Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרא שוב את התגובה שמעלייך

בכדיי להבין למה אסור לעשות סלקציה גם מבחינה חוקית

ואם אתה מאוד בעד סלקציה, זו החלטה שלך תהיה בריא

בזלזול רב, אבנר בר זיו

נ.ב שים לב שלי אין שום בעיה להזדהות בשמי האמיתי וכל אחד שמגיב פה כולל אותך מתחבא מאחורי כינוי.

קל להתחבא ולהגיד מה אתה חושב הא?

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזלזול רב, אבנר בר זיו

נ.ב שים לב שלי אין שום בעיה להזדהות בשמי האמיתי וכל אחד שמגיב פה כולל אותך מתחבא מאחורי כינוי.

אבנר בר זיו,אני מתערב שלך אין בעיה לעשות סלקציה של אנשים לפי מה שהם נוהגים בו.

דרך אגב אני מתערב אתך שאם הבן שלך היה מבלה במועדון שאליו הקפצת אותו היית נבהל לראות למשל מישו שחום עם גורמטים מזהב,אפילו שהוא חביב ונחמד מבפנים.

אבל אתה הרי לא מכיר אותו?!

מחכה לתגובתך.

מקסים.

מקסיזם זה הכינוי של במיטה זה או טז השד התזמני :lol:

פורסם

אבנר בר זיו,אני מתערב שלך אין בעיה לעשות סלקציה של אנשים לפי מה שהם נוהגים בו.בעניין מוטרי כן אין לי בעיה לא להכניס למרוץ מישהו עם רכב שלא עומד בדרישות סף כמו בטיחות או ביצועים אז אין לו מקום שם, כמו בחלוקה לרמות במירוצים, זו גם סוג של סלקציה, אבל סלקציה עניינית שיש לה חשיבות ומקום, על פי נתונים

אבל זה כמו שאני לא יכניס למרוץ רכב בגלל איך שהנהג נראה חיצונית.

אם הבן אדם נראה כאילו הוא מחפש צרות (מתפרע ומסכן אנשים) אז אני לא אכניס אותו

הבעיה היא שבמועדון הזה ודומים לו בסביבה, עוד שהנהג יושב ברכב ולא מוציא מילה, סלקטור עם פנס שקורא את השם בתעודת זהות ומסתכל על הפנים שלו לא נותן לו להיכנס

דרך אגב אני מתערב אתך שאם הבן שלך היה מבלה במועדון שאליו הקפצת אותו היית נבהל לראות למשל מישו שחום עם גורמטים מזהב,אפילו שהוא חביב ונחמד מבפנים.אבל אתה הרי לא מכיר אותו? זה לא משנה מה אני או אתה או כל אחד חושבים בראש שלנו, יש לכל אחד את החופש לחשוב מה שהוא רוצה. ברגע שמה שאנחנו חושבים מתבטא בפעולה כמו אי הכנסה למועדון ציבורי, או אפלייה לרעה,כלומר פעולה הפוגעת באחר, אין לזה מקום ,נקודה.

אדם שבתפקידו כסלקטור מבטא את המחשבה שלו דרך פעולה גזענית עושה דבר פסול גם אם מנהל המועדון הוא זה שאמר לו לעשות כך.

אם בן אדם גזען שיהיה גזען אבל את המחשבות שלו שישאיר בראשו ולא יבטא אותן. אין עונשין על דברים שבלב

מחכה לתגובתך.לא היית צריך לחכות הרבה

מקסים.נהדר:lol:

מקסיזם זה הכינוי של במיטה זה או טז השד התזמני :lol:אותו נושכים בתחת ,אתה שד טזמני, למה כל אחד מכניס את המיטה שלו ?

פורסם

אבנר,לא הבנתי את הקשר למירוצים.

לא משנה אבל,תשמע אני יודע טוב מאוד דבר אחד.

הם מכניסים את הבנות הכי זנותיות והכי ערסיות,אבל את הבחורים שנראים להם הכי שקטים.

טיפה ניגוד אינטרסים.

לטעמי לפחות.

ואתה באמת צודק,פשוט אתה לא מבין שמועדון המטרה היחידה שלו היא לגלגל מזומנים.

ואם זה אומר שרמוטות שמתפשטות באמצע אז שיהיה,אבל מכות -בחיים לא.

