Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שצביקה אמר, ואני אחדד את זה, מאוד פשוט:

מועדון שמקפיד במיון הבליינים הנכנסים אליו- איכות המסיבות בתוך המועדון בהתאם.

ואיך זה מתבטא?

בלכת ובחממה לא הייתה דקירה כבר כמה שנים טובות (בלכת לא היה מעולם, בחממה היה ממש מזמן),

בעוד שבמועודני ת"א(TLV ושות') או מועדוני חיפה (אולטרסאונד,חורבה, לונה וכו') יש דקירות/מכות/מהומות וכדומה על בסיס שבועי.

היו תקופות שהייתי קלאבר אמיתי, ממש קופץ ממסיבה ולמסיבה לאורך כל הסופ"ש ולרחבי הארץ וראיתי את ההבדלים.

המטרה של המועודנים בשרון היא לתת לבליין שנכנס ושילם כסף כדי להיכנס למועדון היא להנות!

ולא לפחד אם הוא חייך למישהי חמודה בזווית העין והחבר העבריין שלה ראה אותו מהצד (קורה בכל מקום וזה הגורם מס' אחד לדקירות).

מה זה אומר בסופו של דבר? מיון קפדני מאוד!

מי שלא מעוניין, רוב המועדונים בחיפה ובת"א יכניסו אותו בכיף תמורת ה-X שקלים שהם דורשים.

הנתונים מדברים בעד עצמם.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאחר ולא מזמן ניסינו להיכנס ללכת לאה הצלחה אני אעביר את מה שראיתי מנקודת המבט שלי. אגב אני ממש לא בקטע של מועדונים ולכן זו הפעם הראשונה שאני מגיע למועדון שיש בו ממש סלקציה. הסיבה שהגעתי לשם הייתה כי חברה שלי וחברים משותפים שלנו (מהצד שלה) החליטו שהיום הולכים ללכת, אוקיי זרמנו.

אני אשתף את כולם בחוויה האישית ובמה שאני ראיתי:

הגענו למקום, הדבר הראשון שרואים בחנייה זה את כל ה"מתדלקים" למינייהם שדואגים להרים את אחוז האלכוהול בדם לרמה הראויה טרם הכניסה. נו מילא, אותי באופן אישי זה מגעיל לכשעצמו אבל שיהיה.

או במילים אחרות- אנחנו לא מועדון חשפנות, הכניסה היא בלבוש הולם!

נו באמת?! המראה השני שרואים הוא כל הבנות שלבושות כמו זונות (תסלחו לי על הביטוי) שפשוט זורמות פנימה כמעט ללא עמידה בתור. אבל "הכניסה בלבוש הולם" נכון?! אוקיי. אני רק יכול להוסיף שאם אחותי הייתה יוצאת ככה מהבית הייתי שובר לה את הרגליים לפני כן. אם חברה שלי הייתה מתלבשת בצורה זנותית רק רבע מזה כבר מזמן לא היינו חברים.

דבר הבא, לא משנה אם הגעת עם בר רפאלי, מייד מנתקים את הקשר- חברה שלי (נראה ממש טוב) נכנסה כבר מזמן מכניסת הבנות עם החברות האחרות שהיו בחבורה. אנחנו כמובן עומדים מול הגדר. האמת- בתור נכד לניצולי שואה זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשכולם נדחפים שם אחד על השני אל מול הגדר.

האדון סלקטור, מר בחור לבנבן ועדין מסתכל ומכניס אנשים שנראים לו לאחר שבדק את גילם ומספרם.

אחרי דקות ארוכות אתה כבר מבין את הפרנציץ'- ככל שאתה צהוב יותר אתה נכנס ראשון. אבל חברים, מה לעשות שבתור אשכנזי קיבלתי שיער שחור, עיניים חומות וזיפים דיי עבים. נו מה יצא? רק שם משפחה בן 9 אותיות אני סובל, את מי זה מעניין שאני הנדסאי, מתעסק בפיתוח, הילד הכי טוב ושומר חוק בעולם, חביב, רגוע, אמיד, כל החברים שלי ממשפחות טובות.

את הסלקטור כל זה לא מעניין...

טוב אחרי עוד דקות ארוכות דוחפים את הצהוב שבינינו קדימה בתקווה שזה יעזור, (הרגשת המכלאה גוברת) אך דיי! כבר מאוחר מידיי והזמן שהקצבנו לעמידה בחוץ כבר הסתיים. הודענו למי שכבר נכנס לצאת החוצה והלכנו.

