Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

חיפשתי המון אך לא מצאתי אבקש את עזרתכם.

בדו"ח הערות של הטסט, התבקשתי לגשת ולכוון את האורות, חיפשתי בעל מקצוע שיעשה לי את זה ולא מצאתי,

אבקש אם תוכלו לעזור לי למצוא בעל מקצוע שיעשה לי את זה באזור מודיעין, רמלה, תל אביב יפו

ודבר נוסף אבקש ממכם אם אתם יודעים, כמה אמור לעלות הדבר הזה??

בתודה רבה, מראש

עמית גלאם

פורסם

אם מדובר רק בכוון אורות אז במכון הרישוי מבצעים זאת מייד בתהליך הבדיקה וללא תשלום.

אם יש בעיה גדולה יותר כפזור אור לא נכון, רפלקטור הפנס פגום, ברגי הכוון אינם משפיעים לכוון הפנס אז מכון הבדיקה אינו מבצע זאת אלא חשמלאי רכב המצויד גם במכשיר כוון אורות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

צירפתי לפה את המסמך של הטסט,

בבקשה ממכם תסתכלו רגע (בתוך הריבוע האדום בחלק של האורות) ותענו לי על מספר שאלות, (אפילו על חלקם).

השאלות:

1) מה הם מצאו שלקוי בפנסים?

2) האם אני יכול לחזור למכון ולבקש שיתקנו לי את זה? או שזה מצריך חשמלאי כפי שהוזכר למעלה?

3) אם אני צריך חשמלאי וזה מסובך יותר, אנא המליצו לי על בעלי מקצוע באזור מודיעין, (רק לא ירושלים)

המסמך:

http://img408.imageshack.us/img408/9443/test2nx.jpg

ותודה מראש לכולם, שאתם תמיד עוזרים,

עמית גלאם

פורסם

אז הם יוכלו לתקן לי שם בחינם או אני צריך חשמלאי??

ושוב תודה רפי, אתה עוזר לי תמיד, וגם כל השאר ממש תודה.

• תוכן חדש...