Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הלכת -מישו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הוזמנתי להיום למועדון הלכת עם כמה ידידות,יש למישו מושג מה הולך שם? איך המועדון? איך הסלקציה?

יש המלצות מיוחדות?

תודה רבה חבובים.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד לפני שבועיים שהתחלתי את הפסיכו' המזד*%ן הזה עבדתי במועדון חצי שנה (וחצי שנה לפני במועדון המקביל לידו).

מה אתה רוצה לדעת?

"הבחירה" בהכנסת בליינים פנימה חריפה מאווד.. אחד המועדונים המוקפדים ביותר בקטע הזה.

האווירה והאנשים בפנים בהתאם.

לכת

פורסם

"הבחירה" בהכנסת בליינים פנימה חריפה מאווד.. אחד המועדונים המוקפדים ביותר בקטע הזה.

האווירה והאנשים בפנים בהתאם.

אמממ אני בן 18 בעיקרון,אם הבחירה כל כך חריפה אז איך להתלבש לא להתלבש?

פורסם

מועדון עם סלקציה מטורפת, רעש חזק, אנשים שיכורים לפעמים, הרבה אנשים שרוקדים בלי להתחשב באחרים, ריח של סיגריות בשיער, פרחות מקיאות בשירותים או בחניה, מחירים מופקעים...

בקיצור, מועדון. כולם אותו דבר. גועל נפש.

פורסם

הכל תלוי מי ההפקה ולאיזה גילאים המסיבה, זה מה שקובע את הסלקציה, המוזיקה, הקהל ובעצם כמעט הכל.

המועדון כמועדון הוא סבבה.

פורסם
אמממ אני בן 18 בעיקרון,אם הבחירה כל כך חריפה אז איך להתלבש לא להתלבש?

תתלבש ביחס הפוך לצורת לבוש של בן-אדם שלא הייתי רוצה להיכנס איתו לתגרה.

מטעמים אישיים אני לא יכול לפרט מה כן ומה לא ללבוש,

אם יש לך שאלות כלליות תשאל.

מומלץ להגיע מוקדם!

מומלץ לא לזי%ן במוח לאחראים בכניסה:

"אחי תכניס אותי אמא שלי שברה רגל ,אחותי מאושפזת וההורים מתגרשים"

"אחי, אני לבד חברה שלי זרקה אותי אתמול נו בבקשה"

"אחי, סגרתי 28 ואתמול חזרתי מריתוק בחיאת אחי"

"הידידות שלי בפנים כבר אין לי איך לחזור הביתה"

וכו' וכו' וכו' (משפטים אמיתיים אגב)

פורסם

חניה זאת לא הבעיה.

כבר שנים שלא הייתי במסיבות השרון המפורסמות. טווח הגילאים שם עדיין עומד על 18-20?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מועדון של מושבניקים.

לא הכניסו את חבר שלי כי הוא שחור (באמת שחור).

לדעתי - אידיוטי. לי אין בעיה כי אני קטן, אני לא נראה אחד מאיים.

אם אתה בא עם בנות - לא מאמין שתהיה לך בעיה. פשוט שהם יכנסו ויגידו שאתה איתם ואז יכניסו אותך.

אני אישית אף פעם לא משנה את הלבוש לפי מועדון שאני הולך אליו. אם לא רוצים שאני אכנס - אני לא אכנס.

אני בטח לא אתלבש כמו "אשכנזי רגוע" כדי שיכניסו אותי.

אם בא לי להתלבש כמו ערס מרוקאי עם גורמטים וגופיית סבא - אני אתלבש ככה.

פורסם

מועדון בסדר,אני אישית לא אהבתי, חברים שלי דווקא אהבו אז זה תלוי.

בקשר לסלקציה, אני לא יודע כי תמיד שאנחנו הולכים אנחנו מסודרים מבחינת כניסה.

אם אתה עם כמה בנות לא נראה לי שיעשו לך בעיות, אבל לך תדע.