באופן אישי כ"כ התביישתי שעמדתי שם. פשוט התביישתי. בחור כמוני, עוסק בהייטק, משכיל, אשכנזי וכו' וכ' עומד בתור מכלאת כלבים, מוקף באנשים כ"כ מגעילים ומחכה שאיזה ילד כאפות שביום יום הוא אפס מאופס יעשה לי טובות ויכניס אותי?

ידידיי אצלי יש כלל ברזל שתקף גם למסעדות- אני לא אשלם וגם אחכה בתור להיכנס. יפה כלל זה שבעתיים למקרה זה- גם אשלם וגם יעשו לי טובה. הודעתי לחברה שלי שיותר למועדונים מסוג זה אני לא מגיע.

תגידו אם הייתה נכנס היית חושב אחרת. לא! הסגנון פשוט מגעיל! תגידו אתה לא איש של מועדונים- אמת! אבל עד שאתה משנס מותניים ומגיע למקום כזה אתה פשוט מקבל סטירה אשכנזית בפרצוף. הרי ברור לכם שנכנסו אנשים בעייתיים לאין ערוך ממני. וברור לכם שלא הייתי עושה בעיות... נכון אני מבין את הקושי של בעלי המועדון לשמור על רמה גבוהה. אבל חברים, תרדו מהעץ... הבנתי שאם אותי לא הכניסו אז יש כ"כ הרבה אנשים שעושים להם עוול מיותר.

פורסם

מר BMW

"אני אמרתי שאני מקבל את מה שאתה חושב וממליץ לך ולחברים כמוך שלא להגיע למקום זה או אחר אם ככה אתם חשים.

לא באמת התכוונתי שככה הם גם דעותיי"

אני באמת לא מגיע למקום הזה ואין לי כל כוונה להגיע אליו, בחיים לא יצא לי לחכות בכניסה בגלל שבמועדונים מסוג זה פשוט שולחים אשכנזי תורן שיעמוד מול הסלקטור או בכלל נכנסים מהרשימות (הכותב היה אשכנזי תורן לא מעט פעמים)

יש אפליה

ולבחור השני AVIVZ

"באופן אישי כ"כ התביישתי שעמדתי שם. פשוט התביישתי. בחור כמוני, עוסק בהייטק, משכיל, אשכנזי וכו' וכ' עומד בתור מכלאת כלבים, מוקף באנשים כ"כ מגעילים ומחכה שאיזה ילד כאפות שביום יום הוא אפס מאופס יעשה לי טובות ויכניס אותי?"

"הבנתי שאם אותי לא הכניסו אז יש כ"כ הרבה אנשים שעושים להם עוול מיותר."

תוציא את האצבע מהתחת, הסגנון המתנשא שלך הוא אותו סגנון של היחצנים רק מהצד השני

אז מה אם אתה בהייטק אז מה אם אתה משכיל ואז מה אם אתה אשכנזי

בנימה אישית, נשבר לי הזין לראות אנשים מתנהגים בצורה פסולה ומנסים להיות צדיקים

אתם מתנהגים בצורה מסויימת, תהיו גברים לעמוד מאחורי התגובה

אבנר בר זיו

פורסם

ולבחור השני AVIVZ

"באופן אישי כ"כ התביישתי שעמדתי שם. פשוט התביישתי. בחור כמוני, עוסק בהייטק, משכיל, אשכנזי וכו' וכ' עומד בתור מכלאת כלבים, מוקף באנשים כ"כ מגעילים ומחכה שאיזה ילד כאפות שביום יום הוא אפס מאופס יעשה לי טובות ויכניס אותי?"

"הבנתי שאם אותי לא הכניסו אז יש כ"כ הרבה אנשים שעושים להם עוול מיותר."

תוציא את האצבע מהתחת, הסגנון המתנשא שלך הוא אותו סגנון של היחצנים רק מהצד השני

אז מה אם אתה בהייטק אז מה אם אתה משכיל ואז מה אם אתה אשכנזי

הקדמת אותי :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני חייב לומר שאני עוקב אחר הדיון הזה כבר מהצהריים, ודיון כ"כ מרתק לא נצפה בפורום כבר המון המון זמן!

אני מקווה שברור לשני הצדדים שאף אחד לא ייצא מנצח מאידך ומאידך. שניכם צודקים ושניכם גם טועים, באותה המידה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני חייב לומר שאני עוקב אחר הדיון הזה כבר מהצהריים, ודיון כ"כ מרתק לא נצפה בפורום כבר המון המון זמן!

