Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל אופן, אם היית נצמר עד הקטע שבו ציינתי אפשר ללטף את הברקסים והתחת יוצא ממש,

היית מבין שזו לא פרובקציה, פשוט הרכב נוטה לכך.

אביחי, זו האמ-אמא של ההגדרה לפרובוקציה - אתה מבצע פעולה אשר גורמת לזריקת תחת.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביחי - ההגדרה לפרובוקציה הינה :" מעשה התגרות המעורר בד"כ תגובה חריפה".

נראה לי שליטוף הבלמים נופל תחת הגדרה זו.

נראה לי שהמצב שאתה מתאר (זריקת זנב בהנעה קדמית, ללא פרובוקציות) אפשרי בשיפוע שלילי בלבד (אלא אם כן באמת משהו בתכנון הרכב שונה באופן קיצוני)

PUG-306 XSI MK2

פורסם
בכניסה מהירה על המגבלות, במהירות מאוד ספציפית (משום מה לא נראה לי חכם לרשום, יש כאן כמה יפי נפש).

הוולקן שלי נכנסת לפנייה בנחישות ובקלילות, ובשיא האיפקס, הזנב פוסע הצידה די בחדות (יחסית לשאר), קונטורה קלה והכל מתייצב.

בוולקן של שכן שלי, ישנה פסיעה קלילה של הזנב האחורי, והכל חוזר למקום. (כנראה היגוי האחורי?)

בקורולה, פשוט תת היגוי קליל.

אביחי, תן לי להבין משהו: אם אתה מפנה את ההגה בתחילת הפניה, אז למה הזנב מחכה עד האפקס כדי לצאת?

הרי שומדבר לא השתנה ברכב (לא הוספת היגוי, לא האטת ולא האצת) מהרגע בו הפנית את ההגה עד שהגעת לאפקס, נכון? אז למה הזנב לא יצא ישר בתחילת הפניה, עם ההפנייה של ההגה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

או-קיי,

אני אסביר שוב, ישנו היגוי יתר קליל בשיא האייפקס ב-2 הצרפתיות, שבקלות ניתן לתקן,

אבל אני לשם החדווה (או כל שם פלצני אחר) מחריף אותו.

אביחי

פורסם
falou ,

אני לא יודע אם מגיע לך פרס על התמדה ועקשנות , כשאתה עדיין לא מתייאש להסביר להם את הטעות שלהם או שמגיע לך את אות הטפשות כי אתה נגרר לוויכוח עם קירות .

הם לא קירות הם פשוט: (1) או שלא מבינים מהו היגוי יתר ו/או (2) לא שמים לב שהם בעצם מאטים לתוך הפנייה.

אם נתייחס ל-(1) גם אצלי בקליאו ניתן לגרום "לפסיעה" של הזנב דווקא כשמחמירים את תת ההיגוי ע"י סיבוב ההגה לתוך הפנייה, אבל זה לא היגוי יתר. זה מה שקלארקסון קורא "היגוי יתר ציני".

פורסם
או-קיי,

אני אסביר שוב, ישנו היגוי יתר קליל בשיא האייפקס ב-2 הצרפתיות, שבקלות ניתן לתקן,

אבל אני לשם החדווה (או כל שם פלצני אחר) מחריף אותו.

אביחי

אתה שוב חומק מהסוגייה והיא שללא העברת משקל לפנים לא תקבל היגוי יתר במכונית תקינה.

פורסם

וזה יכול להמשיך עוד כמה דפים טובים.

בסה"כ פה זה מילים. ועל מילים תמיד אפשר להתווכח.

אני מזמין אותך לשבת לידי, ואתה תחליט אם ההיגוי יתר הוא תוצאה של פרובקציה שלי או שלא.

וזבאת סיימתי את הדיון שלא כ"כ תורם לחיים שלי או לחיים שלכם.

אביחי

פורסם
אני מזמין אותך לשבת לידי, ואתה תחליט אם ההיגוי יתר הוא תוצאה של פרובקציה שלי או שלא.

אני מוכן, אבל זמן שלי זה כסף והשאלה היא האם אתה מוכן לשים את כסף שלך היכן שהמקלדת שלך נמצאת.

אני אומר שוב, מכונית שמכויילת להיגוי יתר מכויילת לא תקין. אין כזה דבר בשום מכונית שמיוצרת בשלושים שנה האחרונות, לא בכביש ולא במסלול (להוציא אולי מכוניות פעלולים).

פורסם
וזה יכול להמשיך עוד כמה דפים טובים.

בסה"כ פה זה מילים. ועל מילים תמיד אפשר להתווכח.

מה קרה?!

ברגע שעברנו לשלב ההוכחות בפועל כל בעלי האנטירול באר אחורי בקוטר מטר וחצי שמייצר היגוי יתר גם כשעומדים ברמזור נעלמו?

פורסם

מה לא הבנת אביחי? הכיוון להיגוי יתר תוקן ע"י ההיגוי האחורי, כלומר שעם ההיגוי האחורי הכיוון הוא לתת היגוי!

פורסם

אני חותר לזה שבשורה אחרונה יש רכבים מאותו הקונצרן עם כיול די דומה, אך ללא ההיגוי האחורי,

דומגא מובהקת לכך היא הדגמים החמים של ה-106.

זהו בגדול.

אביחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...