Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שראה את הסרט (המפגר לאללה) The Core או אפילו רק את הקדימון שלו, בטח מכיר את הקטע שכל הצפורים מתחילות לאבד כיוון ונכנסות לתוך זכוכיות ואנשים, בגלל שהן מנווטות לפי השדה המגנטי, והליבה המגנטית של כדור הארץ הפסיקה לעבוד.

אני לא יודע לפי מה מנווט הנהגוס הישראלי, אבל כנראה שזה הפסיק לעבוד...

כל זה במהלך נסיעה אחת קצרה, מההלכה עד הרצליה:

* בהסתעפות של איילון לפני גלילות טנדר מתקשה להחליט. בסוף הוא מתפשר על לקחת את המסלול הימני (חותך משמאל לימין בערך ב-45 מעלות) אבל לאותת שמאלה.

* בשביל האיזון, במקביל אליו בדיוק, גולף מחליט שהוא בעצם צריך שמאלה, אבל ליתר בטחון הוא יאותת ימינה!

* בסוף, בפניה להרצליה, ג'יפ לא מצליח גם להחליט, הוא מחליף מימין לשמאל 3 פעמים ובסוף מחליט להמשיך ישר (זאת אומרת ללופ שפונה להרצליה פיתוח) אבל משאיר את האיתות הימני (ופה כבר חברה שלי לא הבינה למה התפוצצתי מצחוק)

* שניה אחרי זה אני ביציאה ימינה להרצליה העיר, ושם בנתיב השמאלי של היציאה 20 מטר לפני סיטרואן בי אקס ישן נותן ברקס בטרוף, ומתחיל לנסוע ברברס בחזרה לאיילון...

* דקה אחרי זה בהרצליה, טנדר מתחיל לפנות לפני שמאלה, בנתיב של פניה שמאלה, תוך כדי הוא מתחרט ובלי שום היסוסים נותן סיבוב ופונה ימינה

אני כמובן רגיל לכל התופעות, אבל הפעם הצפיפות שלהן עלתה בערך פי 2-3 מהנורמלי...

האם זה רק אני, או שעוד מישהו הבחין בבעיות כלשהן בשדה המגנטי... :?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלו שנוסעים רוורס בכניסה לכביש המהיר (בעיקול כמובן) הכי מרתיחים אותי.

אם זה בשעות העמוסות עוד אפשר להבין את המניע לפשע (אבל לא להצדיק כמובן), אבל למה, תסבירו לי למה לכל הרוחות ב11 בלילה צריך לנסוע את הסיבוב הבעייתי של הכניסה לאיילון דרום ממחלף רוקח ברוורס, הרי לנסוע קדימה עד ההלכה או השלום ולעשות פרסה שם זה בדיוק 6 דקות! מה הסיפור של האנשים האלו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אלו שנוסעים רוורס בכניסה לכביש המהיר (בעיקול כמובן) הכי מרתיחים אותי.

אם זה בשעות העמוסות עוד אפשר להבין את המניע לפשע (אבל לא להצדיק כמובן), אבל למה, תסבירו לי למה לכל הרוחות ב11 בלילה צריך לנסוע את הסיבוב הבעייתי של הכניסה לאיילון דרום ממחלף רוקח ברוורס, הרי לנסוע קדימה עד ההלכה או השלום ולעשות פרסה שם זה בדיוק 6 דקות! מה הסיפור של האנשים האלו?

ברמזור בירקונים - מישהי החליטה שיא נכסה לצומת ברמזור דום אז היא החליטה לקחת רברס כדי לתקן את המעוות. עד כאן הצד שלה בסיפור, והנה איך זה באמת קרה.

הרמזור פניה שמאלה עם הגב למרכז הקניות של ירקונים התחיל להבהב בירוק, הבחורה החליטה שהיא כבר חייבת לבלום, היא מגיעה לקו עצירה ושם היא מחליטה לבלום בפתאומיות מפתיעה. אחרי הבלימה המטורפת היא מסתבר (אוי ואבוי!!) שהיא עברה את הקו עצירה בכ15 סנטימטר. מה היא מחליטה לעשות?? ניקח רברס. אבל איך? מה סתם רברס פשוט? לאאאאא - רברס עליי. מה זה עליי? צפצוף של חצי דקה שכנע אותה לא לעבור את הדיסטנס של 5 סנטים ביני לבינה. ברמזור אחרי הסברתי לה שפעם הבאה שהיא מחליטה לשלב לרברס במטוטא ממנה שתחשוב למה לעזאזל היא בכלל נכנסה לאוטו מלכתחילה?!?

