Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה לא קשור אז לנעול/למחוק.

שלום ,

מצאתי בארון זוג רמקולים ישנים של ההורים שלי מדגם 2800 של ג'י בי אל.

בדקתי אותם ונוכחתי לדעת שטויטרים שלהם לא מוציאים שום צליל אחרי שחיברתי אותם ( כל אחד בנפרד) למערכת שלי בבית.

אפילו פתחתי את התיבה וניתקתי אותם מהקרוס הפנימי שלהם וחיברתי אותם ( את הטויטרים לא את הוופרים) ישירות למקור מוזיקה וכלום- נאדה.

הסיבה שאני שואל את זה כאן למרות שזה פורום אודיו לרכב פשוט כי אני לא מכיר פורום של אודיו ביתי ואני חבר פורום פעיל פה.

17841094_tp.jpg

עכשיו לשאלות:

1. מישהו יכול להעריך מה קרה לטויטרים? האם הם בהכרח שרופים?

2. כמה עולה לתקן אותם בערך?

פורסם

אני הוצאתי אותם וחיברתי אותם ישירות

אז לא נראה לי שהבעיה בחיווט.

אני שואל פה פשוט לדעת קצת פרטים לפני שאני מביא אותם לאיש מקצוע לתיקון אפשרי

חבל נראה לי רמקולים ממש טובים

הטויטר עשוי מטיטניום 0 לפחות ככה רשום)

פורסם

למרות שזה לא קשור לפורום (בכלל) נעלים עין הפעם :wink:

אם הם בכלל לא עבדו כנראה שיש איזשהו נתק פנימי בטוויטר או שהם שרופים.

ניתן לקחת את הטוויטרים לבדם (לא צריך את כל הרמקול) למתקן רמקולים ושיתן הערכת מחיר והאם בכלל שווה לתקן אותם.

(אם אתה לא מעוניין לתקן אותם - אשמח לקבלם :lol:. אני בדיוק מחפש כאלה עכשיו.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...