Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא עומד בקצב שלכם כותב אחת וכבר צריך לענות לאחרת :-D

צביקה:

למה לתאר? כמו שכבר כתבתי, קרה לי בעבר במועדון הזה בדיוק. אז? סוף העולם? ישר לרוץ ולבכות "אפליה, אפליה"? בולשיט.

יש אנשים שמורידים את הראש והולכים ויש כאלה שילחמו בשבילהם שלא יצטרכו להתבייש ולפחד לצאת שלא תקרה להם "פאדיחה" שהם לא יכנסו וכולם יבינו למה וישתקו

תקן אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שמעולם לא עבדת יותר משבוע מול קהל לקוחות ישראלי טיפוסי. צר לי לאכזב אותך, אבל קשה מאוד לזהות את הטראבל-מייקרים. עבדתי וקל מאוד לזהות אם אתה שם לב לפרטים קטנים

מכיר את המערכון של ארץ נהדרת, עם פילוס גבריאל והרשקוביץ' שמעון? אתה לא תאמין כמה שהדבר הזה נכון, כמה שאנשים חארות מנצלים את האמונה שיש לך באנשים, ואחרי ניסיון אחד או שניים כאלו גם אתה כסלקטור תתחיל לחפף אנשים כי הם לא נראים לך, אבל וואלה, אין לך הסבר הגיוני. יש לך הסבר הגיוני אבל הוא נאמר בחדרי חדרים

מפה ועד אפליה לפי צבע עור - המרחק גדול מאוד. ממש לא, מרחק מאוד קטן ידידי

ואגב, לגבי הבחורות - כן, הבחורות עם הלבוש הפרובוקטיבי הוא חלק מהקטע של להגיע לשם. אם אתה מעדיף לרקוד עם גברים לך למסיבות של FFF או משהו כזה אני לא זוכר מתי אמרתי משהו בנושא ואל תנסה לרמוז משהו בצורה עקומה מר צביקה פיק

BMW

אתה רומז שאני ילדון עם אף בשמיים רק בגלל שאני ממיין בכניסה למועדון? לא, אבל הגישה המצתדקת שאתה מסתתר מאחורייה לא לעניין ונובעת ממקומות של התנשאות

ואם אתה מצטט אותי תצטט עם ההקשר:

אתה רשמת ואני עניתי:

"אני לאורך השרשור רק נתתי לך מידע אישי מניסיון מבפנים שניסה להראות לך שאתה טועה בגישה.אתה לא יודע כמה אני "בפנים" ואת מי אני מכיר או לא מכיר"

באת בגישה של "אני מבין אתה לא" ואני מסביר לך שאתה לא יודע עד כמה עמוק אני מכיר את הנושא ואת הנפשות הפועלות

אל תסלף את הדברים שלי

נראה כי מצאת דרך להתחמק מוויכוח שאין לך טיעונים נכונים לטעון בו, לילה טוב ותזכור WHAT GOES AROUND COMES AROUND

יום אחד ההתנהגות שלך תנשוך אותך בתחת

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ננשכתי כבר בתחת הרבה פעמים.

ואני חוזר ואומר, כאחד שהיה שם ועבד שם, שהכנסתי, וחברי הכניסו, וממשיכים עדיין להכניס, את כל אותם אלה שאתה טוען שהם מופלים לרעה בגלל מוצאם.

אגב, אין פה וויכוח, ככה שאין לי מאיפה לברוח.

פורסם

חברים כנראה שפספסתם את הנקודה והפכת אותי למתנשא, אדון אבנר אוליי כדאי שגם אתה תוציא את האצבע מהת** ותנסה להבין שההקצנה נעשתה רק כדי להראות שכל הסלקציה הזו שווה לת** מעבר לזה כדאי שתצטט ולא תכתוב בצורה שצריך לעשות דוקטורט כדי להבין מה אתה מצטט ומה אתה אומר.

הנקודה הייתה היא שבתור אחד שכבייכול אמור לענות על קוד ההתנהגות של האוכלוסיה שרוצים להכניס לא הכניסו אותי (לפחות לא בזמן הסביר שעמדנו שם). הנקודה הייתה שהסלקציה בשורה התחתונה נעשית ב-99% ע"פ מראה ולעניין זה מי שיותר צהוב נכנס! אין על זה ויכוח ולא משנה אם הוא אשכנזי או לא. בקיצור הסלקציה הזו לא שוויונית אבל מה אכפת לבעל המועדון? הוא מילא את המקום באוכלוסיה שהוא רוצה ועשה את זה בדרך הקלה ביותר. הרי צריך לרצות את בנות השרון היקרות שאוהבות לראות צהוב מול העיניים, שהרי השחור עושה להן רע. אאאאך באיזה מדינה אנו חיים.

