Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה תגיד לבנאדם "אתה נכנס והשרשרת לא"?

מי שבא במינוח עדין... נקרא לזה "לעשות בעיות" - יתנהג למופת בלי השרשרת שלו?

תחליט - או שאתה מכניס כל אחד או שאתה מכניס את מי שנראה לך.

ומודע לעובדה שאנשים יתלבוש במיוחד איך שאתה רוצה כדי להיכנס אבל עדיין יתנהגו איך שהם רוצים בפנים.

והפיתרון, אגב, אם תשאל אותי (בתור אחד שעבד כמה שנים במועדונים):

אבטחה. כבדה. מאוד. בשנייה שמישהו רק חושב להתחיל מכות המאבטח כבר דואג שהוא יתאוורר בחוץ לכמה דקות. וזה עובד מדהים במקומות שמוכנים לשלם באמת על אבטחה איכותית.

קונדסון, בתור אחד שמכיר את המועדונים האלה מקרוב הם אכן אומרים לך שתוריד את השרשרת ותחזיר אותה לאוטו.

ואכן בלכת ובמועדונים דומים יש אבטחה רצינית מאוד יחסית לכל מיני מועדונים בתלב אביב ששמה האבטחה הרבה יותר דלילה.

יוגב

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב, אתם מדברים על אפליה ואני חוזר וטוען שבמועדון הזה מבלים כל סוגי האנשים באשר הם

שראגמן יכול לצעוק ולעשות רעש עד מחר, אבל כאחד שעובד במעודון הזה והמקביל לו, קצת יותר משנה אני חוזר ואומר שהכל מהכל נמצא במועדון.

.מיעוט מתוכם נכנס בתור מדגם מייצג שנותן לך לגיטימציה להגיד גם אצלנו הם נכנסים, ובכלל חבל שאתה משייך אנשים לסוגים

ואני אומר לך בתור אדם ששם לב לזה הרבה זמן (הרבה יותר משנה) שהמועדון שלכם מתנהג בצורה מביישת ואני מתפלא איך עדיין לא תבעו אותכם

"למה? כי אם אני אדם עם שירטה עמוקה שמאבד את הראש ואנחנו ניכנס לתגרה אני מסוגל לחנוק אותך עם כל שרשרת שתהיה לך על הצוואר (זו מטאפורה,כן?)

עם כל השרשראות האלה מהודו עם המתכות האלה למטה אני יכול לפצוע אותך.

ועם שרשרת ה"מאלה"(אלה עם האבנים הגדולות האלה בקצע..לא יודע מה בדיוק) אני דופק לך את הגוש סלע הזה בראש ופותח אותו."

על קצה המזלג. אני לא מרחיב יותר

שנינו יודעים על איזה שרשרת אנחנו מדברים אל תצתדק , אם בן אדם בא עם שרשרצת זהב דקה אומרים לו להוריד אותה, והיא לא מסוכנת ולא בטיח

לא חסר בנות ובנים שנכנסים עם שרשראות "אופנתיות" כל עוד הם לא משדרות לכם ערסיות זה בסדר

תכלס שורה תחתונה, עם יד על הלב, אתה יכול להגיד לי שהמצב במועדון הלכת ובשאר המועדונים הוא שיוויוני ושאתה באמת מרגיש שזה בסדר?

פורסם
הבעיה היא שכל דבר הוא נשק סמוי, סיכה סינית שמרימים את השיער של החברה יכול להפוך לסכין קטלנית במקרה שמישהו "מאבד את הראש" , אם תשבור בקבוק בירה מהקצה ותפגע במישהו זה יכול להיות אפילו כמה סכינים ביחד אז מה כבר לא מגישים בירה בבקבוקים ?? מביאים בקבוקי פלסטיק דק במקום , וזה גם על קצה המזלג במה שכן אפשר לעשות עם כלום

אין בקבוקי זכוכית במועדון- רק פלסטיק.

דברים ברמת הסיכה בראש של בחורה קשה לתפוס, אבל עושים מאמצים אפשריים למזער כניסת אינסטרומנטים כאלו.

פורסם
תכלס שורה תחתונה, עם יד על הלב, אתה יכול להגיד לי שהמצב במועדון הלכת ובשאר המועדונים הוא שיוויוני ושאתה באמת מרגיש שזה בסדר?

אתה רוצה תכל'ס? הנה תכל'ס:

מועדוני השרון, הגדולים והידועים, הוקמו כולם ע"מ ליצור מקום מפגש פרטי לחברי המושבים מסביב.

בדיוק כמו למשל במועצת חוף הכרמל ששם לכל המושבים יש פאב משותף, מועדון משותף וכו'..

