Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה המשך שבוע נעים.

ותודה רבה.

יונתן שגיא-הוכמן המלך

איזו ממלכה? :twisted:

אגב, הסיביק החדשה היא בקבוצה 3, ודגם ה5 דלתות הוא בקבוצה... 5! שערורייה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איזו ממלכה? :twisted:

אגב, הסיביק החדשה היא בקבוצה 3, ודגם ה5 דלתות הוא בקבוצה... 5! שערורייה!

למה שערוריה ??

היבואן הכריז שהסיביק החדשה מתחרה ישירות מבחינתו ב A3, והגרמניות מסומנות כמטרה להשוואה, כנראה גם מבחינת המחיר..

ולפותח השירשור, ESP הוא לא "גימיק נחמד" , הוא אביזר בטיחות מדרגה ראשונה, אשר מציל חיים, ויכול גם להציל את חייך !!

מבחינתי חבילת הבטיחות של המאגאן הופכת אותה למובילה בקבוצה, וכאופציה הנכונה לכבישי ונהגי ישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

C4 - כן, היא בקבוצה. ראיתי אותה ברחוב, היא נראתה לי דיי קטנה.

טורים גבוהים? - כנראה שההגדרה שלי לא נכונה.

אני נוסע הרבה לאילת, ובד"כ עם אוטו עמוס + full מזגן.

רכב שמהירות של 110 נוסע על 3,100 סל"ד (וצועק) - אני לא כל כך אוהב

רכב שבמהירות 110 נוסע על 2,300 סל"ד (ברעש סביר) - אני מעדיף

אבל משיחות עם נציגי המכירות של מזדה ופוקוס הם אומרים שזה פשוט תזמון של הגיר ששונה.

אז כרגע ההיגיון שבי נוטה לכיוון הרנו, הגיל למזדה והבגרות לפוקוס.

אה.. ואם לא היה ברור אני מאוד אוהב לנהוג (אחרת מה אני עושה פה?!) ונוסע מעל ל25,000 ק"מ בשנה.

פורסם

מצטרף לבקשה להמלצות למכונית מקלאס 2.

איזה הרגשה טובה זאת שיורדים למטה ומגלים שהאוטו לא שם, אבל במקום לבכות ולהיתעצבן פשוט צוחקים על זה ומחליקים.

וכמובן יש את החיוך של "הינה הרכב החלופי ושבוע הבא יש אוטו חדש ומצוחצח" :)

בנוגע לאימפרזה, המתיחת פנים שהיא עברה והמנוע 1.5, היא הישתפרה? מצליחה להשתוות לדגמים המקבילים?

או לוותר עליה מראש?

פורסם

באיזו יפנית (אפילו אחת מאלף) הולך פולי ב 60,000 (עריכה: ואני לא מתכוון לקליאו ספורט)?

סורי הייתי חייב להיות קטנוני, קליאו ספורט היא צרפתייה גאה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ה C4 מאוד מרווחת מבפנים ותתאים לנהגים גבוהים. ממש לא כדאי לפסול אותה לדעתי.

בקשר לסיויק - אם בחול היא עולה אותו הדבר כחו ה4 דלתות - אני לא רואה סיבה למחיר השערורייתי.

בחול היא לא מתומחרת יותר מגולף 1.6 אוטומט שפה מתומחרת ב130 וקצת - אני לא רואה שום סיבה שסיוויק 5 דלתות (פחות מאובזרת) תעלה יותר (אפילו מאקורד!)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
C4 -

רכב שבמהירות 110 נוסע על 2,300 סל"ד (ברעש סביר) - אני מעדיף

אה.. ואם לא היה ברור אני מאוד אוהב לנהוג (אחרת מה אני עושה פה?!) ונוסע מעל ל25,000 ק"מ בשנה.

אתה מוכן בבקשה לומר לי על איזה רכב נהגת כשהוא עמוס + מזגן, ב- 110 על 2300 סל"ד? (למעט BMW 520, ומתוך הקבוצה שמעניינת אותך)

רק לשם השוואה, מזדה 1.8 תעשה את זה על 3500; כך גם לנצ'יה 1.8; רובר 1.8 סטפטרוניק על 2800.

אלה לא דוגמאות שמייצגות את מה שאתה מחפש, כמובן, אבל כולן אוחזות במנועים גדולים ו/או גמישים יותר. לכן אשמח לשמוע על איזה רכב שקט וחזק נסעת (גם אני מעדיף שהרכב לא ירעיש ב- 120 כמו הקליאו ספורט, למשל, שאוזכרה כאן בהקשר אחר :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היה לי גם מאזדה 3 מליסינג ועכשיו יש לי פוקוס.. האמזדה יותר מהירה אין מה להגיד.. אבל ההבדל ממש קטן..

לפוקוס יש אחיזה יותר טובה לדעתי.. המאזדה אוהבת לזרוק תחת(שזה גם נחמד... אבל עדיף שזה לא יקרה)

אישית אני הרבה יותר מרוצה מהפוקוס.. במאזדה כל הפלסטיקים הזולים בפנים הורסים.. בפוקוס הכול אלגנטי יפה איכותי...

בקיצור מבחינת אחיזה נוחות נסיעה.. כמעט מבחינת הכול חוץ מהמהירות לדעתי עדיף את הפוקוס..

פורסם
היה לי גם מאזדה 3 מליסינג ועכשיו יש לי פוקוס.. במאזדה כל הפלסטיקים הזולים בפנים הורסים.. בפוקוס הכול אלגנטי יפה איכותי...

אין לי ניסיון עם הפוקוס, אבל תרשה לי לחלוק עליך בענין עיצוב הפנים במאזדה. ב 2007 העיצוב הפנימי ממש חמוד. קצת מצועצע, כן, אבל בס"ה נעים וצעיר.

ובענין הקליאו מתגובה אחרת : כנראה לא הובנתי כראוי. הכוונה היתה שתקלות אקזוטיות יש ברנו לא רק בדגמים האקזוטיים

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...