אדון BMW, בתור אחד שכ"כ מגן על המקום ועל מפעל הסלקציה, טוען שנכנסים אנשים בלי קשר לצבע שלהם אתה מוזמן להתלבש בצורה שלא יוכלו לזהות אותך, להסתיר חלקית את הפנים ולבוא איתי יחד למועדון הלכת. נעמוד בצד התור ונראה מי נכנס מתי. מה אתה אומר על ההצעה? נראה לך שתהיה מופתע מהעובדות?! אני חושב שלא.

פורסם

BMW

אני קורא לדו שיח של 6 עמודים בלי הסכמה עם דעות מנוגדות וויכוח

אבל עזוב שטויות ,יום שישי, תצא,תהנה, תיזהר בכבישים

והעיקר שהצגתי לך עוד נקודת מבט שאולי עכשיו תסתכל על הדברים בצורה אחרת ותעזור אפילו לבן אדם אחד

"ננשכתי כבר בתחת הרבה פעמים."

נ.ב אם מותר לי לשאול, למה נושכים אותך בתחת? :lol:

בהערכה , אבנר

ולאביב ז

קשה לענות לכמה אנשים ביחד למרות שנראה לי שהתמודדתי יפה מאוד עם הציטוט, אבל בשבילך:

"חברים כנראה שפספסתם את הנקודה והפכת אותי למתנשא, אדון אבנר אוליי כדאי שגם אתה תוציא את האצבע מהת** אם אתה לא יודע מתי להשתמש בביטוי בצורה נכונה ותר על השימוש בו ותנסה להבין שההקצנה נעשתה רק כדי להראות שכל הסלקציה הזו שווה לת** למה כי הרי אם בחור כמוך לא נכנס אז זה מראה שהשיטה שווה לתחת שכן אתה אשכנזי משכיל שעובד בהייטק מעבר לזה כדאי שתצטט ולא תכתוב בצורה שצריך לעשות דוקטורט כדי להבין מה אתה מצטט ומה אתה אומר.אני בטוח שגם ללא תעודת בגרות ניתן להבין מה אני כותב

הנקודה הייתה היא שבתור אחד שכבייכול אמור לענות על קוד ההתנהגות של האוכלוסיה שרוצים להכניס לא הכניסו אותי (לפחות לא בזמן הסביר שעמדנו שם). הנקודה הייתה שהסלקציה בשורה התחתונה נעשית ב-99% ע"פ מראה ולעניין זה מי שיותר צהוב נכנס! אין על זה ויכוח ולא משנה אם הוא אשכנזי או לא. בקיצור הסלקציה הזו לא שוויונית אבל מה אכפת לבעל המועדון? הוא מילא את המקום באוכלוסיה שהוא רוצה ועשה את זה בדרך הקלה ביותר. הרי צריך לרצות את בנות השרון היקרות שאוהבות לראות צהוב מול העיניים, שהרי השחור עושה להן רע. אאאאך באיזה מדינה אנו חיים.תשמע , אין לי מושג מה אתה רוצה ממני בפיסקה הארוכה הזאת תסתכל על התגובות שלך ותבין למה רשמתי, יש לך סגנון שכאילו צריך לפרוש לך שטיח אדום כי אתה אשכנזי משכיל מההייטק

אדון BMW, בתור אחד שכ"כ מגן על המקום ועל מפעל הסלקציה, טוען שנכנסים אנשים בלי קשר לצבע שלהם אתה מוזמן להתלבש בצורה שלא יוכלו לזהות אותך, להסתיר חלקית את הפנים ולבוא איתי יחד למועדון הלכת. נעמוד בצד התור ונראה מי נכנס מתי. מה אתה אומר על ההצעה? נראה לך שתהיה מופתע מהעובדות?! אני חושב שלא.לי נראה שירו בשניכם שתנסו להכנס מסוערבים ומכוסים חלקית, לא ממליץ, אבל יפה ששנית את הגישה

ואל תגיד לי שלא שינת ואני לא הבנתי אותך מההתחלה, פשוט נראה כי הבנת מה שאני חוזר ואומר מתחילת האשכול, זה בסדר להגיד טעיתי

אבנר

פורסם
אדון BMW, בתור אחד שכ"כ מגן על המקום ועל מפעל הסלקציה, טוען שנכנסים אנשים בלי קשר לצבע שלהם אתה מוזמן להתלבש בצורה שלא יוכלו לזהות אותך, להסתיר חלקית את הפנים ולבוא איתי יחד למועדון הלכת. נעמוד בצד התור ונראה מי נכנס מתי. מה אתה אומר על ההצעה? נראה לך שתהיה מופתע מהעובדות?! אני חושב שלא.