אה כן - שוב עצר אותי שוטר. זה ה-3 השבוע. בשבוע הראשון שאני על הכביש. ואחד משלושת השוטרים האלה נכנס בי.

אם יהיו דורשים אני אספר את הסיפור על העצירה היום כי הוא מצחיק :wink:

ראלימן,

שגילה שדלקן זה כיף. למה? איך 850 שקל בשבוע על דלק נשמעים? לי הם נשמעים כמו - ח-י-נ-ם!! :wink:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אה כן - שוב עצר אותי שוטר. זה ה-3 השבוע. בשבוע הראשון שאני על הכביש. ואחד משלושת השוטרים האלה נכנס בי.

אם יהיו דורשים אני אספר את הסיפור על העצירה היום כי הוא מצחיק

סיפור מצחיק? ספר, ספר

דרך אגב - אני מבטיח לך שאת אותה בחורה שנסעה רברס אף שוטר לא עצר אף פעם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
הרי לנסוע קדימה עד ההלכה או השלום ולעשות פרסה שם זה בדיוק 6 דקות! מה הסיפור של האנשים האלו?

בשתי מלים - הם אידיוטים!!! :mad:

פורסם

סיפור מצחיק? ספר, ספר

מכירים את הבדיחה על 2 שוטרים -אחד קורא והשני כותב? אז זה נכון, מאד.

ב1 וחצי בלילה אני יוצא מהשטיפה (חבר שלי הוא בעלים של מכון שטיפת רכב), לכייון תחנת "דלק" בז'בוטינסקי בפ"ת. בדרך אני עובר באיזור תעשיה סגולה ומגיע למה שנקרא "צומת סלע". אני רואה ניידת וטנזיט משטרתיים מולי וכבר מכין את עצמי לעצירה.

נו כן כמה מפתיע הפנס (מה זה פנס? הבחור מסתובב עם פרוז'קטור ביד..) מנסה לסמן לי. עוד משהו שאף פעם לא הבנתי, זה פעם שניה שעוצרים אותי ועד כמה שאני רואה השוטר פשוט מנסה לכוון לי כמה שיותר לעין מתוך ניסיון לסנוור לי ת'צורה - למה?? כדי שאני אכנס לו ב"מחסום"??. אוקיי מסתבר שזה שסימן (סימן=בדק את האישונים שלי) לי הוא מתנדב בן 19. עד כמה קקה אפשר להיות כדי להתנדב לעצור נהגים חדשים ב1 וחצי בלילה ביום שבת בגיל 19 :?:

" תראה לי רישיון, ביטוח ואאא זההה נו.. אה רשיון רכב" נו טוב ציפיתי לזה מראה לו ככה:

1. ביטוח מקיף

2. ביטוח חובה

3. רישיון רכב

4. טופס טסט

5. רישיון נהיגה

6. תעודת זהות (הרישיון לא תכך בלעדיה).

הבחור המסכן נראה אבוד בין כל ים המסמכים והמתנדב השני כנראה קרא לו את המחשבות ובה להצלה. אבל מה? לשניהם אין מושג ירוק על מה לעזאזל הם בוהים ומה הם בדיוק צריכים לבדוק. אבל הם מנסים, בכל זאת מגיע להם כל הכבוד על הניסיון. הם בוהים ובוהים מבלי להוציא מילה. עד שהם קוראים לשוטרת הנחמדה שבינתיים סיימה לאמלל למישהו אחר את החיים. היא מגיע. ומציינת בפני את העובדה שיש לי רישיון שבוע ואני בטח מתרגש מזה שעצרו אותי. אני מציין בפניה את העובדה שהיא השלישית שעוצרת אותי בשבוע הבודד הזה בעוד שחבר שלה ממשטרת הרצליה נכנס בי, המילה "זבלים" עלתה לי בראש אבל איפשהו בתהליך כימי כזה או אחר היא לא הגיעה ללשון, חבל. היא כמובן ממשיכה במסורת הבהיה המוחלטתת בים המסמכים שנתתי להם ומחליטה שהיא צריכה חוות דעת נוספת, אפילו אם זו חוות דעת רביעית. כל החבורה השמחה הזאת הלכה להם ביחד לשוטר נוסף וארבעתם המשיכו לבהות, אבל ביחד. אין כמו בהיה סימולטנית כדי להתחזות ל "סיעור מוחין". 2 המתנדבים והשוטרת חוזרים אליי והנה הממצאים מסיעור המוחין המסתורי של 4 שוטרים :

" זה רכב חדש נכון?"

