Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך עזרה קטנה,

אני וגיא (שומאכר) בונים פודים לדלתות.

עכשיו הגענו לשלב שסיימנו את הבנייה חוץ מלרפד אותה, אבל לא הבנתי משהו, איך להצמיד את הבנייה עצמה לדלת באמצעות ברגים, דבק או שיש פתרון אחר ?

אשמח לשמוע את עצתכם, ואם יש למישהו קצת טיפים לזרוק בנוגע לבד סקאי שאני איך שהוא ולא יודע איך הולך לרפד את הדלת + הפודים אשמח לשמוע.

בתודה,

רועי וגיא.

פורסם

ההרכבה לדלת אמורה להתבצע באמצעות ברגים. כאשר העדיפות היא לחבר למקומות בהם יש פח. אני חושב שהייתם צריכים מלכתחילה לחשוב על החיבור ואולי לבצע אי אילו הכנות, למרות שאף פעם זה לא מאוחר.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
ההרכבה לדלת אמורה להתבצע באמצעות ברגים. כאשר העדיפות היא לחבר למקומות בהם יש פח. אני חושב שהייתם צריכים מלכתחילה לחשוב על החיבור ואולי לבצע אי אילו הכנות, למרות שאף פעם זה לא מאוחר.

העדיפות שלי היא לחבר את הבנייה לכיסוי של הדלת, כך שאם אני ירצה אי פעם לפרק את הדלת אני לא יצטרך לפרק חלקים בנפרד.

יש רעיונות ?

נ.ב

לבעלי הניסיון,

אני מתכוון לרפד את הבנייה בסקאי + הדלת.

אז לרפד את הבנייה בנפרד ואת הדלת בנפרד ואז לחבר, או, לחבר את הבנייה לדלת כאשר היא לא מרופדת ואז לרפד את הדלת ולזרום עם זה על הבנייה.

אני כנראה עושה הכל אצל רפד אבל אם מישהו עשה את זה בעצמו ללא מכונה ויכול להגיד לי שזה אפשרי, אז בכיף, ואני אפילו יחכה שזה יקרה.

אלפי תודות.

נ.ב (2)

בקרוב יעלו תמונות של כל תהליך הבנייה + ריפוד דלתות לפני ואחרי + בניות לטוויטרים בקורות + גבות, כל זה כפול שניים, אצלי ואצל גיא.

לכל מי שפחד להתחיל כי זה קשה, תתחיל עכשיו זה אפילו כיף.

פורסם

ממש לא חובה לחבר בעזרת ברגיםֱ

אני ממליץ "להושיב" את המבנה לגוף ריפוד הדלת בעזרת סיליקון איכותי גם לשם מניעת רעשי חיכוך, השגת אטימה טובה למניעת בריחות אוויר, ושימוש בתור "בולם זעזועים/רעידות" שהרמקול ייצור בעת עבודתו.

לשם ביצוע אבטחה השתמשתי בשניים שלושה אזיקונים בינוניים לחיבור בין הדופן הפנימית של המבנה לגוף ריפוד הדלת.

זה כל מה שצריך. לא צריך להמציא ולחפש לעצמכם סתם צרות.

המבנה הנ"ל יושב אצלי כבר כחצי שנה ומחזיק על כל צד שני רמקולים של פוקל ללא שום בעיות וסדקים. מי שמעוניין יכול לראות את העבודה ע"ג דפי הפורום "חיפוש"

גיא

פורסם

סיליקון בלבד ?

ללא שום בורג וללא כל סוג של דבק ?

סתם ליתר ביטחון אני לקראת סיומה של הדלת השנייה אז אני ככה שואל בכיף שלא יהיו לי טעויות

ואם מישהו יוכל לענות לי על השאלה השנייה זה יעזור לי מאוד,

השאלה הייתה אם:

קודם לרפד את הבנייה עצמה אחרי זה את הדלת ואז לחבר בין הבנייה לדלת ?

או,

קודם לחבר את הבנייה לדלת ואז לרפד את כל הדלת ?

פורסם
זאת הבנייה השלישית שלי בשנה האחרונה. באף אחת לא הייתה בעיה אם השיטה שהעלתי.

גיא הפעם השיטה שלך לא נראה לי שתעזור לו, מכיוון שלבחור יש ריפוד של דלת שטוח מקרטון(נראה לי) כך שהוא יצתרך לחבר את הפוד עם ברגים מהצד השני.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלווה בוקר טוב

רוצה לציין כי בסקודה אצלי מבנה הריפוד יחייב חיבור בעזרת ברגים.

באטימת סיליקון אין צורך מכיוון שתיבות המידים יהיו אטומות.

לכן כמו שהבנתם כל מקרה לגופו.

פורסם

זה לא קרטון, זה עץ דק שטוח החלק התחתון שלו (איפה שהפוד הולך להיות) פלטה !

אני יתפוס אותו טוב עם ברגים קודחים אל תוך הפיבר כמו שסלבה המליץ ומסביב נמרח סיליקון, איזה פורום ! מס' 1

תודה לכולם,

דרך אגב סתם עדכון,

שני הבניות מוכנות (בערך אני מחכה 24 שעות לייבוש.

לאחר מכן נבריג אותם לדלת ונגיע לרפד גם כן מהמלצה מהפורום.

תודה,

רועי.

• תוכן חדש...