לשים כאפייה על הראש ולגדל זקן? להתלבש בסגנון צ'וח?

לנעוד עגילים ושאר ירקות ממתכות?

כובע גרב אולי שרק העיניים נראות? או אולי לצבוע את השיער לבלונד/ג'ינג'י?

אני קורא לדו שיח של 6 עמודים בלי הסכמה עם דעות מנוגדות וויכוח

אבל עזוב שטויות ,יום שישי, תצא,תהנה, תיזהר בכבישים

והעיקר שהצגתי לך עוד נקודת מבט שאולי עכשיו תסתכל על הדברים בצורה אחרת ותעזור אפילו לבן אדם אחד

"ננשכתי כבר בתחת הרבה פעמים."

נ.ב אם מותר לי לשאול, למה נושכים אותך בתחת? :lol:

ישנו "וויכוח" לגבי הלכת, של דעה אחת ממי שלא נכנס למועדון פעם בחייו ודעה ממישהו שעבד בו שנה וכל יום שישי במהלך השנה הזאת הכניס את כל סוגי האנשים,

וישנו הוויכוח לגבי האפליה והפן העדתי, שפה לדעתי לא צריך להיות וויכוח, וזה נכון, והוא קיים במקומות רבים- נגע שאין מה לעשות איתו.

אגב, עזרתי להרבה אנשים להבין את מהות הדרישה והנוהל במועדון והם הבינו ויישמו (אני מכיר אישית אדם שהגיע פעם אחת עם כל מה שנזכר לעיל ולא הוכנס ואחרי שבוע הגיע עם אותו צבע עור, ואותה השתייכות לעדה מסויימת, רק בלי חישוקים באוזניים וחולצת "תראו איזו פרווה יפה יש לי" ומאז הוא בליין קבוע שעושה חיים כל שבוע!):idea:

לגבי התחת.. ככה זה כשיש לך אקסית מטומטמת שמרגישה קצת כעס על זה שהיא כבר "אקס" והיא נזכרת בזה בדיוק באמצע..:roll:

:lol:

פורסם

אתם יודעים עכשיו ראיתי שוב מה פותח השרשור שאל ומה יצא מזה. :-) :-) :-)

לא התכוונתי שתהפוך למישהו שלא אמור להיכנס, התכוונתי שתגיע במצב שלא יזהו אותך כדי שתוכל לראות מהצד מה הולך, לא שאני חושב שאתה לא יודע פשוט אתה מדחיק.

פורסם
אתם יודעים עכשיו ראיתי שוב מה פותח השרשור שאל ומה יצא מזה. :-) :-) :-)

לא התכוונתי שתהפוך למישהו שלא אמור להיכנס, התכוונתי שתגיע במצב שלא יזהו אותך כדי שתוכל לראות מהצד מה הולך, לא שאני חושב שאתה לא יודע פשוט אתה מדחיק.

אני מי שאני. נקודה.

אני לובש מה שאני אוהב, אני מסתרק כמו שאני אוהב, אני מדבר בסלנג שאני אוהב ואני גם אוהב להשתזף בקיץ.

אם ככה ירצה מועדון שאני אכנס אליו כבליין מהשורה-אחלה.

אם לא, אמצא מועדון אחר שכן מקבל את ההתנהלות שלי ויש תיאום בין הקהל בפנים למה שאני מחפש ורוצה- וגם כאלה לא חסר.

זאת בדיוק הנקודה שרציתי להבהיר לאורך כל השרשור.

GOD איזה קשים פה אנשים.

פורסם

BMW

"דעה אחת ממי שלא נכנס למועדון פעם בחייו " נכנסתי למועדון הלכת מספר פעמים ספורות והגעיל אותי מה שהלך שם, אני אומר לך הכי מהלב.