פורסם

בנות רוצות ואוהבות להתלבש ככה, כי ככה גם מסתכלים עליהן וזה מה שהם רוצות להראות (אני קלה להשגה ולחפוז ברכב)

מי אתה שתקבע ותחליט לפי איך שמישהי נראית מה שהיא רוצה?

זה כמו שאוטומטית אני אחליט שכל מה שאתה מחפש זה סקס כי באת עם חולצה צמודה שמבליטה את הגוף שלך.

אני לא אוהב לצטט את עצמי אבל...

שראגמן, לא רוצים אנשים מסויימים שם, בדיוק כמו שאני לא ארצה ערסים אצלי בבית כשאני עושה מסיבה, ויש להם את הזכות המלאה לעשות את זה. לא טוב לך? אל תבוא.

הקונדס רוצה להזכיר שהייתה תקופה שאסור היה למכור ליהודים דברים בחנויות.

כמו כן הייתה תקופה שבה אנשים שחורים בארה"ב לא הורשו לשבת בקדמת האוטובוס, ואם הם ישבו והגיע אסם לבן - הם נאלצו לקום. עשו גם קצת מהומות בקשר לזה באיזשהו שלב.

לכן בישראל יש חוקים נגד האפלייה הזו ובחוקים כתוב (לא בזו הלשון בדיוק) כי כל אדם המציע למכירה מוצר מחוייב למכור אותו לכל דורש באם אין איסור חוקי נגד המכירה (אלכוהול לקטינים לדוגמה).

,

ועל זה נאמר "סייג לחוכמה..."

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בזלזול רב, אבנר בר זיו

השם שלי זה יוגב רוזיו , הנה אני לא מסתתרר מאחורי כינוי.

אני גם לא בעד סלקציה ואם היה אפשר ליזרוק את בעלי המועדונים שעושים סלקציה לכלא אני הייתי גורר אותם לשם. מבחינתי הם מושחתים כמו המון אנשים במדינה הזאת.

אבל אתה לא צריך להאשים אותם בסלקציה שהם עושים כי המדינה מאשרת להם לעשות סלקציה.כן מה ששמעת.

היום בגלל המצב הגרוע של ריבוי מקרי האלימות במקומות בילוי ( באיחוד בגלל המקרה שהיה בשפיים) ממש אין למדינה בעיה שיעשו סלקציה במועדונים .היא ממש מעלימה עין בענין הזה.

ואני לא אומר לך את זה סתם. עבדתי בתור שומר במשטרה והיו לי שיחות על זה עם כמה קציני משטרה.

עדיף להם שאנשים ישארו בחוץ ויחזרו הביתה מוקדם מאשר שיהו כאלה שלא יחזרו הביתה בכלל כמו שקרה במועדון שפיים.

הבנת את הנקודה?

יוגב

נ.ב:

bmw אם כבר עבדת בלכת אז אתה יכול לסדר לי את המספר טלפון של היחצנית הבלונדינית שמה. היא ממש פצצה :lol:

פורסם

קודם כל לא רק דיברתי על הלבוש של הבנות מה שהופך אותך לזנותיות,אלא כל ההתנהלות עצמה.

כשבחורה מתנשקת עם בחורה ורואה ש 3 בחורים מסביבם אוטוטו מתחילים להביא ב *&^ אז לדעתי זה לא בהכרח סימן טוב.

כמו כן כל הקטע הזה של לבוא ולהתמזמז עם כל אחד? מה הקטע? רוצה נשיקה?

ודרך אגב אצלי אין כזה דבר בחורה שרמוטה -או בחור שרמוט.

שני המינים שווים,אבל לדעתי בחורה צריכה לשמור טיפה יותר על רמה.

\

פורסם

יוגב

אבל אתה לא צריך להאשים אותם בסלקציה שהם עושים כי המדינה מאשרת להם לעשות סלקציה.כן מה ששמעת.

היום בגלל המצב הגרוע של ריבוי מקרי האלימות במקומות בילוי ( באיחוד בגלל המקרה שהיה בשפיים) ממש אין למדינה בעיה שיעשו סלקציה במועדונים .היא ממש מעלימה עין בענין הזה.אולי המשטרה , אבל תבדוק מה קרה במועדון הטרמינל (אני יחסוך לך הם שילמו על אפלייה 50000 שקל)

זה כבר משהו אחר, אנחנו מדברים פה על הלך המחשבה מאחורי המעשה וההתבטאות שלו, ולא במה שהמדינה עושה או לא עושה

פורסם

רגע מה רק בלכת הבחורות הולכות כמו ש##$$ ?