חבר שלי עשו לו בעיות בגלל שרשרת, לא שרשר, שרשרת דקה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

וואי איך אני מתגעגע לכל המועדונים האלה של החיילים ביום שישי . קשה להאמין שמה שהחליף את זה זה איזה דאנס באר מסריח מטר על מטר בפיתוח. :-(

רק בשביל המסיבות האלה בשישי שווה לקבל את החוגר בחזרה :lol:

בתור אחד שיצא המון למועדונים האלה ( לפחות כל יום שישי בזמן שהייתי בצבא) והיה מקומבן שמה מסוליה עד השערה אני יכול להגיד לך שהמקומות האלה ממש סבבה , מאוד חמודים.

אבל יש סלקציה מטורפת בכניסה וקשה מאוד להכנס. אם אתה רוצה למזער נזקים אז תבוא לבוש כראוי (יעני לא כמו איזה ערס משיכון ג') ותגיע כמה שיותר מוקדם ( יעני על הפתיחה).

והעיקר תהנה!

יוגב

פורסם

חרא של מועדון חרא של מוזיקה חרא אנשים

וכן הייתי, וכן נכנסתי וכן סבלתי ולא לא עשו לי בעיות ולא לחברים שלי ולא לאף אחד שאני מכיר

הבעיה שלי עם מועדונים שכאלה היא בדיוק מה שהבחור שיחצן אותם אומר (וזה לא מכוון אליו ספציפית):

תתלבש ביחס הפוך לצורת לבוש של בן-אדם שלא הייתי רוצה להיכנס איתו לתגרה.רמיזה

מטעמים אישיים אני לא יכול לפרט מה כן ומה לא ללבוש, זה בסדר תגיד לבן אדם שאם הוא יבוא עם משהו שמזכיר מזרחיות הוא ישאר בחוץ, שים את זה על השולחן,שרשרת חולצה פתוחה - ולא אני לא צוחק- ככה הם מגדירים

אם יש לך שאלות כלליות תשאל.כן כי קשה להודות במה שאתם עושים

מומלץ להגיע מוקדם!מומלץ לא להגיע

מומלץ לא לזי%ן במוח לאחראים בכניסה: כי הם בפוזה של אלוהים בדיוק

"אחי תכניס אותי אמא שלי שברה רגל ,אחותי מאושפזת וההורים מתגרשים"הם מרימים את האף מאוד גבוה ולא משנה להם צרות של אחרים

"אחי, אני לבד חברה שלי זרקה אותי אתמול נו בבקשה"הם גם לובשים תחתונים ממש הדוקים שגורמים להם לאבד דם במוח ולחפש פרצופים לבנים עם אף למעלה כמו שלהם

"אחי, סגרתי 28 ואתמול חזרתי מריתוק בחיאת אחי"לרוב הם לא יבינו מה זה ריתוק כי רובם לא שמים עלייך ***

"הידידות שלי בפנים כבר אין לי איך לחזור הביתה" באמת אל תצפה להתחשבות

וכו' וכו' וכו' (משפטים אמיתיים אגב) שבאמת מגיע להם התחשבות במידה ואתה לא מ**** בשכל

בפעם הראשונה שהלכתי היה סביר אבל היה לי מוזר שהבנות שם נראות בנות 16

בפעם השניה הלכתי עם חבר למסיבת מסלול (שהם נורא אוהבים לארח, ליוקרה) נסענו בסובארו שלו 4 גברים לא מגולחים ועשו לנו בעיות עד שאמרתי לאחראי "זה בסדר אנחנו אשכנזים"- ועדיין היה מוזר לי לראות בנות קטנות מאוד, ולא לא הייתי שיכור

ובפעם השלישית הבנתי שבאמת הבנות שם מאוד קטנות והשתיה מאוד יקרה וממש עלה לי הסעיף לראות את ה"בן אדם על הרמפה" מפנה לימין ולשמאל על פי צבע, וזו הייתה פעם אחרונה שהייתי שם

אבנר (לפי השם תבין למה נכנסתי מהר ובחינם או בהנחה)

• תוכן חדש...