Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוציא פאנל בכל מקרה, לא משנה איזה מכשיר יש לך.

לי היה HU של סוני די פשוט אפילו לא היה MP3 בו וגנבו לי אותו.. מה תגיד על זה?

שיש אנשים רעים בעולם הזה :lol: .

אתה צודק שלא משנה איזה מכשיר יש לך תמיד צריך להוציא את הפנל. אבל ה-6850 זה קצת יותר מסובך בגלל שהפנל חשמלי.

נגיד ואין לך פנל חשמלי צריך בדיוק ללחוץ על כפתור אחד כדי להוציא את הפנל, ב-6850 צריך ללחוץ על כפתור ה"פליטה" הפנל יורדת אוטומטית ואז אחרי זה ללחוץ על כפתור שנימצא מאחורי הפנל ולמשוך אותו. מדבור על שניות ספורות בלבד אבל מניסיון זה קצת מעצבן אבל אפשר לחיות אם זה, זה לא צריך לגרום לך לעבור לדגם אחר.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שיש לו את המכשיר הזה כבר כמה חודשים - מכשיר מעולה, אין לו בכלל חסרונות מלבד זה שאין לי כפתור של השתק אבל גם ב5850 אין אז אין לך מה לחפש, ואני ילמד גם אותך משהו סיימון,

כבה את המכשיר על ידי לחיצה ארוכה על SRC לאחר מכן תלחץ קליק ארוך על הכפתור ווליום פנימה

תראה פונקציות

FACE AUTO FLIP

תעשה על ON

ותופתע לגלות שכל פעם שתכבה את האוטו הפנל ירד אוטומטי ותוכל להוציא אותו בקלות

ובוא אני יגיד לך עוד משהו - אני מכיר המון סוגים של ר"ד מקלריון עד פאנסוניק וזה לדעתי השיטה הכי נוחה וגם להכניס את הפאנל זה בלי כפתורים או מחזיקים מסויימים

בקיצור בלי חארטות אין לר"ד הזה שום בעיות

אני לא מאמין שתוכל למצוא אחת כי אני אישית מכיר כל כפתור ופונקיציה שיש במכשיר הזה כבר בעל פה ועוד לא גיליתי כלום.

פורסם

אם אתה עילג ויש לך חוש טכני של ילד בן 3 אז כן זה יהיה בעייתי בשבילך אבל עם כל הכבוד למי שאמר שקשה להפעיל את זה.. יש לי את המכשיר סך הכל שבוע וביום הראשון שהתקינו לי אותו כבר הבנתי הכל.

בלי לבלבל את המח בבקשה.

אני מדבר על ה6850 כמובן.

פורסם

תשמעו, ראיתי תמונות של המכשיר (באינטרנט,כן כן) והוא נראה ממש נאחס לתפעול, איך מעבירים שירים ? בוחרים תיקיות ? בוחרים ערוצים לרדיו ?? לא יודע, נראה לי מפחיד מדיי, כמובן שאשמח להיפגש עם מישהו שיש לו את המכשיר הנ"ל ( אני גר בירושלים) ולראות אותו במו עייני !

תודה רבה.

מושיק.

פורסם

כבה את המכשיר על ידי לחיצה ארוכה על SRC לאחר מכן תלחץ קליק ארוך על הכפתור ווליום פנימה

תראה פונקציות

FACE AUTO FLIP

תעשה על ON

ותופתע לגלות שכל פעם שתכבה את האוטו הפנל ירד אוטומטי ותוכל להוציא אותו בקלות

קודם כול זה סימון ולא סיימון :wink: בסדר כולם מתבלבלים בהתחלה.

דבר שני שלא תבין אותי לא נכון אני רק בעד המכישר הזה נירא לך הייתי קונה אותו אם הוא היה לא טוב? הוא מצויין והכול חוץ מהקטע שאמרתי אבל הינה לימדתה אותי משהו חדש ותודה לך.

פורסם
תשמעו, ראיתי תמונות של המכשיר (באינטרנט,כן כן) והוא נראה ממש נאחס לתפעול, איך מעבירים שירים ? בוחרים תיקיות ? בוחרים ערוצים לרדיו ?? לא יודע, נראה לי מפחיד מדיי, כמובן שאשמח להיפגש עם מישהו שיש לו את המכשיר הנ"ל ( אני גר בירושלים) ולראות אותו במו עייני !

תודה רבה.

מושיק.

לא מסכים בכלל. נוח לתפעול, לי אין אותו אבל לאחי יש, מכשיר עם סאונד טוב, המון פונקציות ובמיוחד דולפינים קופצים :lol: :lol:

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא רציתי להתערב אבל..

