Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וודקה מהולה,איך אני בודק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי...חיפוש.....מגזמזגנים...אנטיפריז..

לא אמרתי את זה בפורום, גזהמזגנים זה לא שלי ולא עברתי לאנטיפריז, אלא למים מהברז.

אופיר, המתיקות היא רק בהתחלה, אח"כ זה מתחיל להיות מר ומיד אח"כ אתה יוצא ממתחת לאוטו, מתחיל לירוק ולקלל את ניוטון.

פורסם

אם אתה שותה בקבוק שלם ומצליח לעשות נסיעה בכיכר, יש בעיה עם הוודקה :)

שלום לכולם,

במהלך יומולדת של אבא שלי באולם אירועים הגיעו לשולחן כ 7 בקבוקי וודקה,מתוכם כ 2 היו חשודים כמהולים.

איך ניתן לבדוק אם הם מהולים?

ובמידה וכן - האם יש טעם לריב על כך עם האולם האירועים?

ואיך כמובן ניתן להוכיח בו זמנית לאולם אירועים שהוודקה מהולה,מכיוון שהוכחות כגון " הריח לא משו" לא יתקבלו בברכה.

תודה,

אלכוהליסט אנונימי:?

נ.ב.

הוודקה היא "רוסקי סטנדרט".

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני? שתיין?:shock:

אני אפילו בליל הסדר שותה תירוש!

בכל מקרה, לדעתי אחרי שחיסלתם חמישה בקבוקי וודקה אני לא חושב שהייתכם כשירים להעריך את איכויותיהם של שני הבקבוקים האחרונים. :lol:

אישפוזוני,על מי אתה עובד?

וודקה זה הצד החלש שלך,אתה מריץ בקבוקי טרפנטין כמו מים :-P

בליל הסדר אני נמנע מלשתות,זה מכניס אותי למחשבות עמוקות מדי על יציאת מצרים.

פורסם

ממה שיצא לי מוודקות מזוייפות / מהולות, שפשוט לא תופסים ראש מהם.

כל הבעיה ברוסקי סטנדרט זה שלא ממש תופסים ראש ממנה בהשוואה לאותן הכמויות של אבסולוט ופינלנדיה.

בכל אופן גם אני חשבתי בהתחלה שהרוסקי סטנדרט שהגישו מהול אבל זו וודקה כזאת בגלל זה אני מעדיף פינלנדיה ואבסולוט על פניה:twisted: .

למקרה שלך- מה שהיה היה, במיוחד אחרי ששתיתם את הוודקה אין טעם לבוא בתלונות- תדעו להבא לא להזמין רוסקי סטנדרט.

פורסם
כל הבעיה ברוסקי סטנדרט זה שלא ממש תופסים ראש ממנה בהשוואה לאותן הכמויות של אבסולוט ופינלנדיה.

בכל אופן גם אני חשבתי בהתחלה שהרוסקי סטנדרט שהגישו מהול אבל זו וודקה כזאת בגלל זה אני מעדיף פינלנדיה ואבסולוט על פניה:twisted: .

למקרה שלך- מה שהיה היה, במיוחד אחרי ששתיתם את הוודקה אין טעם לבוא בתלונות- תדעו להבא לא להזמין רוסקי סטנדרט.

כל מה שאמרת חתיכת שטויות,רוסקי סטנדרט כבר שנה וקצת אנחנו תמיד מזמינים והיא תמיד היתה טובה עד המקרה הזה :?

אחלה וודקה שבעולם,אבל משום מה הפעם 2 הבקבוקים האחרונים היו לא נעימים במיוחד.

פורסם

משום מה אני לא היחיד שטוען את זה- בסופו של יום הכל עניין של טעם..

ד"א באיזה אולם באשדוד הגישו לכם את הוודקה החשודה כמהולה?

פורסם
משום מה אני לא היחיד שטוען את זה- בסופו של יום הכל עניין של טעם..

ד"א באיזה אולם באשדוד הגישו לכם את הוודקה החשודה כמהולה?

בנוגע לשם האולם תפנה בפרטי.

פורסם

אגב, בקשר לוודקה באולמות, ברוב הגדול של האולמות אין וודקה אמיתית בבר.

אני עובדת באולם, שנחשב לאחד ה-אולמות בצפון ואצלנו אולי יש 10 בקבוקים של וודקה אמיתית וגם זה במחסן, כל הוודקה שיש בבר זה אלסקה (רק בבקבוקים של סמירנוף, פינלנדיה ואבסולוט :) )..

• תוכן חדש...