אחרי שראו והבינו שגם למושבים במעגל הרחוק יותר יש עניין להצטרף לחיק המועדונים שלהם, הם שמרו עדיין על אותם נהלים שאיפיינו אותם כחברה סגורה ומגובשת.

כל המועודנים הרציניים בשרון פועלים לפי אותן נורמות.

מי שלא מקבל את מה שרשום כאן על מועדון X, אין לו מה ללכת גם למועדון Z וגם למועדון Y בשרון.נקודה.

אוהב את זה? מקבל את זה? אפליה? לא אפליה? אם לא טוב לי במקום מסוים פשוט לא אבוא אליו יותר, זה הכל.

אגב קונדוסון,

אני מזמין אותך לבוא לראות את רמת האבטחה בחממה.

מבטיח לך, שהרבה לפני שמישהו מספיק להרים את היד לעבר מישהו-הוא והיד בחוץ!

פורסם

אתה רוצה תכל'ס? הנה תכל'ס:

מועדוני השרון, הגדולים והידועים, הוקמו כולם ע"מ ליצור מקום מפגש פרטי לחברי המושבים מסביב.בגלל זה הם מייחצנים בתל אביב נתניה וחיפה?

בדיוק כמו למשל במועצת חוף הכרמל ששם לכל המושבים יש פאב משותף, מועדון משותף וכו'..אתה משווה את לכת לפאב?

אחרי שראו והבינו שגם למושבים במעגל הרחוק יותר יש עניין להצטרף לחיק המועדונים שלהם, הם שמרו עדיין על אותם נהלים שאיפיינו אותם כחברה סגורה ומגובשת.אוי ווי , כחברה אחידה ומגובשת בעלת ערכים זהים ואידיאולוגיה זהה תוך רצון להכניס רק את האנשים אשר חושבים ומתנהגים כמוהם- זה ידידי נקרא אפלייה

כל המועודנים הרציניים בשרון פועלים לפי אותן נורמות.אם להם מותר אז למה לכם אסור, הא?

מי שלא מקבל את מה שרשום כאן על מועדון X, אין לו מה ללכת גם למועדון Z וגם למועדון Y בשרון.נקודה.ראה שורה לעיל

אוהב את זה? מקבל את זה? אפליה? לא אפליה? אם לא טוב לי במקום מסוים פשוט לא אבוא אליו יותר, זה הכל.

נוצר מצב בו יש קבוצה של אנשים שאמורים להרגיש רע בכל מקום אליו הם יוצאים, המאפיינים על פיהם אתם מסננים הם ביזיון אחד גדול- זה לא אסון להכניס מישהו ששונה ממך

שורה תחתונה- מפלים ובגדול, לא חדש לי

רק אל תהיה צבוע

פורסם

שרגא, BMW. יללה מספיק.

יש אפליה, היתה אפליה, תהיה אפליה. הדיון הזה ממש מיותר, במיוחד שהוויכוח נוצר עקב מועדון מפגר שקוראים לו ה"לכת".

יש אשכנזים לבנים שעושים בעיות, ויש ערסים מזרחיים שפותרים משוואות, אי אפשר להכליל וגם אי אפשר להבדיל. אין לזה פתרון, אנחנו עם מעורב.

בצבא הכרתי אנשים נהדרים מכל הסוגים, והכרתי חארות מכל הסוגים. זאת גם היתה התקופה שבא הלכתי למועדונים, יש סלקציה נוראית ואין מה לעשות עם זה.

בעל המועדון רוצה כסף, והוא יודע שהוא ישיג יותר כסף אם במועדון שלו יהיו כמה שיותר בנות עם חולצות פתוחות ובנים עם חולצות סגורות. בגלל זה בעלים של מועדוני חשפנות נוסעים בסדרה 7 :lol:.

השורה התחתונה היא, יש בעיות יותר דחופות במדינה שלנו.

ובכלל, כדי להתחיל עם בחורות עדיף ללכת לפאבים - מועדון זה חרא של מקום בישביל זה. (ושאף אחד פה לא יספר לי שהוא הולך למקומות האלה כדי "לרקוד" או "להקשיב למוזיקה" או "לפגוש ידידות" או "לפגוש ידידים" או "להפריח יונים"). חלאס עם הבולשיט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מסכים עם דברי אלון,

שראגמן, אתה ממשיך וממשיך עם ניפוף השלטים שלך..אין לי בעיה עם זה אבל גם לא בא לתת קונטרה על כל משפט שלך.

אז אני מגיב לדברייך בפעם האחרונה:

יהמקום חרא, יש אפליה, יחס מגעיל למי שאינו מהאיזור, מכניסים רק אשכנזים לבנים עם הורים עשירים??? סבבה.

