Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להכניס אנשים לפי לבוש, זאת גזענות.

אתה מחליט שהוא לבוש כמו שערס אמור להיות לבוש ואז מסיק:

לבוש כמו ערס => הוא ערס => ערסים הולכים מכות => הוא יילך מכות ==> מסקנה, הוא לא נכנס.

רק לי זה נשמע מוזר, ולא זכור לי שיש גזע שנקרא "ערס"? מכאן תבין, זו לא גזענות , אם כבר אז אפליה, גזענות זו לא.

מתוך ויקיפדיה-

גזענות היא כל הבחנה, הוצאה מן הכלל, הגבלה או העדפה של בני אדם, המיוסדת על נימוקי גזע, צבע, ייחוס משפחתי, מוצא לאומי או אתני, שמגמתן או תוצאתן יש בהן כדי לסכל או לפגום בהכרה, בהנאה או בשימוש על בסיס שווה של זכויות האדם וחרויות היסוד בחיים המדיניים, הכלכליים, החברתיים, התרבותיים או בכל תחום אחר בחיי הציבור.

כמו שאתה רואה, גזענות היא כאשר מפלים מישהו על בסיס שיוכו לדברים שאינם פרי בחירה, לבוש והתנהגות הם לא אחד מהם - שכן זה מה שעושה בן אדם ערס - צורת הלבוש הבוטה שלו (שלנימוק זה אני דווקא פחות "מתחבר" והוא לא מדוייק לדעתי - אמנם אי אפשר להכחיש שבזמן האחרון כן יש מעין קוד לבוש לאוכלוסית הערסים שהיא אוכלוסיה שמתאפיינת בידי מאפיינים חברתיים פרי בחירתם ולא מאפיינים מולדים) וההתנהגות המתנשאת והמאיימת שלו - כעת אתה ושרגאמן תוכלו להפסיק להשתמש במושג גזענות - ערס הוא לא סוג של גזע, וייחוס זה לא ניתן לאנשים עקב שיוך אתני ו\ או גזעי אלא לפי התנהגות ולבוש - ומה לעשות, ערסים עושים צרות.

שוב פעם, לא רלוונטי ולא חוקי.

גם אם לאוכלוסיה מסויימת לא נוח לראות שערות חזה או שרשראות זהב, שיחנקו.

אין להם ולאף אחד זכות לא להכניס אנשים שרואים להם את שיערות החזה או שיש להם שרשרת זהב.

מותר להם למנוע כניסה מאנשים שיכולים על פי חשד סביר להוביל לאלימות.

בינינו, כל העניין הזה הוא אופנה.

אם מחר האופנה תהיה שרשרת זהב, אז גם הילדים הטובים מרמת אפעל (או אנע עארף איפה) ילכו עם שרשרת זהב.

אם האופנה תהיה 4 כפתורים פתוחים + יער לתפארת מדינת ישראל, אותם אנשים יוכנסו למועדון כמו גדולים.

מה לעשות, סטטיסטית כמעט כל מקרי האלימות במקומות בילוי נגרמו בידי \ כתוצאה ממעשיהם של ערסים, ומה לעשות שלערסים יש קוד לבוש משלהם והתנהגות שמאפיינת אותם, כתוצאה מכך המסקנה היא שערסים מועדים לאלימות - ולכן באם יכנסו למועדון הסיכויים שתפרוץ קטטה באותו ערב יעלו במאות אחוזים.

כמו כן אתה צודק - מה לעשות, בהקשר הזה זה באמת קשור מאוד לאופנה - ואני מסכים איתך, אין סיבה שילד טוב שיתחשק לו לבוא למסיבה עם שרשרת שקיבל מתנה מסבתו לא יכנס בגלל אותה שרשרת, אמנם כמה שזה מצער אין מה לעשות והעולם אינו מושלם - הכל מתקזז כשמסתכלים על העלות מול התועלת - אתה צריך לחשוב על טובת הכלל, אם המחיר לכך שימנעו בצורה כמעט מוחלטת קטטות באותו מועדון הוא שפעם ב... ילד או שניים "יפלו בין הכיסאות" אז עשית את שלך, הרי אין דרך מושלמת ואי אפשר למיין את כולם בצורה מושלמת כך שרק אלו שמתכננים לפתוח בקטטה באותו לילה ישארו בחוץ - אתה לא יכול לקרוא מחשבות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Lotus Omega