"

לגבי התחת.. ככה זה כשיש לך אקסית מטומטמת שמרגישה קצת כעס על זה שהיא כבר "אקס" והיא נזכרת בזה בדיוק באמצע..:roll: "

תשמע, אני ממש נאבדתי כאן, נשמע לא נעים בכלל, ונראה לי שזה יחרוג מחוקי הפורום והגנת הפרט אם ניכנס לנושא :shock:

תהנו ותתפאננו, אבנר

פורסם
BMW

נכנסתי למועדון הלכת מספר פעמים ספורות והגעיל אותי מה שהלך שם, אני

התכוונתי כאילו על פעם יחידה שלא נכנסת בגלל X חבר או Y סיבה.

בכל מקרה, הרבה דעות כמו שלך שמעתי מאנשים שהיו בפנים- וזה לא ממש אכפת לי :wink:

תעשו חיים. תזהרו בכבישים.

פורסם

בשום מקום לא אמרתי שלא נכנסתי פעם אחת ובגלל זה אני ממורמר:

ואנ י מצטט את עצמי:

"בפעם הראשונה שהלכתי היה סביר אבל היה לי מוזר שהבנות שם נראות בנות 16

בפעם השניה הלכתי עם חבר למסיבת מסלול (שהם נורא אוהבים לארח, ליוקרה) נסענו בסובארו שלו 4 גברים לא מגולחים ועשו לנו בעיות עד שאמרתי לאחראי "זה בסדר אנחנו אשכנזים"- ועדיין היה מוזר לי לראות בנות קטנות מאוד, ולא לא הייתי שיכור

ובפעם השלישית הבנתי שבאמת הבנות שם מאוד קטנות והשתיה מאוד יקרה וממש עלה לי הסעיף לראות את ה"בן אדם על הרמפה" מפנה לימין ולשמאל על פי צבע, וזו הייתה פעם אחרונה שהייתי שם"

פורסם

וואו איזה חפירות.

אני אישית יכול להבין את המחשבה של הגזענים (הם גזענים ואל תגידו שלא) - זה לא שהם לא מכניסים שחורים, הם מכניסים שחורים כל עוד מישהו שהם מכירים אומר להם שזה בסדר.

הרעיון המרכזי אומר: הסיכוי ששחור יעשה בעיות הוא בהרבה יותר גדול משאשכנזי יעשה בעיות. אז הם עובדים לפי זה. יותר נוח.

ברור שאם יבוא איזה אשכנזי (מותר לי להגיד רוסי?) שיכור ויתחיל לקלל ברוסית ולצעוק אז לא יכניסו אותו.

אבל ההבדל הוא שאם יבואו שני אנשים, שניהם לבושים בדיוק אותם בגדים, אותה תסרוקת וכו' - אחד תימני, השני לבן סיד - הסיכויים של התימני להכנס הם בהרבה יותר קלושים.

אבל לדעתי כולכם צריכים להגיד תודה, אתם עוד יכולים לנסות להכנס. אני בגובה 1.60 על 40 ק"ג, נראה כמו ילד בן 15 (לא באשמתי, מה לעשות?) לא משנה לאיפה אני רוצה להכנס, צוחקים עליי.

למדתי לחיות עם זה, ולמדתי להכיר אנשים שיכולים להכניס אותי למקומות ואפילו חינם.

אבל מה נסגר? יש הבדל בין להיות "אין" ולעשות מה שהחברה עושה, לבין להיות החברה ולהכריח את כולם לעשות כמוהה כדי להנות.

בקטנה, יהיה טוב, כולם מתים בסוף. למה לדאוג עכשיו?

פורסם

לא נמאס לכם לטחון מים?

שראגמן, לא רוצים אנשים מסויימים שם, בדיוק כמו שאני לא ארצה ערסים אצלי בבית כשאני עושה מסיבה, ויש להם את הזכות המלאה לעשות את זה. לא טוב לך? אל תבוא.

וBMW, לא חבל לבזבז הקדלות?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

חבל בכלל ליסוע למקום המסריח הזה.

זה כמו ליסוע לרפת עם מועדון משולב בתוך.

בנות בנות 14 שמתלבשות כמו שרמוטות בנות שרמוטות.

ואני בספק אם הן בכלל בנות 14 אפילו.

לא אהבתי בכלל,בעיקר את העבודה שהחניה מלאה בבורות שאתה ממש יכול לשמע את בעל המכון פרונט/פנצ'ריה צוחק בדרך אל הבנק.

שבת שלום לכולנו,

אגב את הסלקטור שם לא הייתי מכניס אליי לשרותים.

נ.ב.

אני ממורמר בגלל שהיה לי באסה באותו יום אולי ביום אחר זה היה סבבה :)

• תוכן חדש...