Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השבוע פרקתי את הלוח שעונים (לנטיס 95' 1800 אוט') מה שהתברר כדבר די פשוט לבצע,כי הנורה המסמנת על דלת פתוחה לא עובדת אצלי (מאז שהרכב אצלי).

גיליתי שאין שם כלל בית נורה ,אז לקחתי את בית הנורה של ה ABS וחברתי אותה במקום הריק של הנורה של פתיחת הדלתות וכלום הנורה לא נדלקת.

יש לציין שהנורות לא מוזנות ע"י חוטים אלא מקבלות הזמנה מהלוח המודפס עצמו.

האם ייתכן שהפונקצייה הזו כלל לא קיימת ברכב וזו רק הכנה ? כי יש עוד 3 "חורים" כאלו לנורות שאינם בשימוש.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ייתכן מאוד שהאופציה הזו לא קיימת ברכב ששווק בארץ.

בדוק עם מד-מתח בשתי הנקודות במעגל המודפס היכן שבית המנורה מתחבר האם מגיע מתח.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק.

האם יש חשיבות להיכן אני נוגע במעגל המודפס לבדיקת מתח מבחינת +/- כי במעגל אין אינדקציה לכך.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
מרק.

האם יש חשיבות להיכן אני נוגע במעגל המודפס לבדיקת מתח מבחינת +/- כי במעגל אין אינדקציה לכך.

יוסי.

ממש לא חשוב. בדוק בשתי הנקודות בהן נוגע בית הנורה. בכל מקרה 99 אחוז שזה לא יראה שום מתח כי אם היה מתח הנורה הייתה נדלקת. אם אין שם נורה כנראה שאין גם את החיווט המתאים ללוח השעונים בדגם הזה.

פורסם

החורים שיש שם מעידים על אופציית הכנה לאבזור נוסף (אימובילייזר, מפלס נוזל במיכל שמשות ואת השלישי אני לא זוכר).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...