Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם יד שניה? הכל טוב ויפה אבל אפשר להשיג המון דברים מעולים ביד שניה. והוא אמר שיש אפשרות ליד שניה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מסכים איתך רק על החנות (להתרחק מצ'יפר!!) ועל המגבר החלש..

סה"כ מערכת מעולה והרבה יותר טובה מכל הדברים שפותח התר"ד תכנן בהתחלה למערכת שלו..

אבל המערכת שתיכננת לו לא תתאים כנראה לדרישות של פותח התר"ד והם המון באס וכוח!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

נו, אז אולי אתה תתכנן לו איזו מערכת עם באסים? (הכוונה למנואל :-) )

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נו, אז אולי אתה תתכנן לו איזו מערכת עם באסים? (הכוונה למנואל :-) )

גיא.

אני לא מתכנן מערכות גדול או משו..ממש ממש לא.

ולא יכול לתת לאנשים עצות כל עוד הם לא מפרטים מה הם באמת מחפשים במערכת ומה הם שמעו עד היום (סוגיי רמקולים וכו')

בעיה נוספת בתקציב של הבחור כאן 6000 ש"ח יהיה מאוד קשה לייעץ מערכת "מפוצצת" שתשמור על פירוט כגון המערכת שהמליץ זה וזה וזה ..

בתקציבים הנ"ל הרבה יותר קל ל"תפור" מערכת כוח נטו או מערכת SQ.

מה שאני יכול להמליץ זה לקחת ככה:

רדיו דיסק כמו שזה וזה וזה במליץ ב- 1200 ש"ח

מגבר 2 ערוצים לסט קידמי ב- 1000 ש"ח (מומלץ לחפש מציעות ביד 2 בפורום!)

סט קומפוננט 1000 ש"ח +- דוטק,הרץ אנרג'י,פוקל V2

מגבר מונו עד 1500 ש"ח (גם אפשר לחפש ביד 2 סה"כ מגברים זה דבר מאוד ממולץ בקנייה מיד 2)

זוג סאבים ל"פוצץ" ת'רכב ולהשאיר את האוזניים חיים עד 120 (נו טוב לפחות לשמוע את הנחדים אומרים סבא ולא סאב בצורה ברורה :lol:)? זוג רוקפורד P2, זוג סרווין ווגה HED אולי אפילו זוג הרצים אנרג'י (זוג 10" ללא תיבות משו כמו 1500+) סה"כ המלצתי על זוגות של סאבים טובים עד 1500 ש"ח!

6000 ש"ח +-

כמובן שהתקנה טובה הכוללת בניית תיבות טובות (300-400 ש"ח) לסאבים, איטום מלא (דינמאק באלק 900 ש"ח) + חיווט טוב (400 ש"ח) וכל זה לא כולל עבודה.. אפשר לעבור את ה- 2000 ש"ח. הייתי יכול רק להמליץ על לתת למתקין טוב להתקין את המערכת ואת האיטום ואולי אפילו את בניית התיבה לסאבים לבצע לבד בבית (זאת עבודה סה"כ מאוד מהנה למי שיש לו ידיים, רצון וקצת שכל כמובן 8))

בהצלחה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

סופסוף מישהו במליץ על זוג P2 בשביל מערכת מפוצצת. היה לי אחד והוא "נבח" כמו מטורף יחסית לסאב של 200RMS :twisted:

(טוב, נו, הוא היה בתיבה פתוחה :roll: ).

לטעמי זוג P2 באמת יעשו את העבודה מאוד יפה. ובשביל מערכת כזאת מפוצצת הוא צריך איזה V2 של פוקאל, שישתלב בפיצוצים :wink: .

בקיצור כל מה שאמרת מנואל.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...