Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הקבל מחברים במקביל לכבל + וה -.

אבל אתה חייב לטעון אותו.

תנתק את הפיוז ותחבר בתור נורת ביקורת עד שהקבל יטען.

פורסם

לא.הוא לא ידע בדיוק מה קורה.

א. מומלץ ללכת לבעל מקצוע אם אתה לא מבין.

ב. אתה צריך לחבר כמה שיותר קרוב למגבר , מינוס למינוס ו+ ל +. לפני שאתה מחבר את ה+ אתה לוקח את הכבל הרגיל ה + מחבר אליו בטור (אם אתה לא מבין את המושג גם לבעל מקצוע ) טסטר עם תנין ואת השפיץ ל+ של הקבל . לפני זה אתה צריך להתניע את הרכב. טעינה של קבל עושים עם רכב מונע בלבד!!!

לאחר מכן תדלוק הנורה של הטסטר. רק ברגע שאין בה אור בכלל הקבל טעון ויש לחברו ל+ של המגבר ביחד עם ה+ מהמצבר.

טעינה של קבל.JPG

חיבור של קבל.JPG

פורסם

כמה יציאות זה לא מעניין אותך

לכל מגב ר יש + אחד ו - אחד.

אתה מחבר לשניהם כמו לחבר למגבר אחד.

אין קשר אם יש לך יציאה אחת או עשרים. לא מחברים לחיבורי הרמקולים אלא לחיבור המתח של המגבר.

פורסם

בגלל הזה הציורים , וההזהרה הברורה הראשונה , אם אתה לא מבין על מה אני מדבר גש לאיש מקצוע!אגב הוא היה מתפוצץ רק אם הוא היה מחבר +ל - +ל- ואז הקבל היה מתחבר בטור, עובד כקצר מתחמם ומתפוצץ או סתם עולה באש וכדו...:twisted:

פורסם

הבעיה היא עם תוצאה כזאת היא שאם אין מטף בהישג יד

או שאתה מסתכל על הקבל לראות שהוא עובד ומסתכל עליו מקרוב התוצאה לא תהיה יפה

התגובה שלך עוד בסדר, אני מדבר על תגובות מלפניך

ושיהיה ברור שאני בעד התקנה עצמית, אבל אחרי העמקה בנושא

פורסם

דרך אגב ידידי "זה וזה וזה" לא מומלץ בכלל לחשים את הכבל כמה שיותר קרוב למגבר הוא חייב להיותת במרחק של לפחות 10 ס"מ ומעלה עקב השראה שלו על המגברים מניסיון

פורסם

אני אישית לא שמעתי על כזה דבר.

השראה של קבלים נוצרת לרוב רק ברכיבים מאוד קטנים שם התנהגות רכיבים היא אחרת לגמריי.

ההשראה באזור המתח של המצבר היא לא חשובה כי אין שם שום RCA שמחובר לתוך פרה אמפ פנימי שיגביר את הרעש הזה.

ההשראה של כבל המתח בכניסה הרבה הרבה הרבה יותר גבוהה.

• תוכן חדש...