אני מקווה שברור לשני הצדדים שאף אחד לא ייצא מנצח מאידך ומאידך. שניכם צודקים ושניכם גם טועים, באותה המידה.

אף אחד לא אמור לנצח , כל אחד כותב את הדעה שלו ואיך שהוא רואה את הדברים

צריכים לצאת מהנורמה שכל פעם שיש שתי דעות שונות אז אחד אמור לנצח, אין פסול בניהול דיון עם חילוקי דעות :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני רק יכול להוסיף שאם אחותי הייתה יוצאת ככה מהבית הייתי שובר לה את הרגליים לפני כן. אם חברה שלי הייתה מתלבשת בצורה זנותית רק רבע מזה כבר מזמן לא היינו חברים.

ואז...

את מי זה מעניין שאני הנדסאי, מתעסק בפיתוח, הילד הכי טוב ושומר חוק בעולם, חביב, רגוע, אמיד, כל החברים שלי ממשפחות טובות.

רק לי זה נשמע תמוה...?

סתם כדי להתעכב על הנקודה הזו - מי אתה שתחליט לאחותך איך להתלבש?

וכל הנאום של "אם אני לא נכנסתי" מתנשא ברמות.

הסלקטור מכניס את החברים שלו או את מי ששואל כל דקה "מתי אני נכנס?"

זה הגיוני, טבעי, ומובן.

אתה לא רוצה לעמוד בתור? זה חלק מהעניין, ולטעמי לפעמים גם חלק מהכייף.

במקומות שאני לא מכיר את "המושכים בחוטים" מראש אני משתדל להסתחבק עם החבר'ה בכניסה, תתפלא, בד"כ זה עובד יופי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
צודקים ושניכם גם טועים, באותה המידה.

כתבת הרבה ולא אמרת כלום באותה הודעה :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא מכיר את המועדון הספציפי הנ"ל. אבל עם כל הכבוד לזכויות ושיוויון, בעל המועדון ואני כמי שנמצא במועדון לא רוצה אלימות מסביבי. אין דרך אחרת למנוע אלימות למעט סלקציה חזקה וקפדנית. על פי מה רציתם שהם יעשו סלקציה? על פי הציון שהוא השיג בבחינה באינפי ?

ובכלל אף אחד לא מכריח אותכם ללכת לשום מקום, אתם תמיד יכולים ללכת לאומן 17 או כל מקום אחר ותכנסו לשם בלי בעיות. לא נאה לכם תשארו בבית או תחפשו מועדון אחר.

ROOONEEYY

פורסם

מסכים עם שניכם (BMW ושרגאמן), תכלס אין כזה דבר להכניס כל מי שבא, דבר כזה יגרום לקריסה של המועדון אחרי שבוע מקס' עקב דקירות \ מכות \ רצח ומה לא.

פה במועדונים באיזור הדרום זה שונה ממה שאתם מתארים, מכניסים אנשים אשכנזים, מרוקאים, אתיופים, רוסים ומה שרק תחשבו עליו - את הסלקציה עושים פה לפי התנהגות, וכן גם לפי לבוש כשצריך.

מן הסתם כשבא מישהו, לבוש בגופיית סבא, ג'ינס משופשף עד כדי קרעים של קרוקר, שרשרת ששוקלת כמו מקרר וגם נראית כמו אחד, ומאפרה של כיתה ו'2 בשיער, ובנוסף לזה הוא עומד מול הסלקטור בפוזה ערסית שכזאת הרי הוא מועד לבעיות ומן הסתם שלא יכנס - כל אחד שלא מחזיק אחד או יותר מהתנאים הנ"ל נכנס בלי בעייה בלי קשר לשיוך האתני שלו, וככה לדעתי צריכים לעשות סלקציה - לפי התנהגות הבן אדם במעמד הכניסה, ומראהו ולא לפי עדה.

מראש אני יודע שחלק ממכם יכתבו שתיארתי "מזרחי" - לא! אני חצי מזרחי וחצי אשכנזי, כל חברי מזרחיים ואף אחד מאיתנו לא מתלבש \ מתנהג כך - וכן, הרבה פעמים לבוש מעיד על אופי האדם, למרות שאני מכיר אנשים שלא, וכמו בכל דבר תמיד יש יוצאי דופן - אבל לרוב זה כך וזה בגדר חובה להנהיג סלקציה כזו ע"מ להבטיח את בטחונם ונוחיותם של המבלים במסיבה - ותו לא. אני אישית מאוד נהנה במסיבות פה - וחלק גדול מכך הוא בזכות הסלקציה, הרי כמו שכבר כתבו פה אני לא צריך לפחד לדבר עם בחורה במסיבה מחשש שזה שלידה אולי "נדלק" עליה לפני וידקור אותי או שירצחו אותי חס וחלילה כמו שקרה לפני כמה שנים בצפון עקב וויכוח קטן (כמובן שכל זה נכתב בהקצנה).

