, ונעשה לשם קידום צרכים מיוחדים של הקבוצה שאליה משתייכים החברים במועדון או בארגון, ובלבד שצרכים מיוחדים כאמור אינם נוגדים את מטרת החוק;

(3) בקיומן של מסגרות נפרדות לגברים או לנשים, כאשר אי הפרדה תמנע מחלק מן הציבור את הספקת המוצר או השירות הציבורי, את הכניסה למקום הציבורי, או את מתן השירות במקום הציבורי, ובלבד שההפרדה היא מוצדקת, בהתחשב, בין השאר, באופיו של המוצר, השירות הציבורי או המקום הציבורי, במידת החיוניות שלו, בקיומה של חלופה סבירה לו, ובצורכי הציבור העלול להיפגע מן ההפרדה.

ולצורך העניין, לא משנה איך תציג את עמדת המועדונים או את מספר החברים שיש לך שהם מעדות המזרח עדיין מדובר בגזענות לשמה.

פורסם

שוב, אתם מדברים על אפליה ואני חוזר וטוען שבמועדון הזה מבלים כל סוגי האנשים באשר הם.

שראגמן יכול לצעוק ולעשות רעש עד מחר, אבל כאחד שעובד במעודון הזה והמקביל לו, קצת יותר משנה אני חוזר ואומר שהכל מהכל נמצא במועדון.

למה כי מקגיוור בפנים והוא יכול להכין עם זה מכונת ירייה?

למה? כי אם אני אדם עם שירטה עמוקה שמאבד את הראש ואנחנו ניכנס לתגרה אני מסוגל לחנוק אותך עם כל שרשרת שתהיה לך על הצוואר (זו מטאפורה,כן?)

עם כל השרשראות האלה מהודו עם המתכות האלה למטה אני יכול לפצוע אותך.

ועם שרשרת ה"מאלה"(אלה עם האבנים הגדולות האלה בקצע..לא יודע מה בדיוק) אני דופק לך את הגוש סלע הזה בראש ופותח אותו.

על קצה המזלג. אני לא מרחיב יותר.

פורסם

לפני דקה רשמת:

קיימת סיבה מוצדקת למה בליין שמגיע עם חולצה פתוחה שכל שיערות החזה שלו בחוץ לא נכנס (אנחנו לא מועדון חשפנות, שילך ללידו).

תחליט.

כי אני כבר מבולבל.

:|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבנת הנקרא:

"לא מכניסים שרשרת":

כלומר מכניסים הוא הנשוא, הנושא הוא...שרשרת.

..."חולצה פתוחה שכל שיערות החזה שלו בחוץ לא נכנס..."

או במילים אחרות- אנחנו לא מועדון חשפנות, הכניסה היא בלבוש הולם!

פורסם

אז אתה תגיד לבנאדם "אתה נכנס והשרשרת לא"?

מי שבא במינוח עדין... נקרא לזה "לעשות בעיות" - יתנהג למופת בלי השרשרת שלו?

תחליט - או שאתה מכניס כל אחד או שאתה מכניס את מי שנראה לך.

ומודע לעובדה שאנשים יתלבוש במיוחד איך שאתה רוצה כדי להיכנס אבל עדיין יתנהגו איך שהם רוצים בפנים.

והפיתרון, אגב, אם תשאל אותי (בתור אחד שעבד כמה שנים במועדונים):

אבטחה. כבדה. מאוד. בשנייה שמישהו רק חושב להתחיל מכות המאבטח כבר דואג שהוא יתאוורר בחוץ לכמה דקות. וזה עובד מדהים במקומות שמוכנים לשלם באמת על אבטחה איכותית.

פורסם

עז שלא יסגרו את כל הפרצות בחוק שום דבר לא ישתנה, בדרך כלל אפשר לעקוף את החוק בטענה שזו "מסיבה פרטית" או "מוזמנים בלבד" ואז הטענות שלך לגזענות תתפוגג לה ויהיה קשה בכלל להוכיח את זה .

דוגמאות תמיד אפשר למצוא, אפשר ועוד איך אפשר לזהות גזענות אבל להוכיח זה כבר סיפור קשה, אם יש לך את הסבלנות הרצון אז אתה יכול ועוד איך .

אני לא אכתוב שמות אבל כבר עשיתי פעמיים שבהם העניין הזה עיצבן אותי, ואני כן רוצה לציין את הפאב "המרתף" שבעל המקום בא והתנצל בפנינו על הדיבורים של השומר שלו שביקש ממנו לא לדבר בערבית במקום כי כמה חברה עשו שם מריבה לפני כמה ימים (דאאה ומה אני קשור לזה ::evil: ) ! אגב הפאב הזה כבר אחד המקומות המועדפים עליי :beerchug:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

למה? כי אם אני אדם עם שירטה עמוקה שמאבד את הראש ואנחנו ניכנס לתגרה אני מסוגל לחנוק אותך עם כל שרשרת שתהיה לך על הצוואר (זו מטאפורה,כן?)

עם כל השרשראות האלה מהודו עם המתכות האלה למטה אני יכול לפצוע אותך.

ועם שרשרת ה"מאלה"(אלה עם האבנים הגדולות האלה בקצע..לא יודע מה בדיוק) אני דופק לך את הגוש סלע הזה בראש ופותח אותו.

על קצה המזלג. אני לא מרחיב יותר.

הבעיה היא שכל דבר הוא נשק סמוי, סיכה סינית שמרימים את השיער של החברה יכול להפוך לסכין קטלנית במקרה שמישהו "מאבד את הראש" , אם תשבור בקבוק בירה מהקצה ותפגע במישהו זה יכול להיות אפילו כמה סכינים ביחד אז מה כבר לא מגישים בירה בבקבוקים ?? מביאים בקבוקי פלסטיק דק במקום , וזה גם על קצה המזלג במה שכן אפשר לעשות עם כלום

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...