Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג פג'ו 306 1400 ידנית משנת 2000, התחילה לי עוד שקניתי את הרכב נזילה מהאטם של מכסה השסתומים, עכשיו זה ניהיה יותר רציני ונאמר לי שעליי להחליף אטם.

קניתי היום אטם וסיליקום מיוחד עלה לי ביחד 50 שקלים, הוא הסביר לי שבכדי להחליף את זה עליי לפרק את שתי הברגים שמחזיקים את המכסה, להוציא את הגומיה לנקות היטב, כל זה שהמנוע קר, למרוח מעט סיליקון ולשים את הגומיה ולסגור ולחכות 12 שעות.

חוץ מזה יש עוד דברים שאני צריך לדעת בכדי להחליף את זה לבד?

זה לא מסובך יותר ממה שזה נשמע?

האם זה לא יפגע בשסתומים או בטיימינג שאני אחליף את האטם הנ''ל?

ועוד שאלה לגבי טיימינג, אני רוצה לבצע במוסך מורשה טיפול טיימינג, אני עורך סקר שוק בין מוסכים מורשים של פג'ו חלקם אומרים שיש שתי מותחנים, חלקם ארבעה ומוסך אחד אמר לי שיש רק מותחן אחד, כי זה 8 שסתומים.

כמה מותחנים באמת יש?

והם נחוץ להחליף משאבת מים?

המנוע שלי מקרר מצויין, אף פעם לא התחמם, פעולת הקירור עובדת מצויין, זה נחוץ?

תודה, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא יפגע בשסטומים או בטיימינג.

אני חושב שיש לך מותחן 1.

כדאי להחליף משאבת מים .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שמר, מאיזה תוכנה התמונה שצירפת?

יש מצב לצרוב עותק?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
שמר, מאיזה תוכנה התמונה שצירפת?

יש מצב לצרוב עותק?

אם תסתכל בכותרת של החלון בתמונה תוכל לראות בעצמך. לצרוב זה לא חוקי :wink:

פורסם

אוקי תודה רבה, ועוד שאלה שהציקה לי, היכן ממוקמים הפלאגים, אין שום זכר אליהם במנוע שלי, תודה, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...