אתב כנראה צודק שאתה אומר איזה חפירות, הרי כאלה דברים בכלל לא חשובים ולא שווה לפתח דיון עליהם

בוא נפתח עוד שרשור על בן אדם שלא מצליח להכנס לחניה

BLAVIE

כמו שאתה רואה, גזענות היא כאשר מפלים מישהו על בסיס שיוכו לדברים שאינם פרי בחירה, לבוש והתנהגות הם לא אחד מהם - שכן זה מה שעושה בן אדם ערס - צורת הלבוש הבוטה שלו (שלנימוק זה אני דווקא פחות "מתחבר" והוא לא מדוייק לדעתי - אמנם אי אפשר להכחיש שבזמן האחרון כן יש מעין קוד לבוש לאוכלוסית הערסים שהיא אוכלוסיה שמתאפיינת בידי מאפיינים חברתיים פרי בחירתם ולא מאפיינים מולדים) וההתנהגות המתנשאת והמאיימת שלו - כעת אתה ושרגאמן תוכלו להפסיק להשתמש במושג גזענות - ערס הוא לא סוג של גזע, וייחוס זה לא ניתן לאנשים עקב שיוך אתני ו\ או גזעי אלא לפי התנהגות ולבוש - ומה לעשות, ערסים עושים צרות.

אתה מתעלם ממה שאני אומר, אני אומר לך שעוד בהתחלה בסלקציה של מכוניות שם מסובבים מכוניות חזרה לכביש בגלל צבע פנים ושם בתעודת זהות, לא מסננים שם לפי התנהגות , ואם כבר "הצליח" הבן אדם לעבור את הסלקציה הראשונה הוא נתקל בהתעלמות מהסלקציה השניה

דבר שני

ROY

אבנר, אתה אולי נגד גזענות וזה יופי.

אבל אתה לא מצליח להבין דברים ואוהב להרגיש צודק, מה שנקרא עם הראש בקיר.

אני מתכוון למה שאביב כתב.

הבן אדם התנסח חרא. הייתי מכה את המורה שלו להבעה. אבל, וזה אבל גדול, לא צריך להיות גאון בשביל להבין דבר פשוט.

הוא התכוון לזה:

אם הוא, שעונה על כל "הסטנדרטים" שיש לסלקטורים (או בעלים), לא נכנס בגלל סיבה שטותית, אז מסכנים אלו שלא עומדים ב"סטנדרט" הטהור.

תודה על הניתוח המעמיק של האישיות שלי אבל אם מכל הדיון זה מה שבחרת להתייחס במקום להתייחס לנושא אז זה מיותר

אני דיברתי על הצורה בה הוא דיבר כ"נעלה" נעל השאר, יכול להיות שבנוסף הוא הבהיר עמדה אבל ההודעה שידרה משהו אחר

ובקיצור אל תתעסק בזוטות בנושא כזה תתעסק בעיקר

BMW

אני מקבל כסף עבור עבודה מסוימת שאני עושה ופועל לפי דרישות המעסיק.

אני מקבל עליי את דרישותיו(מוצדקות או לא) ופועל לפי עקרונות המקום.

להגיד לך שהייתי מתנהג אותו דבר אם היה לי מועדון בבעלותי? לא יודע

אני ממליץ שתסתכל על סעיף ג לחוק המצוטט

ג) בחוק זה, "מי שעיסוקו" - לרבות בעלים, מחזיק או מנהל של עסק, וכן האחראי בפועל על הספקת המוצר או השירות הציבורי או על הפעלת המקום הציבורי או הכניסה אליו.כלומר גם על הסלקטורים חלה חובה מכוח חוק

