Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי חיפוש ארוך וממושך מצאתי מאזדה 323 מודל 1994 השכרה לשעבר יד 2 , האוטו נמצא אצל פחח עקב תאונה בצד ,האוטו תוקן ואף עבר צבע כללי, הפחח טוען שהשאסי נקי מכל תאונה כלשהי,ולא מסר לי מידע לגבי מצבו המכאני של הרכב ,עכשיו מה עלי לעשות ?? מה הסכנות ברכישת רכב השכרה לשעבר ?? ואיך אני יכול לדעת כמה שנים היה האוטו בהשכרה? אם הכל תקין מה הטיפול המומלץ לרכב כזה אחרי 288000 ק"מ ??

תודה מראש..:lol:

חולה על VOLVO וחולם על בימר!

פורסם

האם הוחלף מנוע מתישהו בעברו של הרכב?

אני אישית מחזיק רכב כזה עם 350K ומנוע שני, לעומת זאת הגיר האוטומטי עדיין המקורי ולא נפתח מעולם.

פורסם

מה המחיר בו הרכב מוצע לך ?

המחירון שלה גם כך לא בשמיים , הייתי משקיע את מאמציי בחיפוש אחר אחת ממודל מתקדם יותר ( למרות ש - 94 זה טוב , אין לך חלק בבדיקות הגאזים החדשה ), בעלת עבר נקי ככל האפשר , ופחות רזומה בשעון הקילומטראז' .

אכן - הסדאן בשנים הללו קשה להשגה במצב " נדיר " , בזמנו עקבתי אחר הלוחות בחיפוש אחר אחת במצב מצויין +- , ולמרות הכל הצלחתי למצוא ( למרות שהקנייה לא יצאה לבסוף לפועל ) .

שיהיה בהצלחה .

פורסם

המחיר המוצע הוא 10000 ש"ח ,מחירון הרכב לאחר הורדת אחוזי ההשכרה הוא גם 10000 ש"ח ,אז הוא מבקש מחיר מחירון

אם נניח שמצב האוטו המכני טוב , המחיר מוצדק אז????!

תודה חברים...

פורסם

תלוי .

תתחשב בעובדה שיהיה לך מאוד קשה למכור בעתיד ( ועכשיו יבוא רז , ויגיד שאתה לא קונה בשביל לקנות , אבל לדעתי - זה שיקול לא קטן בקנייה ) .

גם השכרה לשעבר , גם ק"מ גבוה .

הצעתי - חפש לך אחת שמורה עם ק"מ נמוך יותר ועבר נקי - חיפוש קצרצר ב - YAD2 העלה תוצאות יפות מאוד . חיפוש מעמיק יותר בוודאי יציג תוצאות מעולות - מעט סבלנות , והרכב הנכון יגיע .

המון הצלחה .

פורסם

הרכב הנ"ל הוא דרך מצויינת להפריח את מיתוס האמינות היפנית.

אם אתה אוהב הרפתקאות - go for it.

94, השכרה, כמעט 300K ק"מ, תאונה. עוד משהו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

why you want to ge into a very sick bed, look for something else if you dont have extra money and time

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

סה"כ מדובר ב10K, אותו המחיר שמכרתי את הסובארו מודל 88 שלי (וכן, היו לה 250K על השעון, ולא, היא לא עשתה בעיות מיוחדות למרות שהייתה בשימוש יום יומי)( גם ה85, וה86 שלי הם בשימוש יום יומי) אם הרכב שמור ומטופל, אז הרכב יהיה טוב, רק חשוב לקחת לבדיקה ולוודא שהרכב שמור, מושקע ומטופל מבחינה מכנית.

פורסם

אז שוב - המזדה שלנו (שלנו = של ההורים, לי יש טנדר) (אמנם 96), עם 350K על השעון, ומגלה אמינות מצויינת. מפתיעה אפילו. (היא גם היתה השכרה, ואז של חברה ואז שלנו)

לא שאי פעם הייתי קונה את הרכב הזה, אבל מילא.

פורסם

אתם יודעים מה? אתם צודקים....

אחפש אחרי רכב אחר....

(חברים מאזדה 323 95 1800 סמ"ק אוטומטי ,אוטו טוב??מישהו יודע את תצרוכת הדלק שלו??)

• תוכן חדש...