ואבנר, בבקשה אל תקפוץ ותקרא לי גזען - כתבתי לפי לבוש והתנהגות לא לפי עדה בשום פנים ואופן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לכל אחד שחושב שזה בסדר, תענו לי על זה:

מה המוצא שלך?

ותאר לך שבגלל המוצא הזה או שאתה נראה שייך לעדה מסויימת לא יכניסו אותך למועדון

תאר לך שעל פי סממן חיצוני אתה תישאר בחוץ במועדון באמצע הלילה בחוץ, כשכל החברים שלך בפנים

מה דעתך על נהג האוטובוס שאמר למאבטח אתיופי שהוא לא ראוי לעלות לבדוק את האוטובוס ומתייחס אליו בזלזול?

אחרי שתענה לעצמך על השאלה הקודמת תענה על זה, מה דעתך על בן אדם שמכניס את כל האנשים מסביבך וספציפית מתעלם ממך ולא מכניס אותך בכוונה בגלל הסממן הפיזי ובגלל עדה?

אתה נשאר בחוץ ומתחיל לחשוב שאתה לא בסדר, כואב לי הלב על אנשים שנדפקים בגלל אמונות טפלות

אם רואים שחברה באים לעשות בלאגן ומתנהגים בצורה פרועה, נדחפים,מקללים וכו' שישארו בחוץ, אבל אם אנשים באים בגיש טובה ובאים לעשות שמח אז מה הבעיה?

הבעיה היא שבמועדונים מסוג ז' אלה חושבים שהם עלו על השיטה וממינים לפי צבע ועדה

ולמה אכפת לי?

אני רואה באפליה על בסיס צבע ועדה דבר פסול, אני מתנצל עמוקות על החינוך האיום שקיבלתי בבית לקום ולצעוק שמשהו לא בסדר

אני מצטער שקשה לי לסתום את הפה שמישהו מנסה למרוח אנשים בתירוצים מפגרים כדי לא להראות שהוא גזען והוא עובד במקום גזעני

אני מאחל לכל גזען שיטעם ממה שהוא מכין.

ולמצתדק -כמה נחמד יהיה לחכות ולהרגיש כמו כלב, מעניין אותי מה היית אומר אם חלק ממשפחתך היו מופלים במקום כלשהו בגלל סממן חיצוני גזעני עדתי, אולי אז היה אכפת לך

פורסם

גם לי אכפת וגם אני רואה באפליה דבר פסול מאוד.

אבל אתה צריך להבין, שהעולם אינו מושלם, ובישראל מה לעשות - מכורח המציאות, זה המצב - שיש אנשים שבאים למועדונים כדי להרוס לאחרים.

והאנשים האלה נקראים ערסים, ויש מהם בכל עדה - אשכנז, מזרחיים, אתיופים וכו'.

לערסים יש סממני לבוש כמעט קבועים, והתנהגות דומה מאוד עד זהה תלוי באזור המגורים שלהם - ולכן יודעים לא להכניס אותם, כי לרוב הם מועדים לבלאגאן, ילדים קטנים (ואם לא בגיל אז בהבנה) שלא מסוגלים לשלוט בעצמם.

ערס לא יכנס בין אם הוא אשכנזי, מרוקאי, רוסי או אתיופי - לעומת זאת, תאמין לי שאיש מכל עדה שתהיה, שמתנהג כמו איש רגיל ונראה כמו אחד בלי קשר לצבע עורו יכנס לכל מועדון בארץ.

ברור שיש מדי פעם כאלה שנופלים בין הכיסאות ולא מגיע להם להיות שם, אבל כאלה יש בכל תחומי החיים ומה לעשות העולם אינו מושלם - מה שאתה אומר יפה מאוד בתיאוריה אבל הבעייה היא שלא ככה מתנהלים דברים במציאות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מעניין שתמיד המזרחי התורן טוען לאפליה. אם תתנהג כמו בן אדם ותתלבש כמו שצריך יכניסו אותך גם אם אתה תימוני או פרסי או טריפוליטאי או גרוזיני קווקזי למחצה. וזה לא משנה אם אתה עובד בהיי טק או אשכנזי. אם תתנהג כמו בן אדם ותתלבש כמו בן אדם יכניסו אותך.