לפיוניר יש סאונד לא טוב. חלול ולא אמיתי . סתמי. אם משקיעים אז משקיעים.

מה פנסוניק הלכו הביתה? קנווד???

טעות אחת כבר עשית וזה לאהוד את הפועל ירושלים. אז תצא מהראש של ללכת עם הראש בקיר. לא סתם לאלפיין וקלריון יש את השם שלהם.

אם אתה מתעקש לדעתי אתה פותח פה שרשור בשביל מונה הודעות , אין פה שום התייעצות אתה סתם רוצה לקבל חיזוקים .

בשביל חיזוקים לוקחים חיזוקית של הדס , לא כותבים שטויות פה.

פורסם

ויקום הקורווין ויכה את הגנן.

שוב חזרנו להטפות שפיוניר זה איכסה?

לדעתי לפיוניר מאז ומעולם היו מכשירים טובים עם הנדסת אנוש טובה. "סאונד חלול" וכל שאר התיאורים הקוסמיים שניתנו לפיוניר ניתנו להם שלא בצדק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוצה אני יתאר לך בקיצור את האופי הסאונד בכללי. ! אני מדגיש. לפי האוזניים שלי

אני יוסיף משהוא אחרי איתמר. הנדסת אנוש

פיוניר. סאונד נעים . המיקום שלו במצב פלאט. הוא מיד היי.

מכשירים נוחים. פשוטים. קלים. וכפים לתפעול

קנווד. סאונד טיפה סגור. המיקום שלו במצב פלאט. מיד אפילו מיד נמוך

מכשירים יחסית פשוטים. תפריטים קלים. ברורים. לא מסובכים.

אלפיין. סאונד חם. המיקום שלו במצב פלאט. הוא יחסית שטוח

מכשירים מסובכים. מחייבים לקרוא הוראות הפעלה. ולא מעוצבים יפה.

קלריון. סאונד חם. המיקום שלו במצב פלאט. הוא יחסית שטוח.

מכשירים יחסית מסובכים. צריכים ללמוד אותם. והנדסת האנוש סבירה.

*מדובר על הדגמים הנמוכים, ובחלק מהחברות גם בדגמים הגבוהים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הפסדתם לגמריי את על מטרת התשובה שלי.

שיקנה מצדי SOUNDLINE , אני מדבר על עניין היד שניה.

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב.

דבר שני ההכרזה שלו על זה שהוא לא ילך בדרך של כולם וכאלו.

ציטוט:" אני נגד העדר בפורום ש"אלפיין וקלריון זה איכות ופיוניר זה זבל"

זה לא מראה לדעתי על חוכמה יתרה. אבל כיוון שאני מבין שמדובר בילד צעיר ופעור אז אני מנסה לתרום לו קצת ידע.

לא רוצה? לא אכפת לי.

פורסם

מונה ההודעות לא מעניין אותי.

מה זה השטויות האלה ? אני מדבר איתך על להוציא 5000 שקל מהכיס ואתה מדבר איתי על מונה הודעות בפורום ? נו באמת.

כן אני מאוד רוצה לקבל חיזוקים ולדעת שמה שאני קונה שווה ואני לא סתם מבזבז כסף, אני חושב שזה חיובי ושחבריי הפורום מעריכים את זה שמתייעצים איתם לפני הקנייה ולא באים להגיד " קניתי ..... איך הוא ...? " כי אז אפשר להמליץ ולהרעיף מהנסיון.

אני אמנם קצת מתחת ל18 אבל זה לא אומר שאני לא רוצה ללמוד למרות שבאמת זה נמאס מתישהו. מאיפה הסקת שאני לא מעוניין ללמוד או להקשיב ?? טעות ! הת'רד הזה נפתח בשביל שאני אקשיב ואלמד !!!

פאנאסוניק? קנווד ? תן דגמים ! גם אחותי יודעת לנקוב בשמות.

יש מישהו עם 6850 מירושלים שמשעמם לו ויקדיש מזמנו בשביל שאני אוכל לראות את המכשיר ??

תודה רבה.

מושיק.

פורסם
לא רציתי להתערב אבל..

לפיוניר יש סאונד לא טוב. חלול ולא אמיתי . סתמי. אם משקיעים אז משקיעים.

מה פנסוניק הלכו הביתה? קנווד???

טעות אחת כבר עשית וזה לאהוד את הפועל ירושלים. אז תצא מהראש של ללכת עם הראש בקיר. לא סתם לאלפיין וקלריון יש את השם שלהם.

