Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מעוניין בהמלצה על מוסך מורשה מזדה באזור חיפה והקריות.

חשוב לי מאד שהמוסך יהיה אמין, הוגן ובעל שירות הולם.

בתודה מראש לכולם.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

יש כמה מומלצים:

חיפה אחים נג'אר מפרץ חיפה, שד' ההסתדרות 31 04-8415636 04-8412527

חיפה ברק מפרץ חיפה, חלוצי התעשיה 6 04-8722695 04-8403552

חיפה נעמה רח' יפו 128 04-8553392 04-8527668

*קרדיט ל-MCI.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור לרגל טיפול 150K למזדה 6

עדכון: המלצה מוסך מורשה באזורים שפורטו מעלה וגם בסביבת נהריה

תודה מראש,

ליבר

פורסם

ממליץ בחום על מוסך ארגמן בעכו, מכיוון שהוא יותר קרוב לי עברתי לטפל שם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

גם אני טיפלתי במורשה מזדה בעכו,

אבל נמעס לי מהיחס המחפיר שמקבלים שם, במיוחד מהמנהל של המוסך ששמו שלום. אחרי הטיפול ותיקון שעשיתי שם , יצאתי בהרגשה לא נעימה במיוחד. כל הזמן יש מאין לחץ.

לגבי מקצועיות של המוסך בעקרון אין לי טענות , אך מבחינת שירות לקוחות, בעיניי, המוסך נפל בגדול.

פורסם

מוסך ברק במפרץ הכי ממולץ,גם מוסך גשר בכרמיאל טוב.

הכי גרוע לדעתי-מרוץ וארגמן בעכו(חפרים).

וזאת מנסיון של מזדה 6 מזדה דמיו פוקוס ושתי מונדאו.

פורסם
מוסך ברק במפרץ הכי ממולץ,גם מוסך גשר בכרמיאל טוב.

לי לא היה ניסיון טוב עם מוסך גשר בכרמיאל, שמו חלקים תחלייפים וחייבו עבור מקורי. :evil:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אכן, התכוונתי למוסך סדן.

לי לא היה ניסיון טוב עם מוסך גשר בכרמיאל, שמו חלקים תחלייפים וחייבו עבור מקורי. :evil:

חממ.. מעניין, שתי המלצות מנוגדות אחת לשנייה.

צריך להחליט באיזה מוסך לעשות את הטיפול. חשבתי בהתחלה על אחד בקריות או בכרמיאל, עכשיו אני בספק אם אסע לכרמיאל. אגב, אני מנהריה.

יש עוד המלצות?

ליבר

פורסם

מרכז שירות ברק בצומת קרית אתא הוא אמנם הספוסנר שלי ואולי זה לא יראה אובייקטיבי מצידי - אך אני סבור שמבחינת שירות ומקצועיות אתה תהיה הרבה יותר ממרוצה, אני עוד לא יצאתי מאוכזב מהם וזה מבוסס על מעל 8 שנים של טיפולים.

במידה ותחליט לעשות את הטיפול אצלהם, תמסור ליועץ שירות שאלון שלח אותך.

בהצלחה וחג שמח

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

רק עכשיו חזרתי מהמוסך מורשה של מזדה "ברק" בצומת קרית אתה, כמו שהמליצו פה.

עשיתי טיפול 150K (שזה טיפול רגיל 15K) בנוסף לזה עשו לי גם חריטה של הדיסקים ורפידות חדשות

סה''כ יצא 1650 ש''ח

בכללי, לא שמתי לב למשהו חריג שהמכונאים עשו, סביבת עבודה נקייה, אין עצבים ואין אנשים מתווכחים בניגוד ל"סדן". מה שכן, הם שמים שמן מסוג AMERICAN EAGLE, שנראה לי זה לא שיא האיכות. (מחיר של 200 שח) היה נחמד אם היו שמים MOBIL או משהו בסגנון. :)

בקיצור, לדעתי מוסך סבבה לגמרי ובסופו של הדבר יצאתי בהרגשה טובה .

אחר כך מתוך סקרנות קפצתי למוסך "סדן" בעכו. ושאלתי אצל האחראי שיתן לי הצעת מחיר לטיפול 150K, רפידות חדשות וחריטה. הוא אמר בסדר , נפנף אותי והלך. אחרי 10 דקות הוא חוזר למשרד ומתחיל לדבר עם מישהו בטלפון. אני לא מראה לו שום סימני. ואז הוא הבין שאני מחכה לו ותוך כדי השיחה התחיל לתקתק במחשבון, יצא לו 1190 שח, אמר לי כולל עבודה ומע''מ. (רציתי לצחוק לו בפנים), ואז ביקשתי ממנו שירשום לי הכל על הדף ושאני אחשוב אם לעשות את הטיפול עכשיו (כן בטח..) - הוא ענה לי מצטט: "אתה צריך פרוט של הכל? למה אתה צריך?" ורשם שטיפול ובלמים שביקשתי יעלו כבר 1100 שח, אבל מה, הוסיף למטה "בערך"

דרך אגב, האחראי (יועץ שירות) בברק בחור נחמד, בהתחלה כשדיברתי עם הפקידה הוא בא ואז אמרתי מי המליץ לי על המוסך. המזכירה אמרה שלא מכירה אותך (אלון), ומצד האחראי לא קיבלתי שום תגובה ממנו, אולי זה בגלל שהיה עסוק בדברים אחרים, או פשוט לא שמע אותי.

פורסם

במוסך יש 2 מזכירות שאחת מהן מכירה אותי (הותיקה יותר) - יתכן שהיא היתה בחופש בגלל החג.

בכל מקרה אם יצאת מרוצה - זה הכי חשוב.

חג שמח

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...