אתמול הייתי בהרצליה ובזמן שאני הולך קופא מיקור עם מעיל אני רואה בחורות הולכות עם מיני וחולצה חשופה.

אחרי זה בתוך הפאב היה יותר גרוע . זה ממש לא רק בלכת זה בכל הארץ ככה.

פשוט סדום ועמורה מה שהולך היום עם הבנות. אם מישהי רוצה למשוך תשומת לב ולהשאר ב"תחרות" היא חייבת להתלבש פרובקטיבי וחשוף.

אותי אישית זה מגעיל אבל ברור שכל אחת זכותה לעשות מה שהיא רוצה עם הגוף שלה.

שרגאמן

אני שמח שניצחו את מועדון הטרמינל בתביעה על אפלייה.

פורסם

קונדסון, במקרה של הכושים והאוטובוסים זה לא בסדר כי זה שירות ציבורי. אבל אם מציעים לך מוצר שאתה יכול להשיג גם במקום אחר, בתנאים מסויימים ובאיכות יותר גבוהה, זה מקובל עלי, כי לרוב התנאים האלו הם מה שתורם לאיכות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

RTFL

READ THE FUCKING LAW :-D

תקרא את החוק כמו שמישהו טרח והעלה אותו

אני אנסה לפרש לך אותו ,הערות שלי באדום

איסור הפליה הבנת אני מקווה

(א) מי שעיסוקו ראה סעיף ג ו ב לפירוש עיסוק ומהותו בהספקת מוצר או שירות ציבורי או בהפעלת מקום ציבורי, לא יפלה בהספקת המוצר או השירות הציבורי, במתן הכניסה למקום הציבורי או במתן שירות במקום הציבורי, מחמת גזע , דת או קבוצה דתית, לאום, ארץ מוצא, מין, נטיה מינית, השקפה, השתייכות מפלגתית, מעמד אישי, הורות או מוגבלות.

(ב) לענין חוק זה, אחת היא אם העיסוק נעשה למטרת רווח או שלא למטרת רווח ואם נגבה או לא נגבה תשלום תמורת הספקת המוצר או השירות הציבורי, הפעלת המקום הציבורי, מתן הכניסה למקום הציבורי או מתן השירות במקום הציבורי.

(ג) בחוק זה, "מי שעיסוקו" - לרבות בעלים, מחזיק או מנהל של עסק, וכן האחראי בפועל על הספקת המוצר או השירות הציבורי או על הפעלת המקום הציבורי או הכניסה אליו.כלומר גם על הסלקטורים חלה חובה מכוח חוק

(ד) אין רואים הפליה לפי סעיף זה -סייגים

(1) כאשר הדבר מתחייב מאופיו או ממהותו של המוצר, השירות הציבורי או המקום הציבורי;ממש לא מתחייב במקרה שלנו

(2) כאשר הדבר נעשה על ידי ארגון או מועדון, שאינו למטרת רווח, ונעשה לשם קידום צרכים מיוחדים של הקבוצה שאליה משתייכים החברים במועדון או בארגון, ובלבד שצרכים מיוחדים כאמור אינם נוגדים את מטרת החוק;כאן יש את הפירצה של מועדון חברים במקום ללא מטרת רווח, מה שלא מתקיים במועדון המדובר

(3) בקיומן של מסגרות נפרדות לגברים או לנשים, כאשר אי הפרדה תמנע מחלק מן הציבור את הספקת המוצר או השירות הציבורי, את הכניסה למקום הציבורי, או את מתן השירות במקום הציבורי, ובלבד שההפרדה היא מוצדקת, בהתחשב, בין השאר, באופיו של המוצר, השירות הציבורי או המקום הציבורי, במידת החיוניות שלו, בקיומה של חלופה סבירה לו, ובצורכי הציבור העלול להיפגע מן ההפרדה.כיסו את החרדים על מנת לא להסתבך איתם

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר פשוט אל תגיד את זה או בענייננו פשוט על תכתוב שטויות

פורסם

וואי איזה נודניקים יש פה.

אבנר, אתה אולי נגד גזענות וזה יופי.

