Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברה סיכום של הנאמר פה ואין עוררין בכלל:

יש סלקציה במועדונים לפי צבע עור.

עוד דוג': אתמול הייתי במועדון עם 2 חברים תימנים, לא היה לי גיל למסיבה הזאת והכניסו אותי ולעומתם שהיה להם גיל הסלקטור האשכנזי יש לציין אחרי שראה את התעודת זהות שלהם וראה שיש להם גיל התעלם מהם לחלוטין שהם התייבשו שם 3 שעות ולבסוף הלכו.

זאת האמת חברה אין מה לעשות, אני מציע לכל ה"שחורים" למינהם לא ללכת למועדון.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תתאר את זה כתהליך של 10 שניות שבו הסלקטור שולח מבט חטוף לעברך ומחליט - לפחות פה בדרום לא ככה.

יש סלקטור, לידו יש מאבטחים - התור עצמו מסודר (ע"י קורות ברזל בצדדים, כמו תור בלונה-פארק), אתה ניגש בתורך לסלקטור ומגיש לו תעודת זהות, במידה והגיל מתאים, הוא שואל אותך מספר שאלות פשוטות כמו - מאיפה אתה?, איפה אתה לומד? עם מי אתה כאן? ועוד, רק לאחר מכן הוא מסתכל עלייך לראות איך אתה נראה (הדברים ששמים עליהם דגש זה לבוש ערסיונרי כמו שציינתי מקודם), כך שהסלקטור רואה איך אתה מתנהג, ותאמין לי אפשר להבין הרבה על התנהגותו של בן אדם לפי איך שהוא עונה למספר שאלות פשוטות - ותאמין לי שגם יוצאי הדופן לא "נדפקים", כבר ראיתי הרבה ילדים שבמבט ראשון הייתי חושב שהם ערסים והצליחו להיכנס, כי באותה שיחה קצרה הסלקטור ראה שהם ילדים טובים - כמו שכבר כתבתי, הלבוש מעיד הרבה על בן אדם, אבל לא הכל ולא תמיד.

ולטומי, אל תזבל בשכל ואל תעשה הכללות גורפות כאלה - אני שחום מאוד, וגם כל החברים שלי, ואנחנו נכנסים בלי שום בעייה לכל מועדון שהלכנו אליו עד עכשיו (ותאמין לי הלכנו להרבה), גם כאלה שבהם אנחנו לא מכירים אף אחד - הכל תלוי בלבוש ובהתנהגות, תאמין לי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שרגא ידידי, אתה רב ומתווכח עם עצמך.

אני נגד אפליה! הנה, בריש גלי אני מכריז.

תיכנס לאתר, תעבור על התמונות, ותגיד לי אתה איזה עדות אתה רואה שם (ממבט עיניך).

אין שום אפליה אתנית במועדון! נקודה!

יש מיון לפי התנהגות, לפי החצנה (אדם שעומד מולי עם שרשרת ברזל בגודל אייפוד ועגילי חישוק בקוטר 20 ס"מ-אני לא הייתי רוצה שירקוד לידי וליד חברה שלי, וכך גם כל הקהל הקבוע והנאמן של המקום הזה) ולפי נהלים שנקבעו לאחר ניסיון רב של שנים בתחום.

וכן, קורא שהחבר'ה הטובים נפגעים מזה (צא מהקטע של אשכנזים, אני אשכנזי וגם אני לא נכנסתי פעם למועדון כי פשוט לא היינו מחוברים לאף אחד מההמפיקים).

לכל מי שעדיין מנפוף בדגלי האפליה, שיעשה לעצמו טובה ויכנס גם הוא לאתר.

אגב, בנוגע ל"לבוש הולם", אני אגלה לכם סוד-

בנות רוצות ואוהבות להתלבש ככה, כי ככה גם מסתכלים עליהן וזה מה שהם רוצות להראות (אני קלה להשגה ולחפוז ברכב)

בנים עושים זאת בשביל אותה מטרה???