פורסם

תראה יכול להיות ואתה צודק לגבי הסלקטורים במועדון ה"לכת", מעולם לא הייתי שם, מה שאני כותב נכתב באופן כללי מהכרות שלי עם מועדונים שאני הולך אליהם, כפי שהתגלגל אליו האשכול הזה ומזמן הפסיק להיות סביב מועדון הלכת בלבד - אם זה באמת כך - שמישהו מטייל בין המכוניות הנכנסות, מבקש ת"ז וקובע מי יכנס ומי לא על פי הסתכלות של כמה שניות זה יכול להיות שגוי, אי אפשר להגיד בוודאות - אני, לפחות, יכול "לקרוא" הרבה על אדם והתנהגותו בכלליות לפי מראהו הכללי, והתנהגותו בשיחה ראשונית - שוב, תתפלא כמה מישהו עם אינטואיציה נורמאלית (שמן הראוי שתהיה לאדם שמתפקד כסלקטור) יכול להבין מבן אדם לפי כמה שאלות פשוטות והסתכלות, למשל -

הבן אדם עוצר עם הרכב - אתה מסתכל עליו בעיניים, שואל אותו מאיפה בא, בן כמה הוא, אם הגיעו עוד חברים שאיתם הוא אמור להיפגש בתוך המסיבה ואני יכול לחשוב על עוד הרבה - תאמין לי שמאיך שהוא יתנהג, מטון הדיבור שלו, משפת הגוף שלו ועוד ניתן להסיק המון אודות התנהגותו - כל זה בחצי דקה מקס'.

שוב, אני לא יודע איך זה הולך במועדון ה"לכת", מעולם לא הייתי שם - אבל אני מנסה להשתתף בדיון גם בחלקים שקשורים אליו, כמו זה - שקיים במועדונים נוספים, אמנם לא במעמד החנייה עם הרכב אלא בכניסה למועדון.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

טוב חבר'ה, אני עבריין, תלשינו עליי כדי שיזרקו אותי לכלא.

אני גזען, אנטישמי ושונא צ'רקסים.

יאללה בואו תעשו עליי זובור..

סבבה?

אחלה.

כולם באו על סיפוקם עכשיו?

פורסם

my 2 cents:

נקדים ונאמר שאני צ-ה-ו-ב. שלא ישתמע אחרת (אמנם לא בלונדיני-עיניים כחולות, אבל מספיק אשכנזי).

בתקופת הצבא הייתי מבלה במועדונים לא מעט (פעמיים בשבוע לפחות).

הלכת תמיד היה ותמיד יהיה מועדון אליטיסטי, אשר משתדל להכניס את בני הטובים מאזור השרון, ובאמת שנגעלתי מלראות את היחס של הסלקטורים, שבאופן קבוע מכניסים חברים מסוף התור, בחורות יפות, ואת האשכנזים כמוני שעומדים בכניסה.

מה שמאוד מבדר אותי לראות, זה אנשים, לא בהכרח מושכים או בעלי אישיות מדהימה, שבטוחים שכל הבנות שעושות להם עיניים ומנשקות אותם בכניסה באמת אוהבות אותם, ושהם לא סתם אפסים בלי שום דבר טוב יותר לעשות בחיים (לא כל היחצנים, יש לי כמה חברים טובים שהם אחלה אנשים, אבל אחוז ניכר נופלים לדפוס שתיארתי, מצטער מראש על מי שנפגע).

מקרה אמיתי שקרה - הגעתי ללכת, בתקופה שעוד היו עושים את הסלקציה בכניסה ברכב, עם חברים שלי (כולם בחורים שחומים ומזרחיים). אני ישבתי מאחורה.

הסתכלו עלינו חצי שנייה, ביקשו ת.ז, ואמרו לנו "תפנו ימינה, תהנו מהמסיבה".

הפנייה ימינה מובילה בחזרה לכביש:x

חבר שלי שנהג התעקש שנחזור לעוד סיבוב, ואני די התנגדתי. לבסוף הוחלט שהחבר הזה נכנס לתא המטען(:shock: ) ואני נוהג.

עברנו אצל אותו הסלקטור, הוא הביט בי שאל מאיפה אני והכניס אותנו.

בושה וחרפה.