אבל אתה לא מצליח להבין דברים ואוהב להרגיש צודק, מה שנקרא עם הראש בקיר.

אני מתכוון למה שאביב כתב.

הבן אדם התנסח חרא. הייתי מכה את המורה שלו להבעה. אבל, וזה אבל גדול, לא צריך להיות גאון בשביל להבין דבר פשוט.

הוא התכוון לזה:

אם הוא, שעונה על כל "הסטנדרטים" שיש לסלקטורים (או בעלים), לא נכנס בגלל סיבה שטותית, אז מסכנים אלו שלא עומדים ב"סטנדרט" הטהור.

דבר שני, לאדון BMW.

לא להכניס אנשים לפי לבוש, זאת גזענות.

אתה מחליט שהוא לבוש כמו שערס אמור להיות לבוש ואז מסיק:

לבוש כמו ערס => הוא ערס => ערסים הולכים מכות => הוא יילך מכות ==> מסקנה, הוא לא נכנס.

הגזענות מוטמעת בנו כ"כ חזק, שאנחנו לא שמים לב אליה.

מותר לו להתלבש איך שבא לו, לשים איזו שרשרת שבא לו (גם אם זה דוחה), אסור לך למנוע ממנו להכנס רק בגלל זה.

מה עושים? עמידה בתור זה אופציית סלקציה מעולה.

אם בן אדם עומד רבע שעה ועדיין מתנהג נורמלי (אולי כעוס, אבל נורמלי), הוא מוזמן להכנס. זהו. לא קשור לצבע, לבוש ומקצוע האם והאחות. כל דבר מעבר לשיקולים האלה, גזענות לשמה.

ברור לי שבתור סלקטור צעיר, בלי תואר שני בפסיכולוגיה, אין סיכוי לעלות על כל הבעייתיים. בגלל זה לא הייתי נפגע אם לא היו מכניסים אותי לפעמים (סטטיסטיקה, אין מה לעשות).

אבל כשהסטטיסטיקה מורה אחרת, מצטער, גזענות.

מה שמצחיק זה איך העולם מתהפך אחרי 8-10 שנים.

כל הבחורות בגיל 17 שרצו אשכנזי מקיסריה, פתאום רוצות איזה שחרחר מסוקס עם אופנוע (ע"ע "הילד הרע").

כל המועדונים (פיק אפים) מלאים בדר"כ באותם אנשי הפוזות שלא נכנסו בגיל 19-20 ל"לכת" (אין לי מושג איפה זה).

BMW, אתה משרת את המכונה, אתה עוד לא שם לב לזה, אבל גם אם אתה לא גזען, גורמים לך להתנהג ככזה.

אתה בטוח שזה מסיבות מוצדקות, אבל לא, זאת גזענות.

בדר"כ הגזענות לא מגיעה דווקא מחינוך, אלה משיקול דעת מוטעה.

מה הכוונה?

הבעלים של המקום רוצה הרבה כסף = הרבה אנשים + בלי אלימות.

בחורות יוצרות משיכה למקום.

אם יש הרבה בחורות, יהיו הרבה בחורים שירצו להרישם אותן ולבזבז כסף על אלכוהול.

בשביל להביא את אותן בחורות (וכאן מתחילה הטעות), צריך שהגברים יהיו מסוג מסוים.

מעבירים את המסר הזה למאבטחים/סלקטורים והם עושים 1+1.

קצת פחות קיבעון (אנאלי).

דבר אחרון, בסוף המגילה.

הקונדס רוצה להזכיר שהייתה תקופה שאסור היה למכור ליהודים דברים בחנויות.

די. כבר העירו לך על זה (נראה לי שמר).

אתה לא יוצא מגניב כשאתה מדבר על עצמך בגוף שלישי.

אתה נשמע פאתטי. מגוחך.

דלג.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

BMW, אתה משרת את המכונה, אתה עוד לא שם לב לזה, אבל גם אם אתה לא גזען, גורמים לך להתנהג ככזה.

אתה בטוח שזה מסיבות מוצדקות, אבל לא, זאת גזענות.

בדר"כ הגזענות לא מגיעה דווקא מחינוך, אלה משיקול דעת מוטעה.

מה הכוונה?

הבעלים של המקום רוצה הרבה כסף = הרבה אנשים + בלי אלימות.

בחורות יוצרות משיכה למקום.