מה הייתם מעדיפים? בנות בלבוש מינימלי או בנים בלבוש מינימלי? :lol:

פורסם
איזה מועדונים אתה הולך?

סתם כמה לצורך הדוגמא - פורום ב"ש, ה DRAFT בב"ש, ועוד הרבה מועדונים ופאבים טובים בדרום, פעם אחת היינו גם בחממה, כן - אני וכל החברים השחורים שלי ולא עשו לנו שום בעיות.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

פליקס אמרת-

"מעניין שתמיד המזרחי התורן טוען לאפליה.אבל אני אשכנזי אם תתנהג כמו בן אדם ותתלבש כמו שצריך יכניסו אותך גם אם אתה תימוני או פרסי או טריפוליטאי או גרוזיני קווקזי למחצה.אם תהיה שרשרת או לא תהיה צהוב מת לא תכנס וזה לא משנה אם אתה עובד בהיי טק או אשכנזי. אם תתנהג כמו בן אדם ותתלבש כמו בן אדם יכניסו אותך.לא, אם תתנהג ותתלבש כמו מישהו שאתה לא אז תיכנס, אבל אם אתה מזרחי אתה תיכנס מאוד מאוחר אם בכלל

רק לידיעה בחו"ל יש מסעדות שבהן אם באת ללא עניבה או ללא פפיון לא יכניסו אותך, אז מה זה גם גזענות?" לא, זה למען שימור קוד לבוש

אם אשכנזי יבוא בחולצה פתוחה עם שרשרת מהודו לא יעשו לו בעיות.אין קוד לבוש שם יש קונטציות

אם מישהו יבוא עם חולצה פתוחה ושרשרת זהב קטנה שהוא קיבל מסבתא שלו, הוא לא יכנס

NCYOSSI" בוא נגיד שאתם רוצים לפתוח מועדון לילה או כל מקום בילוי אחר עם אותם הנתונים שאנו מדברים עליהם, איך תשאירו את כל החארות בחוץ ותכניסו את כל בני הטובים לבפנים בכמות מסחרית?"

הדרך הקלה היא פשוט לעשות סלקציית צבע

סלקציה לפי התנהגות ולא לפי מראה,עדה וגזע- זה לא קשה לזהות מי מתנהג בצורה שלא מתאימה למועדון-אבל בשביל זה צריך סלקטור שקולט אנשים ולא איזה ילדה/ילדון שהאף שלה/ו בשמיים

ולתום 123 - קודם כל אתה חרא חבר, דבר שני אתה חרא אדם,

משאיר חברים שלך בחוץ ומייעץ ל"שחורים" לא ללכת למועדונים? -תודה לישראל המכוערת

אבנר בר זיו

פורסם

וסלקטור שמבין אנשים יש בכל המועדונים שאני הולך אליהם, לדעתי איפה שיש ילד בן 16 שהתעללו בו בילדותו המוקדמת ו"במקרה" הוא מקורב משפחתית לבעל המועדון לא ראוי להיקרא מועדון רציני.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ולתום 123 - קודם כל אתה חרא חבר, דבר שני אתה חרא אדם,

משאיר חברים שלך בחוץ ומייעץ ל"שחורים" לא ללכת למועדונים? -תודה לישראל המכוערת

אבנר בר זיו

אמרתי את זה בציניות דבר ראשון, דבר שני הם לא באו איתי וחיכיתי להם בכניסה שעה ואז הצעתי להם שאני אחזור איתם והם לא רצו. אל תשפוט בלי לדעת.