"כן"

" אז למה אין לך מדבקה של טסט??"

בשלב הזה אחד המתנדבים זז והשני הפך לנבוך. למה? כי היד שלי הייתה מכוונת לפינה השניה של השמשה, הפינה שהשוטרת לא עמדה לידה. שם התנוססה לה בגאון ובצבע אדום מדבקת טסט ועליה "אוגוסט 2004". אני עומד להישפך מצחוק והמתנדב השני שברח צוחק בשקט בשקט כדי שלובשת החצאית לא תבין עד שהיא טיפשה.

" אה טוב, סע לשלום".

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גם אני ניסיתי לחפש הסברים לתופעות אלו (במיוחד לתופעת ה-"רברס בכיכר", ללא ספק

אות של הצטיינות לכל מקבליה שלא מסוגלים להבין שאם ימשיכו בכיכר עוד מספר מטרים

יחזרו לאותו מקום שאליו רצו להגיע, ללא צורך ברברס)... ולי זה דווקא מזכיר ספר מסוים

של Iain Banks.

אבל... face it, אין.

הם באמת עד כדי-כך אטומים וטיפשים.

פורסם

סיפור מצחיק? ספר, ספר

מכירים את הבדיחה על 2 שוטרים -אחד קורא והשני כותב? אז זה נכון, מאד.

ב1 וחצי בלילה אני יוצא מהשטיפה (חבר שלי הוא בעלים של מכון שטיפת רכב), לכייון תחנת "דלק" בז'בוטינסקי בפ"ת. בדרך אני עובר באיזור תעשיה סגולה ומגיע למה שנקרא "צומת סלע". אני רואה ניידת וטנזיט משטרתיים מולי וכבר מכין את עצמי לעצירה.

נו כן כמה מפתיע הפנס (מה זה פנס? הבחור מסתובב עם פרוז'קטור ביד..) מנסה לסמן לי. עוד משהו שאף פעם לא הבנתי, זה פעם שניה שעוצרים אותי ועד כמה שאני רואה השוטר פשוט מנסה לכוון לי כמה שיותר לעין מתוך ניסיון לסנוור לי ת'צורה - למה?? כדי שאני אכנס לו ב"מחסום"??. אוקיי מסתבר שזה שסימן (סימן=בדק את האישונים שלי) לי הוא מתנדב בן 19. עד כמה קקה אפשר להיות כדי להתנדב לעצור נהגים חדשים ב1 וחצי בלילה ביום שבת בגיל 19 :?:

" תראה לי רישיון, ביטוח ואאא זההה נו.. אה רשיון רכב" נו טוב ציפיתי לזה מראה לו ככה:

1. ביטוח מקיף

2. ביטוח חובה

3. רישיון רכב

4. טופס טסט

5. רישיון נהיגה

6. תעודת זהות (הרישיון לא תכך בלעדיה).

הבחור המסכן נראה אבוד בין כל ים המסמכים והמתנדב השני כנראה קרא לו את המחשבות ובה להצלה. אבל מה? לשניהם אין מושג ירוק על מה לעזאזל הם בוהים ומה הם בדיוק צריכים לבדוק. אבל הם מנסים, בכל זאת מגיע להם כל הכבוד על הניסיון. הם בוהים ובוהים מבלי להוציא מילה. עד שהם קוראים לשוטרת הנחמדה שבינתיים סיימה לאמלל למישהו אחר את החיים. היא מגיע. ומציינת בפני את העובדה שיש לי רישיון שבוע ואני בטח מתרגש מזה שעצרו אותי. אני מציין בפניה את העובדה שהיא השלישית שעוצרת אותי בשבוע הבודד הזה בעוד שחבר שלה ממשטרת הרצליה נכנס בי, המילה "זבלים" עלתה לי בראש אבל איפשהו בתהליך כימי כזה או אחר היא לא הגיעה ללשון, חבל. היא כמובן ממשיכה במסורת הבהיה המוחלטתת בים המסמכים שנתתי להם ומחליטה שהיא צריכה חוות דעת נוספת, אפילו אם זו חוות דעת רביעית. כל החבורה השמחה הזאת הלכה להם ביחד לשוטר נוסף וארבעתם המשיכו לבהות, אבל ביחד. אין כמו בהיה סימולטנית כדי להתחזות ל "סיעור מוחין". 2 המתנדבים והשוטרת חוזרים אליי והנה הממצאים מסיעור המוחין המסתורי של 4 שוטרים :

" זה רכב חדש נכון?"