אם אתה מתעקש לדעתי אתה פותח פה שרשור בשביל מונה הודעות , אין פה שום התייעצות אתה סתם רוצה לקבל חיזוקים .

בשביל חיזוקים לוקחים חיזוקית של הדס , לא כותבים שטויות פה.

כמה שטויות אלוהים ישמור.

מניסיון שלי 6850 לדוגמא נשמע יותר טוב מה765 של קלריון לדוגמא. סתם משהו שבמקרה עברתי בזמן האחרון ושמעתי את שניהם.

אל תטיף שלפיוניר יש סאונד לא טוב תעשה לי טובה , נכון אלפיין וקלריון מייצרות מכשירים מעולים אבל די עם ההגזמות המפגרות האלה "פיוניר זה חרא" כי וואלה עברתי מספיק כדי לדעת שיש להם מכשירים מעולים אז אל תבוא ותרצה על דברים שאתה לא מבין.

אני לא מתיימר להיות "מבין" אבל לפעמים מעלה לי את העצבים השטויות שכותבים פה.

פורסם
זה לא מראה לדעתי על חוכמה יתרה. אבל כיוון שאני מבין שמדובר בילד צעיר ופעור אז אני מנסה לתרום לו קצת ידע.

לא רוצה? לא אכפת לי.

דבר אחד שאני לא אוהב זה אנשים שמתנשאים, אתה רוצה לתת דעה, תן.

אל תחלק תארים לאנשים זה מעכיר את האוירה של הפורום ומפספס את המטרה שלשמה נועד הת'רד הזה.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

א. אגיד מה שאני רוצה. ככה אני חושב. אני לא מאמין בללטף את כולם ולפרגן ללא הסתמכות, לדעתי זה מנהג מגונה .

ב. פיוניר 6850 לא נשמע יותר טוב מ765 גם אם אני אעמוד על הראש. הסיכוי היחיד הוא ש: האוזניים שלך דפוקות ואתה נהנה מלאונדנס כי מכשיר פלאט נשמע באוזן שלך יבש (כי האזן לא מסוגלת יותר לשמוע למעלה ולמטה טוב).

דבר שני אתה בעצם לא מבין מספיק , לא שמעת מספיק, כדי לתת על כך דעה.

מישהו כתב פעם שאוכל זה לא רק טעם אישי , זה גם משהו נלמד. להעריך אוכל טוב צריך ללמוד. אותו הדבר סאונד.

אולי כיוון ש70 אחוז מהפורום פה שומע אמ פי 3 במערכת שלו , ולפי קריאה ראיתי שהרוב שומעים אלקטרונית , אין להם בחיים סיכוי להין מזה מכשיר או רמקול או מגבר איכותי .

למערכת טובה צריך מוזיקה טובה , אין מה לעשות .

אם הבחור פה שומע אלקטרונית בעיקר ואמ פי 3 אז אפילו ה 6850 מכשיר יותר מדיי איכותי בשבילו.

נגיד והיה שומע ג'אן מישל ג'אר הייתי מבין , אבל אני בטוח שהוא לא.(אני אפילו בספק כמה יודעים על מי אני מדבר ומה הוא עשה בחייו).

אם אתה שומע אמ פי 3 , אז 2500 זה המקסימום מקסימום מקסימום שיש להוציא על המערכת וגם זה לדעתי האישית מיותר.

אין סיבה לדחוף כסף למשהו שלא ינוצל כלל.(ואי מדגיש פה שאין שום קשר לסוג המוזיקה אלא לפורמט בלבד!!!).

פורסם

לזה שמעליי, גם לי יש מנהגים מגונים, אני משתדל להשאיר אותם במקומות אחרים שבהם אפשר לבטא אותם.

אני מבין שההודעות שלך לא תורמות לת'רד שלי ולכן אם אין לך "חיזוקית" לתת לי עדיף שלא תבאס. אנשים באים במטרה טובה ואתה יוצא למלחמות מיותרות עם כל המילים האלה. תפסיק בבקשה להפוך גם את הת'רד הזה לצ'אט, יש פה נושא ויהיה גם תוכן.

תודה.

מחר חבר שלי טס וקונה את המגבר של אינפיניטי מהדיוטי.

בקשר לרדיו דיסק אני אראה אותו באחד המפגשים אני מקווה ואני אוכל להתרשם.

סאב יש הצעות טובות לפיניקס גולד R 250 RMS (המגבר מספק 284 בגישור).

רמקולים ?? אלוהים גדול - הכיוון - פוקאל V2.

תודה לכולם.

ערב טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...