פורסם
פליקס אמרת-

רק לידיעה בחו"ל יש מסעדות שבהן אם באת ללא עניבה או ללא פפיון לא יכניסו אותך, אז מה זה גם גזענות?" לא, זה למען שימור קוד לבוש

אם אשכנזי יבוא בחולצה פתוחה עם שרשרת מהודו לא יעשו לו בעיות.אין קוד לבוש שם יש קונטציות

אבנר,

עד עכשיו עשית רושם של מישהו שחש ומחזיק בדעה אישית מסוימת וקיבלתי אותה,

אמרתי לך, תעשה איך שאתה מרגיש.

אני לאורך השרשור רק נתתי לך מידע אישי מניסיון מבפנים שניסה להראות לך שאתה טועה בגישה.

אבל בתגובה האחרונה הפכת הכל והראית שאתה בעצם לא מבין כלום במה שאתה מדבר ואולי בגלל זה יש לך רגשות פנימיים לא נכונים.

קוד לבוש הוא ה-א'ב' של המיונים.נקודה.

אשכנזי עם חולצה פתוחה לא יכנס (הכוונה לא למשהו עליון אלה לחולצה מכופתרת נגיד-בלי כפתורים סגורים ושיערות חזה מבצבצות להן)

אשכנזי עם עגילים ושרשראות לא יכנס

ואשכנזי עם דיבור של ערס נאלח מהשכונה לא יכנס! נקודה!

עכשיו תחליף את ה"אשכנזי" במה שתרצה והנה לך קוד לבוש.

צא מהסרט של ה-כן אשכנזי/לא אשכנזי.

חבל שתתווכח על הנושא הספציפי הזה, כי אני, להבדיל ממך, כן יישמתי את קוד הלבוש הזה במשך שנת עבודתי.

פורסם

שלא יבינו אותי לא נכון, יש 2 צדדים למטבע אבל שרגאמן ישר כוח, יש באמת אפליה, לא חסר, וטוב שיש מי שמוכן להלחם נגדה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לכל אחד שחושב שזה בסדר, תענו לי על זה:

מה המוצא שלך?

אני חושב שעצם השאלה שלך היא הטפה להפליה.

אבל אל תקח את זה אישית, בבקשה. השאלה הזאת מתרוצצת בארץ כבר 50 ומשהו שנה והיא מעידה יותר מהכל על העובדה שכולנו, מה לעזות, גזענים.

למי איכפת? מה זה משנה? זה שסבתא שלי נולדה בתימן ועלתה לארץ בגיל 4 אומר משהו? למי איכפת בכלל?

ותאר לך שבגלל המוצא הזה או שאתה נראה שייך לעדה מסויימת לא יכניסו אותך למועדון

תאר לך שעל פי סממן חיצוני אתה תישאר בחוץ במועדון באמצע הלילה בחוץ, כשכל החברים שלך בפנים

למה לתאר? כמו שכבר כתבתי, קרה לי בעבר במועדון הזה בדיוק. אז? סוף העולם? ישר לרוץ ולבכות "אפליה, אפליה"? בולשיט.

סלקציה לפי התנהגות ולא לפי מראה,עדה וגזע- זה לא קשה לזהות מי מתנהג בצורה שלא מתאימה למועדון-אבל בשביל זה צריך סלקטור שקולט אנשים ולא איזה ילדה/ילדון שהאף שלה/ו בשמיים
תקן אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שמעולם לא עבדת יותר משבוע מול קהל לקוחות ישראלי טיפוסי. צר לי לאכזב אותך, אבל קשה מאוד לזהות את הטראבל-מייקרים.

מכיר את המערכון של ארץ נהדרת, עם פילוס גבריאל והרשקוביץ' שמעון? אתה לא תאמין כמה שהדבר הזה נכון, כמה שאנשים חארות מנצלים את האמונה שיש לך באנשים, ואחרי ניסיון אחד או שניים כאלו גם אתה כסלקטור תתחיל לחפף אנשים כי הם לא נראים לך, אבל וואלה, אין לך הסבר הגיוני.

מפה ועד אפליה לפי צבע עור - המרחק גדול מאוד.