מקרה אחר - מועדון ה"דום". אני ועוד 4 חברים (כולנו אשכנזים חוץ מאחד גרוזיני) עומדים בכניסה.

את ארבעה ה"לבנים" מכניסים בלי בעייה. לחבר האחרון אמרו לחזור הבייתה, ואני לא צוחק, "כי הוא שחור".

אמרו לו את זה בפנים.

אז נכון, המצב גרוע, וגם לי כבחור שנראה הכי רחוק מצרות שאפשר (ואני לא אומר את זה בשחצנות או התנשאות, אני רק מתאר את המצב) לפעמים קשה להכנס למועדונים. הקטע הוא, אם מסתכלים על זה מנק' מבט אחרת - אני לא רוצה להיות במועדון שבו יכולים לדקור אותי כי הסתכלתי על מישהו בצורה "מוזרה", או כי דרכתי למישהו בטעות על הרגל.

שיטת הסלקציה שמבוצעת היום היא השיטה הטובה ביותר לגרום לביטחון הזה. אני לא תומך בה, וחבל שזה המצב, אבל מנסיון במסיבות בהן הסלקציה מתונה יותר, חברים חזרו הבייתה יותר מפעם אחת עם בליטות חדשות בגוף.

BMW - מהיכרות עם יחצנים אני יודע שהסלקציה מתבססת ברובה על צבע - זה שחברים שחומים של היחצנים נכנסים לא אומר שהסלקציה לא קיימת).

לגבי הבנות - שרמוטות יש בכל מקום. הבנות בלכת בהחלט נופלות בקטגוריה הזו (רוקדות עליך, מנענעות את התחת חצי סנטימטר ממך, עושות לך עיניים עד מחר, אבל כשאתה ניגש לדבר איתן משחקות אותה כאילו לא יודעות מי אתה, לא שזה עוזר להן בסוף:twisted: ).

טוב, יצא יותר משני סנט, קצת לכיוון של דולר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אתה לא יוצא מגניב כשאתה מדבר על עצמך בגוף שלישי.

אני מבין שאתה ממלא מקומו :roll:

ככל הזכור לי, עדיין, בישראל יש חוק לחופש הביטוי (שמהווה תנאי מקדים וראשון במעלה לדמוקרטייה).

במסגרת אותו חוק, מותר לי להתבטא כרצוני.

היום אתה מחליט איך מישהו יתבטא, מחר אתה מחליט מי יענוד טלאי לזיהוי דתו, ומחרתיים... (הבנת את ההמשך).

קונדסון, במקרה של הכושים והאוטובוסים זה לא בסדר כי זה שירות ציבורי. אבל אם מציעים לך מוצר שאתה יכול להשיג גם במקום אחר, בתנאים מסויימים ובאיכות יותר גבוהה, זה מקובל עלי, כי לרוב התנאים האלו הם מה שתורם לאיכות.

לא, זה לא בסדר בכל מקרה, משום שכשאסרו למכור בחנויות "רגילות" מוצרים לשחורים או ליהודים היית יכול לטעון את אותו הדבר, ובתור האיש המופלה במקרה ההוא אתה לא היית רואה את זה ככה.

תקן אותי אם אני טועה.

אתה לא יכול להגיד שאפלייה מסויימת "לא מפלה מספיק" בשביל שהיא תהיה לא בסדר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ככל הזכור לי, עדיין, בישראל יש חוק לחופש הביטוי (שמהווה תנאי מקדים וראשון במעלה לדמוקרטייה).

במסגרת אותו חוק, מותר לי להתבטא כרצוני.

היום אתה מחליט איך מישהו יתבטא, מחר אתה מחליט מי יענוד טלאי לזיהוי דתו, ומחרתיים... (הבנת את ההמשך).

אתה חזק בדראמה קווין.

חופש הביטוי.

טלאי צהוב.

חזק בקטע הפולני.

עוד שתי תגובות ונערב פה את היטלר, גבלס, המן ושלי יחימוביץ' (רעה.. רעה.. רעה).

פחות אמפטמינים, יותר רגיעון של הדס.