"כן"

" אז למה אין לך מדבקה של טסט??"

בשלב הזה אחד המתנדבים זז והשני הפך לנבוך. למה? כי היד שלי הייתה מכוונת לפינה השניה של השמשה, הפינה שהשוטרת לא עמדה לידה. שם התנוססה לה בגאון ובצבע אדום מדבקת טסט ועליה "אוגוסט 2004". אני עומד להישפך מצחוק והמתנדב השני שברח צוחק בשקט בשקט כדי שלובשת החצאית לא תבין עד שהיא טיפשה.

" אה טוב, סע לשלום".

ראלימן

איזה מכונית יש לך שהוא כזה מטרה לשוטרים? :twisted:

למה? ככה!

פורסם

מזדה לאנטיס בצבע שמפניה שנת 2003.

עם מדבקה של אלבר מאחורה.

מושך הא?

ואני אשכנזי בלונדיני עם עיניים כחולות, לא איזה לירן או יאשה..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עם מדבקה של אלבר מאחורה.

מושך הא?

ראלימן

חחחח דווקא עוד אחת ממליון המזדות שיש בארץ... סתם מזל נאחס כנראה....

בגלל שאתה אשכנזי חושבים שאפשר לסחוט ממך קצת כסף [יאללה איזה סטיגמה הבאתי פה ]

למה? ככה!

פורסם

עם מדבקה של אלבר מאחורה.

מושך הא?

ראלימן

לירן? , אני גם אשכנזי בולנדיני עם עניים כחולות NOT!!

אבל מה שכן נמאס מכל השוטרים הטפשים הללו...

תמיד זה ככה , אם זה שוטרים ששואלים על צבע החגורות

עד שוטרים שלא יודעים לקרוא מסמכים

ועוד משהו אני דיי בטוח שהרשיון תקף לבדו.

הרי בכל מקום היום מקבלים את רשיון הנהיגה בתור תעודה מזהה..

פורסם

עם מדבקה של אלבר מאחורה.

מושך הא?

ראלימן

מממ.... יש לי רשיון שנה וחצי ועצרו אותי פעם אחת (גם אני שכנזי עם שיער בלונדיני ועינניים כחולות) כשנסעתי עם וונדורה שחורה ארוכה בלי כיסאות (חוץ ממושב הנהג והמושב שליד).

בקטע של רישיון בתור תעודה מזהה נראה לי שהכוונה היא לרישיון מנייר שהוא תקף רק בצירוף ת"ז......

ועוד משהו על השוטרת הטיפשה לא נראה לי שמישהו מתרגש כשעוצרת אותו משטרע..... ברוב המקרים שהמשטרה עוצרת לבדיקת רישיונות זה משא"זניקים בני 17 שמחפשים תעסוקה!

משטרת בננות!

:snipersm:

פורסם

עם מדבקה של אלבר מאחורה.

מושך הא?

ראלימן

מממ.... יש לי רשיון שנה וחצי ועצרו אותי פעם אחת (גם אני שכנזי עם שיער בלונדיני ועינניים כחולות) כשנסעתי עם וונדורה שחורה ארוכה בלי כיסאות (חוץ ממושב הנהג והמושב שליד).

בקטע של רישיון בתור תעודה מזהה נראה לי שהכוונה היא לרישיון מנייר שהוא תקף רק בצירוף ת"ז......

ועוד משהו על השוטרת הטיפשה לא נראה לי שמישהו מתרגש כשעוצרת אותו משטרע..... ברוב המקרים שהמשטרה עוצרת לבדיקת רישיונות זה משא"זניקים בני 17 שמחפשים תעסוקה!

משטרת בננות!

:snipersm:

אכן מדובר על רישיון נייר.

מה שמביא אותי לנק' שמשרד הרישוי זה חבורה של שמנים ועצלנים שלא מזיזים ת'תחת.

עוד לא קיבלתי פלסטיק..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...