ואגב, לגבי הבחורות - כן, הבחורות עם הלבוש הפרובוקטיבי הוא חלק מהקטע של להגיע לשם. אם אתה מעדיף לרקוד עם גברים לך למסיבות של FFF או משהו כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק לידיעה בחו"ל יש מסעדות שבהן אם באת ללא עניבה או ללא פפיון לא יכניסו אותך, אז מה זה גם גזענות?

ההשוואה לא במקום כי בכל בהרבה מקומות שחשבתי שאני נכנס לבוש באחת החליפות שיש לי ביקשו ממנו טוקסידו , ובכל מקום שבו חייבים (מסיבות רשמיות, בתי קזינו יוקרתיים וכולה) בכולם יש מחלקה שלמה של השכרת חליפות לכניסה למקום, האפשרות לכניסה קיימת אך הלבוש הרשמי (חליפה עם עניבה זה לא רשמי)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אתה רומז שאני ילדון עם אף בשמיים רק בגלל שאני ממיין בכניסה למועדון?

פורסם

BMW:

אבנר,מה?

עד עכשיו עשית רושם של מישהו שחש ומחזיק בדעה אישית מסוימת וקיבלתי אותה,

אמרתי לך, תעשה איך שאתה מרגיש.

אני לאורך השרשור רק נתתי לך מידע אישי מניסיון מבפנים שניסה להראות לך שאתה טועה בגישה.אתה לא יודע כמה אני "בפנים" ואת מי אני מכיר או לא מכיר

אבל בתגובה האחרונה הפכת הכל והראית שאתה בעצם לא מבין כלום במה שאתה מדבר ואולי בגלל זה יש לך רגשות פנימיים לא נכונים.חוש צדק מפותח זה בעיה, מסכים

קוד לבוש הוא ה-א'ב' של המיונים.נקודה.קוד לבוש שמשייך אותך לעדה הוא לא קוד לבוש גרידא אלא קוד הבא למנוע מציבור מסויים להיכנס

אשכנזי עם חולצה פתוחה לא יכנס (הכוונה לא למשהו עליון אלה לחולצה מכופתרת נגיד-בלי כפתורים סגורים ושיערות חזה מבצבצות להן)בולשיט

אשכנזי עם עגילים ושרשראות לא יכנס בולשיט

ואשכנזי עם דיבור של ערס נאלח מהשכונה לא יכנס! נקודה!ושוב הגענו לתכלס, מישהו שנראה כמו טיפוס שאתם חושבים שהוא לא יכנס

עכשיו תחליף את ה"אשכנזי" במה שתרצה והנה לך קוד לבוש. בולשיט

צא מהסרט של ה-כן אשכנזי/לא אשכנזי.צא מהסרט שאתם לא גזענים

חבל שתתווכח על הנושא הספציפי הזה, כי אני, להבדיל ממך, כן יישמתי את קוד הלבוש הזה במשך שנת עבודתי.במטרה לזהות מי מזרחי ומי לא

ובנימת משורר :-D :

תשמע, כדאי שתצא מ"החממה" שאתה חיי בה, ותתחיל ל"לכת" בעם בו אתה נמצא, במקום ל"צוף על המים" כמו איזה מתנשא

פורסם

מה יותר קל מלצעוק ולצרוח

"בולשיט" "בולשיט".."אפלייה"..."אפליייהה"..."בולשיט"..."גווווועלד"....

"לא הכניסו אותי כי חשבו שאני מרוקאי ולא זיהו שאני אשכנזי צהוב מת בצבע גויאבה..."

לאור התגובה לעיל, ולאור זה :

אתה לא יודע כמה אני "בפנים" ואת מי אני מכיר או לא מכיר

שיוצאת ממישהו שטוען כנגד המועדון/ים (מוזר שאתה גם כ"כ מקושר בעסק וגם מתנגד לו בתקוף)

כנראה שאני סתם מבזבז הקלדות מיותרות.

• תוכן חדש...