נ.ב

זה שיש זכות ביטוי, עדיין לא מנע מאנשים להתנהג כמו מטומטמים.

ע"ע הסלקטורים ואנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי, כמו אלון מזרחי... (הבנת את ההמשך).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יותר מ-3.5 שנים עברו.

אני מעיר את השרשור הזה ויחד איתו אני בטח אעיר דובים משנתם.

קראתי את הכתבה הזאת ומיד נזכרתי בשרשור הזה.

אז מה קורה היום אחרי 3.5 שנים?

• אני לא עובד באף מועדון כבר מספר רב של שנים אלא מגיע מדי פעם למועדונים שונים בת"א (שבה עברתי לגור) או למגה ברים בשרון, בפעמים רחוקות מאוד, כבליין סטודנט!
  • אני עדיין מבחין היטב בין מקום שעושה סלקציה בכניסה לבין מקום שאינו עושה סלקציה- אם זה בכמות האקשן ("בואו תרוצו כולם לשירותים-יש מכות") ואם זה בכמות הרעש עם השוטרים מחוץ למועדון.
  • אני משתדל להגיע למקומות שבהם עושים סלקציה בכניסה כדי למנוע מקרים כמו זה המוזכר בכתבה למעלה אך עם זאת במקום הבילוי הזה אני רוצה לראות את קשת הקהל הנמצא במקום- כולל אשכנזים לבנים או מזרחים כהים (ויש מקומות כאלו, שלא יהיה לכם ספק, אמנם לא הרבה אך אני מצאתי את ה-2/3 ברים האלו ויש לי הרבה חברים שמגיעים איתי והם אינם אשכנזים ג'ינג'ים עם סנדלי שורש וחולצת קיבוץ קרועה)
  • אני נגעל ממקומות שעושים סלקציה ע"פ צבע עור או על בסיס גזענות כמו הסיפור הזה (ובמקרה אני מכיר היטב את המקום ואת הנפשות הפועלות) ומקווה שהתביעות האישיות יניבו פרי.

עניין הסלקציה, כפי שכבר הסברתי לאורך השרשור הנ"ל הוא אינו שחור ולבן ומדובר בנושא מורכב מאוד.

אין לי פתרון קסם המאפשר בילוי במקום שבו הכל מושלם- כולל תחושת הביטחון בתוך המועדון ותחושת השיוויון מחוצה לו - אם היה לי כזה, הייתי מזמן מנסה להגיע לכותרות ועושה הכל כדי להביא לשינוי.

יום טוב.

פורסם

כמזרחי - אני בהחלט בעד סלקציה.

זה לא סוד שרוב הערסים הם מזרחים.

זה לא סוד שהמזרחים יש להם בעיות קירור.

אז מה?

כל עוד הבנאדם הוא בנאדם (ולא נראה כמו פושטק), אני מאמין שהוא נכנס בלי בעיות.

אני מעולם לא נשארתי בחוץ יותר מ-5 דקות.

פורסם

יש לי כמה וכמה חברים בעלי מראה עברייני, כולם נכנסים בלי בעיות לכל מקום שהם רק חושקים.

הכל תלוי את מי אתה מכיר ו\או את מי אתה מפחיד :lol:

אני פשוט לא הולך למקומות שבהם אני לא בטוח שאני אכנס מיידית.

או שאני יוצא למקומות שיש לי כרטיס כניסה או שאני יודע למי לשלוח SMS.

לכל מקום אחר, אני לא מתקרב בחיים, אין מצב שאני יחכה כמו כלב ושמישהו פלצן שמרוויח גרוש וחצי "יתעמר" בי ויעשה לי טובה שהוא מכניס אותי.

אני לא אתחנן בשביל זה ואף אחד לא עושה לי טובה.

מי שמגיע במכוון למקומות שבהם הוא יודע שיש בעיות סלקציה קשות ומתבכיין אחר כך שלא מכניסים אותו, אין לי שום רחמים עליו.

*(אגב, לי יש פרצוף של ילד טוב ואני לא שחור יותר מידי ככה שחוץ מפעם אחת ואחרונה לא ניתקלתי בבעיות)*

• תוכן חדש...