רק לידיעה בחו"ל יש מסעדות שבהן אם באת ללא עניבה או ללא פפיון לא יכניסו אותך, אז מה זה גם גזענות?

ROOONEEYY

פורסם
כתבת הרבה ולא אמרת כלום באותה הודעה :roll:

רוצה שאני אומר יותר? אני אומר את מה שאני חושב. ולמה העלתי את אותה ההודעה.

אני כמו הרבה אנשים, רוצה ללכת למועדונים למיניהם ונתון שמשפיע רבות על קבלת ההחלטות שלי הוא מה הסיכוי שאני אדקר או אריב עם מישהו באותו המקום במקום ללכת להנות ולחזור הביתה בכיף ובכלל לבלות בשקט נפשי, כי אני לא אחד שנוהג לריב ולשחק משחקי כבוד.

אם אני ארצה ללכת למועדון כלשהו או כל מקום בילוי אחר אני מן הסתם אעדיף ללכת למקום שלא הולכים בו מכות ואנשים נרצחים כל שני וחמישי, במידה וכן אז אני לא אתקרב לשם כי חיי חשובים לי.

נאמר שנכון לאותו הרגע אין סלקציה במקום X וכל אחד נכנס, ולא כולם בני טובים. החארות נשארים כי רק לשם מכניסים אותם. והבחורים הטובים הולכים למקומות שהחארות לא נכנסים.

בעל המקום נכון לעכשיו מפסיד כסף, כי המיעוט של החארות מרחיק אנשים ואנשים זה דבר שמכניס כסף.

הוא רוצה להרוויח אז הוא שוכר מאבטחים וסלקטורים שיעשו סלקציה וישאירו את כל החארות בחוץ. מה לעשות שכל הסלקטורים לא מכירים את כל החארות באופן אישי ולא גדלו איתם מגן חובה עד היום אז הם פשוט לא מכניסים את כל אלה עם השיער השחור העיניים החומות והג'קט של הקרוקר ששכחו להתגלח או ששמעו שהמראה המסוקס תופס היום, יחד עם כל הערסים והתת רמות שמסתובבים בחוץ, כי גם ככה יש 300 אנשים בתור אז בוא נעשה חיים קלים ונכניס רק את הבלונדינים עם העיניים הירוקות ונשאיר את כל המזרחיים או כל אלה שלא נראים לנו או את כל אלה שמדברים בח' ובע' מחוץ למועדון.

התוצאה היא שחלק גדול מהחארות נשאר בחוץ ואנשים נורמלים חוזרים לבלות במועדון, הבעיה היא שיש לא מעט אנשים נורמלים שפשוט נולדו עם גוון עור כהה יותר ועם עיניים חומות ושיער שחור. הם אנשים טובים, מתנדבים למד"א ולמשטרה, עוזרים לזקנות לחצות את הכביש. אבל מה לעשות הגורל והגנים רצו לטוב ולרע שהם יהיו בעלי מראה מזרחי.

בסוף יוצא שאני לא יכול להכנס לאותו המועדון, אני אותו אחד שלא הלכתי בגלל שלא הייתה סלקציה בכניסה למועדון, אני לא יכול להכנס לאותו המועדון כי יש סלקציה ומה לעשות - אני מזרחי.

אני לא הולך באופן קבוע למועדונים כי זה לא הסטייל שלי, לא מה שאני אוהב לעשות, לא בא לי לרקוד עם עוד 700 אנשים מיוזעים שאני לא מכיר. אבל יצא לי להיות כמה פעמים בודדות במועדונים אז אני יכול להבין מה קורה שם ועל מה כולם פה מדברים.

בוא נגיד שאתם רוצים לפתוח מועדון לילה או כל מקום בילוי אחר עם אותם הנתונים שאנו מדברים עליהם, איך תשאירו את כל החארות בחוץ ותכניסו את כל בני הטובים לבפנים בכמות מסחרית?

הגישה שלי מובנת? לכל מי שיש תלונות או מענות יכול להגיב לי כאן.

[ ובנימה קצת שונה, אני מעוניין להמליץ על סרט מעט ישן בשם "שומר הבארים", סרט שנותן לנו את הפרספקטיבה של שומר בארים בארצות הברית של שנות ה80 (אחרי הכל, סרט אקשן) שווה צפיה. ].

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...