אם יש הרבה בחורות, יהיו הרבה בחורים שירצו להרישם אותן ולבזבז כסף על אלכוהול.

בשביל להביא את אותן בחורות (וכאן מתחילה הטעות), צריך שהגברים יהיו מסוג מסוים.

מעבירים את המסר הזה למאבטחים/סלקטורים והם עושים 1+1.

roy, אני עובד במועדון.

אין לי שום אינטרס להצדיק, ליחצן או לשכנע אנשים שכן כדאי להם להגיע.

אני מקבל כסף עבור עבודה מסוימת שאני עושה ופועל לפי דרישות המעסיק.

אני מקבל עליי את דרישותיו(מוצדקות או לא) ופועל לפי עקרונות המקום.

להגיד לך שהייתי מתנהג אותו דבר אם היה לי מועדון בבעלותי? לא יודע.

לגבי קוד הלבוש, שוב, המועדון הזה הוקם במטרה לאכלס אוכלוסיה מסוימת, שלה יש קוד לבוש משלה.

הם הקהל הקבוע במועדון, זה שמכניס באופן קבוע את רוב ההכנסה ומה לעשות, אבל הם לא מוכנים לקבל את קוד הלבוש שמאפיין ערס או צ'וח או כל הגדרה אחרת שתרצו.. וכן, נותנים דגש לרצון הקהל הזה.

בקשר לבחורות-נכון מאוד. וזה עובד!

בליינים משלמים ממיטב כספם לא רק כדי לרקוד בפנים אלא כדי להתחיל ואולי להכיר/לתפוס מישהי לפני שהם סוגרים שבועיים בבסיס- כנ"ל הפוך.

פורסם
roy, אני עובד במועדון.

אין לי שום אינטרס להצדיק, ליחצן או לשכנע אנשים שכן כדאי להם להגיע.

אני מקבל כסף עבור עבודה מסוימת שאני עושה ופועל לפי דרישות המעסיק.

אני מקבל עליי את דרישותיו(מוצדקות או לא) ופועל לפי עקרונות המקום.

להגיד לך שהייתי מתנהג אותו דבר אם היה לי מועדון בבעלותי? לא יודע.

לא רלוונטי ולא מעניין אם אתה עובד שם או לא. אם אתה מרוויח מהעניין או לא.

החלק הבעייתי הוא המודגש.

עקרונות המקום היחידים שרלוונטיים, הם חוקי מדינת ישראל.

אם המקום לא מוכן להכניס כלבים ויהודים, אתה לא יכול להסתתר מאחורי התירוץ של "אני רק בורג במערכת".

לגבי קוד הלבוש, שוב, המועדון הזה הוקם במטרה לאכלס אוכלוסיה מסוימת, שלה יש קוד לבוש משלה.

הם הקהל הקבוע במועדון, זה שמכניס באופן קבוע את רוב ההכנסה ומה לעשות, אבל הם לא מוכנים לקבל את קוד הלבוש שמאפיין ערס או צ'וח או כל הגדרה אחרת שתרצו.. וכן, נותנים דגש לרצון הקהל הזה.

שוב פעם, לא רלוונטי ולא חוקי.

גם אם לאוכלוסיה מסויימת לא נוח לראות שערות חזה או שרשראות זהב, שיחנקו.

אין להם ולאף אחד זכות לא להכניס אנשים שרואים להם את שיערות החזה או שיש להם שרשרת זהב.

מותר להם למנוע כניסה מאנשים שיכולים על פי חשד סביר להוביל לאלימות.

בינינו, כל העניין הזה הוא אופנה.

אם מחר האופנה תהיה שרשרת זהב, אז גם הילדים הטובים מרמת אפעל (או אנע עארף איפה) ילכו עם שרשרת זהב.

אם האופנה תהיה 4 כפתורים פתוחים + יער לתפארת מדינת ישראל, אותם אנשים יוכנסו למועדון כמו גדולים.

מה שמצחיק הוא שהגזענות הזאת כ"כ טיפשית, היא אפילו מונעת ממניעים מצחיקים.

מה היה כתוב במגזין מסוים (או כל מוביל חברתי שלא יהיה), שרצוי ללבוש.

לפי זה נעשה סלקציה.

בקיצור אנחנו עושים סלקציה לפי מגזין VOGUE. אם ככה, אפשר לאחד את ה"לכת" עם ליין ה-FFF או ה"אויטה", לא?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...