לא מתאים לך? אל תבוא. תשמיץ את המועודון (כמו שאתה עושה עכשיו, ואתה רואה שזה לא ממש מפריע לי), תדאג שחבריך הקרובים לא יבואו-והנה, אתה פועל כנגד משהו שהוא לא לרוחך וטעמך.אחלה.

ועוד פעם, בפעם האחרונה,

אין לי מה להיות צבוע, מהסיבה הפשוטה שאני לא מקבל כסף על יחצנות!! לא מעניין אותי אם יהיו במועדון 30 מושבניקים מהאיזור או 4000 איש מטייבה-זה לא משנה לי את המשכורות החודשית!

פורסם

"אז אני מגיב לדברייך בפעם האחרונה:

יהמקום חרא, יש אפליה, יחס מגעיל למי שאינו מהאיזור, מכניסים רק אשכנזים לבנים עם הורים עשירים??? סבבה.

לא מתאים לך? אל תבוא. תשמיץ את המועודון (כמו שאתה עושה עכשיו, ואתה רואה שזה לא ממש מפריע לי), תדאג שחבריך הקרובים לא יבואו-והנה, אתה פועל כנגד משהו שהוא לא לרוחך וטעמך.אחלה."

סיכמת במשפט את מה שלא הסכמת להגיד בגלוי

אני את שלי עשיתי, הצגתי נקודת מבט מזוית חשובה יותר,להרוויח כסף זה לא הכל בחיים-מדיי פעם צריך מצפון וכשאתה עושה משהו לא בסדר או משתף פעולה במשהו לא בסדר, ומצדיק את זה ,זה לא לעניין

גלשנו לנושא הרבה יותר כבד ממה שהתכוון פותח השירשור

ואל תגיד לי שאתה לא מקבל כסף, אז אתה מקבל כניסות ושתיה(היינו הך)

אני מבחינתי סיכמתי את הנושא

אבנר

נ.ב- להכיר בנות במועדון זה רק בחורות ללילה

פורסם
ושאף אחד פה לא יספר לי שהוא הולך למקומות האלה כדי "לרקוד" או "להקשיב למוזיקה" או "לפגוש ידידות" או "לפגוש ידידים" או "להפריח יונים"

אני לא יכול לשתות, ויש לי מישהו שאני לא בוגד בה, ועם זאת אני כל שבוע במועדון, מה נראה לך שאני עושה שם..?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני לא יכול לשתות, ויש לי מישהו שאני לא בוגד בה, ועם זאת אני כל שבוע במועדון, מה נראה לך שאני עושה שם..?

אולי בגלל שיש לך מישהו, אז אתה מחפש מישהי.8)

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
מה נראה לך שאני עושה שם..?

אתה הברמן? :) ^^

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזה קטעים איתך אבנר,

לקחת את המשפטים שלי כאילו הם דברי הסיכום שלי.

אז לא! טעות שלך.

רשמתי אותם מנקודת המבט שלך:

-אתה טוען שהמקום מסריח.

-אתה טוען שיש אפליה

-אתה טוען לקיפוח

-אתה טוען שמכניסים רק אשכנזים.

אני אמרתי שאני מקבל את מה שאתה חושב וממליץ לך ולחברים כמוך שלא להגיע למקום זה או אחר אם ככה אתם חשים.

לא באמת התכוונתי שככה הם גם דעותיי.

אגב, בנוגע לכניסה ושתייה חינם- לא.

אני כן מקבל כסף מהמועדון על היותי עובד שם, אבל אני לא יחצן.

יחצנים מקבלים כסף פר אנשים שהם מביאים, וכמה שיותר, יותר כסף.

לכן אין לי יד ביחצון ולא מעניין אותי כמה אנשים נכנסים למועדון ואם הייתה מסיבה טובה או לא.

פורסם

BMW - אתה צודק במאת האחוזים.

במקור היתה כאן הודעה ממש ארוכה ומפורטת, אבל מישהו בבזק החליט שזה ממש מצחיק להפיל את הADSL בדיוק כשאני מנסה לשלוח הודעות, פעמיים.

אבל בקיצור - לצערי אין ברירה אלא ללכת למקומות עם סלקציה. נכון שלפעמים היא מוגזמת (ע"ע החממה, למשל), אבל לצערי מקומות בלי סלקציה קפדנית בכניסה פשוט לא מספקים את הסחורה. לא יודע למה, לא מתיימר לדעת למה, ממש אין לי מושג. אבל העובדה היא שפשוט לא נהנתי במועדונים בהם לא היתה סלקציה בכניסה.

והייתי בשני הצדדים לא מעט - גם בצד שנכנס חלק בלי בעיות כי מכירים אותו במועדון וגם בצד שהולך הביתה מוקדם כי לא הכניסו אותו. זה חרא, אבל זה המצב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...